10 saat sonra Türkiye'den 5000 km öteye gidiyorum
O kadar mutluyum ki, bu insanlara, bu ülkeye, bu topluma uzak olmak harika bir his. İçim kıpır kıpır.
Kadıköyden mi dolar alayım kapalıçarşıdan mı?
Yolum uzayacak kapalıçarşıya gitmek istemiyorum ama kur daha düşüktür orda. Sizce çok fark eder mi? 270 dolar alacağım. yolu uzatırsam 50 lira fazla vereceğim kapalıçarşıya gitmek için.
Yurtdışına çıkmadan parayı dolara çevirmek mi daha mantıklı yoksa
yoksa gittiğim ülkede atmden o ülkenin para birimini çekmek mi daha mantıklı?
Yurtdışında telefonuma mesaj gelir mi?
FİZİK BİLENLER ACİL YARDIM
çevirerek açtığım bir şeyin içine ip girmiş. Bir türlü çeviremiyorum. Dişlinin arasına girmiş. Her 2 yöne de çevirdim ama gram ilerlemiyor. Ne yapmam lazım. Bunu çözebilen einstein'dır gözümde.
Yürüyüş vlogları çekeceğim youtube kanalım tutar mı?
Yolda gördüğüm güzel bir kızı da kapak resmi yaparsam videolar patlar gider diye düşünüyorum
Yaş 30 Bankada 635 bin lira var
Ne yapılır bu para ile?
Post Sovyet ülkelerde 4-5 bin liraya kiralık evler var. Bir kız bulup evlenip paranın faiziyle ömür boyu yaşamayı düşünüyorum. Şu anda ayda 20 bin lira getiriyor.
YURTDIŞINA ÇIKIYORUM ROTAM NASIL?
Çok heyecanlıyım, rotam nasıl. İstanbuldan bişkeke uçucam ilk.

30 yaşındayım 630 bin liram var
Kafam çok bulanık. Yurtdışına gitmek istiyorum ama nereye gideyim. Savaş bitse ukraynaya gidecektim ama yakın zamanda biter mi sizce? Rusya belarus yapayım diyorum ama vizesi osu busu çok pahalıya geliyor. Sırf yola gidiş dönüş 15 bin lira verilmez. Ukraynaya 2-3 bin liraya uçak bileti olur savaş olmasaydı. Sırbistan falan var aklımda ama orda da çok türk var diyorlar.
Freedos laptopa wibdows 11 kurmak bedava mi?
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 261
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.333 (Bu ay: 3.129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic