Şimdi Ara

30 yaşındayım 630 bin liram var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafam çok bulanık. Yurtdışına gitmek istiyorum ama nereye gideyim. Savaş bitse ukraynaya gidecektim ama yakın zamanda biter mi sizce? Rusya belarus yapayım diyorum ama vizesi osu busu çok pahalıya geliyor. Sırf yola gidiş dönüş 15 bin lira verilmez. Ukraynaya 2-3 bin liraya uçak bileti olur savaş olmasaydı. Sırbistan falan var aklımda ama orda da çok türk var diyorlar.

• quote:

savaş yakın zamanda biter mi sizce?

evet bitebilir, hatta gidip iş de bulabilirsin. çünkü Ukrayna tekrar inşaa edilecek. parayı Suudi Arabistan verecek. bu inşaa edilme esnasında ciddi bi işgücü açığı oluşacak orada. çünkü 1 milyon tane gencecik Ukrayna erkeği öldü deniliyo.

sınır değişmiş olacak tabi. Rusya değerli madenlerin olduğu bölgeyi almak için Nato'yu bahane edip dalmıştı, oraların bi kısmını almayı başardı. aldığıyla kalacak. Zelenski de idam edilir (ABD öldürür)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

rusça bilmeden ne iş yapıcam ki. sınırlar çok değişmez ama doğusundan biraz alır rusya sadece

• Drogbaba108 D kullanıcısına yanıt
    quote:

rusça bilmeden ne iş yapıcam ki.

ben sana Ukrayna'ya git demedim. Ukrayna diye sen sormuşsun ondan yazdım.

• Çok basit. Tabii ne düşündüğüne göre değişir. Ben vergimi ödeyeyim, ötv ödeyeyim, yurt dışına çıkınca ayak basacak parası vereyim, telefon getirdiğimde pasaport kayıt parası ödeyeyim dersen git gez, geri dön.

Hayatını değiştirmek istiyorsan o parayla bir Avrupa ülkesinde bir eğitime yazılacaksın, iki yılın garanti. Sonrasında da 1 sene çalışma izni veriyorlar. Sigortalı bir iş bulursan gelsin oturma izni + performansına göre vatandaşlık.

Para biriktiriyorum, ben de öyle yapacağım.

Anladım ki kolay yoldan işler olmuyor. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsan fedakarlık edeceksin. Ailene düşkünsen gözünü karartacaksın, düzenli işin ve gelirin varsa bunlardan feragat edeceksin. Mesela benim okuldan öğretmenim 22 yıllık devlet memuru idi, istifayı bastı geçen sene, Almanya'ya iltica etti. Adam kaç yaşında, düşün. Millet o yaşta bunları yapıyorsa sen ben hayli hayli yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 24 Şubat 2025; 13:40:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Çok basit. Tabii ne düşündüğüne göre değişir. Ben vergimi ödeyeyim, ötv ödeyeyim, yurt dışına çıkınca ayak basacak parası vereyim, telefon getirdiğimde pasaport kayıt parası ödeyeyim dersen git gez, geri dön.

Hayatını değiştirmek istiyorsan o parayla bir Avrupa ülkesinde bir eğitime yazılacaksın, iki yılın garanti. Sonrasında da 1 sene çalışma izni veriyorlar. Sigortalı bir iş bulursan gelsin oturma izni + performansına göre vatandaşlık.

Para biriktiriyorum, ben de öyle yapacağım.

Anladım ki kolay yoldan işler olmuyor. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsan fedakarlık edeceksin. Ailene düşkünsen gözünü karartacaksın, düzenli işin ve gelirin varsa bunlardan feragat edeceksin. Mesela benim okuldan öğretmenim 22 yıllık devlet memuru idi, istifayı bastı geçen sene, Almanya'ya iltica etti. Adam kaç yaşında, düşün. Millet o yaşta bunları yapıyorsa sen ben hayli hayli yaparız.

avrupayı sevmiyorum rusyaya yerleşmek isterim. eğitim çok pahalı ama. evlilik yolu daha ucuz.

• Japonya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ev-iş-araba durumları nasıl hocam

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

BİLET PAHALI

• Drogbaba108 D kullanıcısına yanıt

Değer.

ucuzaucak ucuz Tokyo/Osaka bileti paylaşıyor. Aktarmalı veya direkt THY uçuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.