Şimdi Ara

Yurtdışında telefonuma mesaj gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ödeme yaptığım zaman falan doğrulama kodu gelmesi lazım telefona. Mesaj gelir mi telefona. Orta Asya'yi gezicem.

• Drogbaba108 D kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı kullanımı açıp yurtdışı internet kullanımı kapatabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Drogbaba108 D kullanıcısına yanıt
    Uluslararası dolaşımı açarsan gelir ancak günlük kullanım ücreti işliyor hergün hangi operatörü kullanıyorsan Bilgi al

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Voip özellikli telefonunuzda TCell hattınız takılıysa, hattınızı Roaming açmadan yurtdışında kolayca bulabileceğiniz ücretsiz WiFi bağlantıları sayesinde GSM şebekesini kullanmadan normal şekilde telefonunuzu kullanabilirsiniz…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen sms başı 50tl yazar

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

huawei y9 prime 2019 telefonum

• yukarıda ne denmiş bakma bile, hepsi yanlış bilgiler. Telefonunun internetini uluslararası dolaşıma kapatacaksın. Onun harici hiçbir şekilde arama yapma. Smsler de gelmeye devam eder aramalar da gelmeye devam eder. 6 ay yurtdışındaydım hattımı faturasıza çektim uluslararası dolaşım kapattım aramalar da smsler de gelmeye devam etti. Bir problwm olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Hangi operatördeydi hattınız?

• Mobidik kullanıcısına yanıt

vodafone

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Belki uluslararası operatör kullanmanın ayrıcalığıdır diye aklımdan geçti.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

3 ay evvel Kopenhag’ tan dönerken telefonu uçak moduna almayı unuttuğumu, Romanya üzerinden geçerken TCELL’ den gelen “Romanya’ ya hoşgeldiniz SMS’ inden anlayabildim…

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Turkcell en iyi operatörümüz ama internette uygun fiyata kullandığın kadar öde tarifesi yapmadığı için, bana göre kullanıcı kaybediyor. Ya da atıl durumdaki Tukcell hatlarımızı ana hattın kullanım haklarından yararlandıran tarifeler yapması gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.