Şimdi Ara

DirectX ekran kartı vb. konusunda problemim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilgisayarda oyun oynuyorken oyunlar hep cansızdı.Oyunları oynarken mouse'u hareket ettirip oynayınca oyunların daha iyi oynandığını fark ettim ve oyunları mouse hareket ederkenki halinde oynamak istiyordum araştırdım internette ve DirectX olması gerektiğini yabancı bir siteden öğrendim.Birileri bana DXSDK gibi birşey indirmemi istedi ve indirdim.DXSDKyı indirdikten sonra bir program yükledi.O programda ne varsa hepsini "Install" ettim.Ama oyunlar hala eski halinde oyunların görünüşünde gelişme göremiyorum.
    Birşeyi mi eksik yaptım yoksa bilgisayarım mı yetersiz yardımcı olur musunuz?

• https://www.microsoft.com/en-us/Download/confirmation.aspx?id=35 dxsdk ne bilmiyorum ama bunu kur bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 1 Eylül 2016; 17:35:42 >
  • Sistemi detaylı yaz belki anlarız birşeyler.
  • İşlemci: Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.20GHz, 3.2GHz
    Yüklü bellek (RAM): 2.00 GB
    Sistem türü: 32 bit işletim sistem
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic 32 bit (6.1, Yapı 7601)
    Bellek: 2048MB RAM
    DirectX Sürümü: DirectX 11

Ekranın bilgileri:
    AYGIT
    Ad:Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı
    Monitör: Genel PnP Monitör

SÜRÜCÜLER
    Ana sürücü: vga
    Sürüm: 6.1.7600.16385
    DDI sürümü ve sürücü modeli bilinmiyor.

DirectX Özellikleri:
    DirectDraw Hızlandırması : Yok
    Direct3D: Yok
    AGP Doku Hızlandırması : Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raitokasteru -- 1 Eylül 2016; 18:21:02 >
  • Yazdımda görememişsiniz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raitokasteru -- 2 Eylül 2016; 14:45:20 >
  • Raitokasteru R kullanıcısına yanıt
    Konuya benden sonra yazdığınıza göre ve etiketlemediğinize göre herhalde göremem normaldir
    Ekran kartının markası ve modeli ne ? Driver yüklü değil gibi sanki..
  • directx sorununuz yok surucuyu yuklemedikten sonra istediginiz kadar directx kurun ise yaramaz.kartin modelini en basta verseydiniz bu is daha cabuk biterdi.standard vga dedigi zaman windowsun kurdugu surucu demektir esas surucusunu kurdugunuz zaman directx de duzelecek.
  • Ben bu bilgisayar işlerinden hiç anlamıyorum aslında.
    Şu asıl sürücüyü nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raitokasteru -- 3 Eylül 2016; 14:30:14 >
  • kartin modelini bilmeden surucusunu indiremezsin.karti cikar arkasindaki etikete bak model numarasi yazmasi lazim hd5770 9600gt seklinde.palit msi asus markasi onemli degil amd mi nvidia mi en azindan bunu bilmen lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.