Şimdi Ara

Direksiyon dersi HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direksiyon derslerim bu hafta bitiyor sınav 3 hafta sonra bu 3 haftada ne yapacağım zaten doğru düzgün öğrettikleri yok saçma değil mi günleri ? ileride almıyorlar tarihi. sınavdan 2 gün önce araba kiralıyım diyorum 1 günlüğüne sizce nasıl olur ?

• Hocam ben de düşündüm hala da düşünüyorum onu da ehliyetli biri kiralanabilirmiş bir de o kişi dışında birisinin kullanması yasakmış sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Hocam ben de düşündüm hala da düşünüyorum onu da ehliyetli biri kiralanabilirmiş bir de o kişi dışında birisinin kullanması yasakmış sanırım

tabi yasak olacak babanın arabası olsa gene yasak oluyor sana :) ben kiralayacağım 2-3 gün önceden hocam alır 7-8saat çalışırım tek seferde geçmeye çalışacağım sınavı gerçi yarın teorik sınav var hepimize başarılar
  • Sen yine iyisin benim direksiyon derslerim Ağustos'un 5'inde bitti. 50 gün sonra gireceğim düşün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Sen yine iyisin benim direksiyon derslerim Ağustos'un 5'inde bitti. 50 gün sonra gireceğim düşün artık

Bende 5 6 7 ağustosta aldım... baya kötü oldu keşke direksiyon sınavına yakın olsa idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

quote:

Sen yine iyisin benim direksiyon derslerim Ağustos'un 5'inde bitti. 50 gün sonra gireceğim düşün artık

Bende 5 6 7 ağustosta aldım... baya kötü oldu keşke direksiyon sınavına yakın olsa idi

Neymiş çok yoğunmuş da o yüzden sıkıştırıyorlarmış böyle.. O günden beri park falan yapmadım umarım batırmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

quote:

Neymiş çok yoğunmuş da o yüzden sıkıştırıyorlarmış böyle.. O günden beri park falan yapmadım umarım batırmam

Aynen bende Parktankorkuyorum...sınava daha 1 ay var nerdeybe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani sadece 3 gün mü ders aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.