Şimdi Ara

Directx 12 hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    -Kendini beğenmiş

-Bilgisiz ama bilgili görünen

-Post kasmak için mesaj yağdıran bloklandın..

birde gülüm diyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çarpanı artırmanız gerekiyor anakartınızın modeli neydi ona göre tam olarak bakıp söyleyeyim nerde olduğunu ayarın 3.8 az 4.3 kolayca gormesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 20 Eylül 2015; 14:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

-Kendini beğenmiş

birde gülüm diyor ya

Bence arkadaş gayet bilgili. Sen kendini beğenmişlik yapıyorsun. Fx 4100 ve 6300 kullandım ikisinde de aynı sorunlar vardı.

Amd fanboylugu yapma. Bedava verseler yanından geçmem artık. Şuan hayri hocamla muhabbet ederken özelden önerdiği i3 4160 ürününü aldım, gta 5 high ayarlarda gtx 750ti ile 55 fps alıyorum. Amd oldu artık. Bunu kabullenmrniz lazım.

• quote:

çarpanı artırmanız gerekiyor anakartınızın modeli neydi ona göre tam olarak bakıp söyleyeyim nerde olduğunu ayarın 3.8 az 4.3 kolayca gormesi lazım

M5A78L-M LX3 anakart bu model hocam

• KopturMursel K kullanıcısına yanıt
    hangi anakartla kullandın sevgili kardeşim :) ?

• quote:

-Kendini beğenmiş

birde gülüm diyor ya

409 gündür bu forundayim. Günde ortalama 14.53 mesaj atmışım. Toplamda 6000 mesajım var, bazıları silindi.

Şimdi 409 günden hesapla. Günde 14 mesaj atsam bugün kaç mesaja ulaşmış olurum?

Günde 14 mesaja post kasıyorsun diyen insanlara laf anlatmak gerçekten zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hangi anakartla kullandın sevgili kardeşim :) ?

M5a78 ile kullandım anakartin ram sokrtlerinden birisi sıkıntılı olduğu için geri verdim ud3p aldım. Fx 4100 kasıyordu diye sanırım sıkıntı bende diyip İşlemci mi satıp fx 6300 e yükselttim. Fx 6300 de de aynı sorunu yaşayınca araştırma yaptım. Bazı kişilere pmden sordum. Fx serisinde bu sıkıntının olduğu söylendi.

Ben günde 6 saat bilgisayar oynayan bir insanım. O kadar para veriyorum sistemde hava soğutma oldugu halde İşlemci 60dan aşağıya inmiyor.

Şuan fx 6300ude sarıp i3 4160a geçtim. İyiki geçmişim. Gayet akıcı takilmasiz oyun deneyimi yaşıyorum.

• http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2109839/asus-m5a78l-6300-overclocking.html

gördüğüm kadarıyla anakartınız maaleaef oc için pek uygun değil eski çipset zaten hem bu eski çipsetler fx serisinde sorun çıkarıyor ht versiyonu vs eski olduğundan.. sözüm size değil tabi ama fx serisinin yanına bu eski cipsetleri alıp sonrada şu arkadaşlar gibi

-işlemci hız düşürüyor
    -ani fps düşüşleri var
    -çok ısınıyor

gibi sorunlaela karşımıza çıkıyorlar

aslen 990 serisi çipsetler fxler için yapılmış bir çipset ve onunla kullanılmalılar

• quote:

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2109839/asus-m5a78l-6300-overclocking.html

gördüğüm kadarıyla anakartınız maaleaef oc için pek uygun değil eski çipset zaten hem bu eski çipsetler fx serisinde sorun çıkarıyor ht versiyonu vs eski olduğundan.. sözüm size değil tabi ama fx serisinin yanına bu eski cipsetleri alıp sonrada şu arkadaşlar gibi

-işlemci hız düşürüyor
    -ani fps düşüşleri var
    -çok ısınıyor

aslen 990 serisi çipsetler fxler için yapılmış bir çipset ve onunla kullanılmalılar

Siz kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Bilmiyorsunuz. Bazı gerçekleri kabul etmen gerek.

Ve zaten oc yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KopturMursel -- 20 Eylül 2015; 15:16:30 >

valla hocam sizin işlemcide belkide bir sorun olabilir 60 dan aşagı düşmemesi çok garip sizin yerinizde olsam bende öyle düşünürdüm udp3 ile kullandim diyorsunuz gayet iyi bi anakart sanırım işlemciniz mort tu ama sorunsuz bir fx6300 o sıcaklıklarda çalışmaz heleko boşta 60 dereceden aşagı düşmüyor demişsiniz bu o işlemcinin bi anormallik sergilediginin göstergesi :) normal bir 6300 o sıcaklikta kalmaz bunu sizde biliyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 20 Eylül 2015; 15:22:58 >
  • quote:

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2109839/asus-m5a78l-6300-overclocking.html

-işlemci hız düşürüyor
    -ani fps düşüşleri var
    -çok ısınıyor

Hocam 4620ye çıkardım mhz yi sorun olur mu çok tırsıyorum şuan.

• evet olur prime95 indirip test edin sıcaklıklar kaç derece voltaj ne alemde ? o anakartla yapmamanizi soylemistim ama :) buyuk ihtimal prime95de dayanamayacaktır

mürsel kardeş bana fanboy ve bilmiyorsunuz yaftasını yapıştırıp gittiniz cevapda vermemişsiniz açıkca diyorumki sizin işlemcinizde bir sorun var diye normal fx 6300 kullanicilari boşta 30 yükte 60 dereceden bahsediyorlar en fazla ve ssleride var ? böyle laf atıp kaçacaksaydınız yazmamalısınız

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70059864&p=2&f=495

oku burayı bi kullanıcıları neler demişler işlemci hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 21 Eylül 2015; 0:21:01 >
  • quote:

evet olur prime95 indirip test edin sıcaklıklar kaç derece voltaj ne alemde ? o anakartla yapmamanizi soylemistim ama :) buyuk ihtimal prime95de dayanamayacaktır

Korktum hemen 3850ye geri döndüm 3850 de sorun çıkmaz umarım.

• sanmam çıkmaz öyle kullanın 2016da amd nin yeni işlemcileri çıkınca ona geçersiniz

• quote:

sanmam çıkmaz öyle kullanın 2016da amd nin yeni işlemcileri çıkınca ona geçersiniz

Gene size danışırım.

• quote:

mürsel kardeş bana fanboy ve bilmiyorsunuz yaftasını yapıştırıp gittiniz cevapda vermemişsiniz açıkca diyorumki sizin işlemcinizde bir sorun var diye normal fx 6300 kullanicilari boşta 30 yükte 60 dereceden bahsediyorlar en fazla ve ssleride var ? böyle laf atıp kaçacaksaydınız yazmamalısınız

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70059864&p=2&f=495

oku burayı bi kullanıcıları neler demişler işlemci hakkında

Yükte 60dan aşağıya inmiyor.

5 saat oyun oynayınca üzerine yumurta kır pişsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.