Merhaba arkadaşlar benim pcde 9.0b yuklu 2006 Ağustos eki yuklu formattan sonra bi oyundan bulup yukledim ama dün DX9.0c Ağustos 2007 Yaması ve 6x mblık DX 9.0c paketinide yukledim ama dx 9.0c kurmak istedigimde kurmuyor Kurulu Oldugunu Söylüyor .Bunun bi cozumu varmıdır acaba oyun indirdim kotaya kıydıM LÜTFEN Bi türlü düzeltemedim yardım edenler için Şimdiden TEŞEKKÜRLER! NOT:Onceden DX9.0c kuruluydu sonr formattan beri duzelmedi :( ACİL LAZIM LÜTFEN YARDIM EDİN
Merhaba,
Isletim sistemi ve dili? Ayrica "Baslat/Calistir" a "dxdiag" yazip enter a basinca versiyon ne gorunuyor?
Tesekkurler,
Hicks
Slm Hicks ben bu konuda yadım isticem fakat bende kısaca sounu sana özetleyim daha önce çalışan sistemde şimdi basit bir format gereği artık çalışmıyor sims2 gibi oyunlar direct x9.0c hatasını veriyor fakat bende kurulu olmasına rağmen ve çözünürlğü 800x600 16bit hale getirdiğim halde çalışmıyor bu konuda acil yardım bekliyorum şimdiden tşk ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme