Şimdi Ara

Direksiyon kılıfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2000 VW polo classic var .. ve ayıp diyebilieceğimiz bir parçası direksiyonu.. direksiyon daha 50 60 binde hafiften soyulmaya başladı.. daha kötü olmasın diye bir tane siyah kılıf uydurduk idare ettik ama oda hoş olmadı. Başka kılıflara baktım çok dandik allı kırmızılı mavili.. söyle adam gibi direksiyon kılıfı uydurabiliceğim bir yer biliyormusunuz teşekkürler..(izmit ya da anadolu yakası civarı)

• Simide deriden kaplama diken yerler var, kılıftan daha verimli olur
  • maun kaplama yaptır hem kullanımı kolay hemde estetik. fiyatı 50 ytl civarı zaten polonun direksiyon küçük.
  • bu maun kaplama otobüslerde olur beyaz o mu acaba..?
  • o beyaz olana sedef deniyor maun ahşap görünümlü oluyor. poloya zaten sedef olmaz. sırıtır arabada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdx

Arkadaşlar bende 2000 VW polo classic var .. ve ayıp diyebilieceğimiz bir parçası direksiyonu.. direksiyon daha 50 60 binde hafiften soyulmaya başladı.. daha kötü olmasın diye bir tane siyah kılıf uydurduk idare ettik ama oda hoş olmadı. Başka kılıflara baktım çok dandik allı kırmızılı mavili.. söyle adam gibi direksiyon kılıfı uydurabiliceğim bir yer biliyormusunuz teşekkürler..(izmit ya da anadolu yakası civarı)

SEDEF KAPLAT BEYAZ VEYA SEN BİLİRSİN
  • quote:

Arkadaşlar bende 2000 VW polo classic var .. ve ayıp diyebilieceğimiz bir parçası direksiyonu.. direksiyon daha 50 60 binde hafiften soyulmaya başladı.. daha kötü olmasın diye bir tane siyah kılıf uydurduk idare ettik ama oda hoş olmadı. Başka kılıflara baktım çok dandik allı kırmızılı mavili.. söyle adam gibi direksiyon kılıfı uydurabiliceğim bir yer biliyormusunuz teşekkürler..(izmit ya da anadolu yakası civarı)

valla benim getzde 15000de hafif lekelenmeye başladı ve dün bostancı sanayideki aksesuarcıdan 5 liraya aldım aynı deri gibi 5 parçalı ve dikişli

siyah düz bi model

aynı deri gibi duruyor çok şahane oldu diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umit

Simide deriden kaplama diken yerler var, kılıftan daha verimli olur

deri diktir derim bende
  • ama 130 lira civarı bi para istiyolar
  • BENİM ÇÖZÜM BU...

Direksiyon kılıfı

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: roverci
    BENİM ÇÖZÜM BU...
     Direksiyon kılıfı

gerçekten çok çok güzel olmuş hemen sipariş edeyim netten
  • teşekkürler tavsiyeler için...
  • bu arada
    Ankarada, cevdet oto döşeme ...konusunda uzman bir usta.
    0312 2782184 Şaşmaz/ANK
  • bu typ-r yazan kılıf nerede satılıyor lütfen bilgi benim çözüm bu demişsiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.