Freedos laptopa wibdows 11 kurmak bedava mi?
-
-
Yanlış bilmiyorsam windows normal bir uygulama gibi kurulduktan sonra çalışabilmek için lisans istiyor. Yani sen onu crack gibi yapıpta kullanabilirsin sanırsam. Ya boşversene lisanslı olsa ne olur olmasa ne olur. -
Windowsu kuraraken ürün anahtarı ister bunu atla diyebilirsin sonra kurulum bitince sağ altta ürün etkinleştrilmedi diye bir yazı çıkar ve o yazı hep orada kalır internete programsız etkinleştirme yaz kmspicoyla cmdye 3 satır kod kopyala yapıştırla etkinleştirebiliyorsun veya 50 liraya mı ne yine kaça klisans satılıyor internette normalde windows pro 3000 lira diye biliyorum kurumsal firmalar fln alımak zorunda bu lisansalrı ama ev kullanıcısı almıyor.
-
Öncelikle Freedos diye bir şey yoktur. O tamamen satıcıların uydurmasıdır. Freedos denilen pc'lerde işletim sistemi yoktur. Kendin kurmalısın. İşletim sistemleri eğer Windows kurulacaksa ücretlidir. Lisansı almalısın. Piyasada üçüncü parti çözümlerle bu lisanslar crackleniyor. Ve etkinleştirme yapılıyor. Ama bu orijinal lisans olduğu anlamına gelmez.. Her zaman yasal ve kullanımla ilgili sıkıntı yaşatabilir. -
25 agustosta 423 adet 10/11 pro retail key var piyasada
bıl bir tane çin vietnam forumlarından etkinleştir.
https://forum.donanimhaber.com/uup-dump-gereksiz-uygulamalari-cikartarak-iso-indirme--158407640#158421946
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 4 Eylül 2024; 8:14:4 > -
Yanlış bilgi hocam. FreeDOS kendi başına bir işletim sistemi. Ancak DOS tabanında çalışıyor (Windows 3.1-95-98-ME'yi çalıştıran). Komut satırı gibi bir şey olarak düşünebilirsiniz. Hatta sitesi bile var: https://freedos.org
Gel gelelim günümüzde kullanıcıların %99.99999'unun işine yaramayacak bir şey ve bedava olduğu için üreticiler tarafından tercih ediliyor. "Benim kullanıcım işini bilir ;)" demenin kibarcası özetle.
-
Freedos yoktur derken işletim sistemi yoktur üretilmemiştir değil, freedos diye satılan laptoplarda işletim sistemi yoktur. Yani oraya bir şey yazmak zorundalar. Freedos diye satılan pc'lerde işletim sistemi yoktur. Bunun anlaşıldığını sanıyordum mesajda. 😉
Bir de bana komut satırı falan diye anlatman😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 14 Eylül 2024; 13:25:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X