Bana verilen kitapçığı bitirdim. Fakat direksiyon konusunda pek bilgim yok. Acaba sürücü kursu sınavdan önce onlardan istediğimiz takdirde bize ders veriyor mu ?
Sürücü kursu 29.06.2013 tarihinde yazılılara gireceksen muhakkak direksiyon dersi vermesi lazımdı, benim okulda teorik derslerde direksiyon dersleride bitti.
Direksiyon sınavı Temmuzun sonuna doğru olacaktır. Bu süreçte direksiyon dersleri başlar.
Bizim direksiyon dersleri 1 temmuzda başlıyor
merhabalar.
şahsen direksiyon sınavından tırsıyorum :(
24 saat direksiyon dersi verecekler.
Araba kullanmayı hiç bilmiyorum.sıfırdan anlatacaklar.İnşallah geçerim sınavı da alırım ehliyeti...
herkese başarılar.
Geçen gün gittim sürücü kursuna. Ehliyet sınavından sonra dersler başlayacakmış. Temelin olmadan gelme falan dediler. O kadar para veriyoruz öğretmeleri gerekmiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: YuSuFBuLDu
Geçen gün gittim sürücü kursuna. Ehliyet sınavından sonra dersler başlayacakmış. Temelin olmadan gelme falan dediler. O kadar para veriyoruz öğretmeleri gerekmiyor mu ?
Gerçekten böyle dedilerse şikayet et. öğrenmeye gidiyoruz zaten, tabiki sen haklısın. Ben mesela tırsıyorum neden dersen, temelim sağlam. Adam "sen araba kullanmayı biliyormuşsun" derse eğer bir daha derse çağırmayabilir. Bende adamı şikayet ederim açıkçası.
Direksiyon dersi, alanında en iyi Türkiye'in ilk ve öncü kurumu, özel direksiyon dersi almaya ihtiyacım var diyorsanız; sektöründe istanbul'un ilk ve öncü firmamızdan, garantili direksiyon dersi alın. İstanbul'da en çok direksiyon eğitimi veren, çok sayıda öğrenci eğiten firmayız. Özel direksiyon dersi ile 5 günde trafikte araç kullanmayı garanti ediyoruz. Fırsat ve kampanyalar için direksiyon eğitim merkezimizi arayın. 0212 217 29 11 Kaynak: direksiyon dersi, özel direksiyon dersi, direksiyon kursu, direksiyon eğitimi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme