9 da b c yaptilar bunda da 1 2 diye gidecek anlasilan.vistaya sp2 cikaracak nasilsa ms sonra bir de viennada 11 gelir filan filan.
her zaman için en iyisini yapmaya çalışıyolar... bunun bi sonu olacağını sanmıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
eskiden 3ün biri vardı şimdi 10un biri var.
nereye kadar... gittiği yere kadar.
Zamanında dx9'a da atlamıştık. Ama oyunlar kartlardan 1 sene sonra çıktı. Ve dx8 kartlar dx9 oyunlarını da çalıştırabiliyodu bazı efektler hariç.
Bir de fx5200 die bi faciya vardı. O yüzden acele etmemek lazım.
Bende bu kadar soyulduktan sonra konsol almaya karar verdim ve gayet mutluyum PC cilerin ömrü Crysis le geçiyor, biz ise hergün başka bir Crysis oynuyoruz her ay crysis kadar kaliteli exclusive oyunlar çıkıyor.
sonuna kadar katılıyorum ama insanoğlu işte
directx kaça kadar diye sormak teknolojinin sonu var mı demekle eşdeğer bence. Elbetteki sonu yok. Directx sonsuza kadar artacak yani veyahut microsoft kapanana kadar. O zaman da başka firma çıkar onun driver teknolojisi sürekli artar. (tahminen google an itibari ile tek rakipleri)
Velhasıl kelam sonu yok.
quote:
Orjinalden alıntı: sendorm
directx kaça kadar diye sormak teknolojinin sonu var mı demekle eşdeğer bence. Elbetteki sonu yok. Directx sonsuza kadar artacak yani veyahut microsoft kapanana kadar. O zaman da başka firma çıkar onun driver teknolojisi sürekli artar. (tahminen google an itibari ile tek rakipleri)
Velhasıl kelam sonu yok.
Sanmam.
Microsoft belli bir seviyeye geldikten sonra Directx i bırakacak.
Sıfırdan farklı kodlama yapısına geçecek ya da en azından isim değişikliği yapacaktır.
Herkes bu rakiy () filmleri 50 yi bulur diye düşünüyordu ama bak o da bitti gitti.
Evet şaka bir yana microsoft DX10 dan sonra ya da daha sonraki bir zamanda (DX11 planlandığı gibi çıkarsa) yepyeni bir ada geçecektir.
Bu arada o zamana kadar yaşarsanız göreceksiniz. Brainiac ta çıkacak.
Bu böyle 100'e kadar gider,onu da bizim torunlar görür artık nasipse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme