KONU SİLİNSİN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 28 Eylül 2024; 13:25:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
KONU SİLİNSİN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 28 Eylül 2024; 13:25:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seveceğiniz kitaplar bulup okuyun. Kişisel gelişim türü ilginizi çekerse, daha iyi olabilir. |
Kitap okumak istemiyorum ilgim yok. Sadece spor yapmak beni mutlu hissettiriyor. Aklımı kullanmak çok güç geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 16 Ağustos 2024; 3:30:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İlk başta yüklü borca girdiğini sandım. Fakat sana tavsiyem, yeni hobiler edinmektir. Dene yapamıyorum deme. Keşfedilecek o kadar şey var ki... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze23 -- 16 Ağustos 2024; 9:0:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
insanların arasına karış, zamanla cahilliğin yerini bilgi alır. o konuda azim edersen gelişirsin. kimse her şeyi bilerek doğmuyor, s.çmayı bile aileden öğreniyoruz hayatın başında. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eskisi kadar hevesim yok eski sevgilim Rus gibi hatundu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köyde yaşıyorum hayvancılık mı yapsam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
orduya gir... |
Ne alaka < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |