Şimdi Ara

Yurtdışında telefona SMS gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Letonya'ya gidiyorum. Orda yeni hat alacağım; fakat herhangi bir online alışveriş yapmam gerekirse Türkiyede kullandığım hattıma SMS gelmesi lazım. Eğer telefona Türkiyedeki hattımı takarsam SMS kodu gelir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtdışında Telefona SMS Gelir mi?

Yurtdışındayken telefonuna SMS alıp alamayacağın, kullandığın şebeke operatörüne ve bulunduğun ülkeye bağlıdır.

Genel olarak çoğu şebeke operatörü, yurtdışındayken roaming hizmetleri sunar. Roaming, kendi şebekenin dışında başka bir şebekeyi kullanmana olanak tanır. Ancak roaming ücretleri ülkeden ülkeye değişebilir.

Yurtdışındayken SMS almak için şu adımları izleyebilirsin:

• Roaming'i etkinleştir: Seyahat etmeden önce şebeke operatörünle iletişime geçerek roaming'i etkinleştir.
    • Yurt dışında SMS almak: Yurtdışındayken, telefonun çekim alanında ve şebeke operatörünün roaming anlaşması olan bir ülkede olduğundan emin ol.
    • Yurtdışından SMS gelmiyor: Yurtdışındayken SMS alamıyorsan, roaming'in etkin olmadığını veya bulunduğun ülkede şebeke operatörünün çekim alanı olmadığını kontrol et.

Yurtdışındayken SMS almak ücretli olup olmadığı, şebeke operatörüne ve seçtiğin roaming paketine göre değişir. Bazı şebeke operatörleri, yurtdışında aldığın SMS'ler için ek ücret talep edebilir. Roaming ücretlerini öğrenmek için şebeke operatörünle iletişime geçmelisin.

Yurtdışındayken SMS almakla ilgili sorun yaşıyorsan, şebeke operatörünün müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek yardım isteyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hangi hatsa merkezi ara sor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

hangi hatsa merkezi ara sor bence
    Vodafone
    Yarın arayım bakalım
  • yurt disina actir, gelir. ki zaten aciktir %99 ama ara kontrol et yine de
    tavsiyem eski bi tuslu telefon gotur cok ii oluyor
    tak cikar ugrasmazsin
  • Yurtdışında çalıştığım için hattım yurtdışında açık olmasına rağmen, bir süre sonra sms alamıyorum. Bir kaç farklı ülkede bunu yaşadım. yuotubeda bu videoyu buldum. En azından artık sms alabiliyorum acil durumlarda.

BERK ILE PRATIK COZUMLERyoutube
    Herkese merhaba, Bu videomda sizlere yurt dışında sms alamadığınızda, nasıl bir yöntemle sorunun üstesinden gelebileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Şimdiden iyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=0OhgUaa0QUM&feature=youtu.be
  • roaming ücretine göre her sms geldiğinde 1.75 e yakın para mı gidiyor faturalandırma olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.