Şimdi Ara

direksiyon simidi çizildi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kot pantolonun arka cep kısmında bulunan demir marka araçtan inerken direksiyon simidini çizmiş, bu çizikler moralimi bozuyor, fazla derin değil sadece çizik... direksiyon simidini değiştirmeden veya kaplama malzemesi kullanmadan bunları kapatmanın bir yolu varmı? besleyici krem, vesaire....

yardımcı olursanız sevinirim. cevaplarınızı bekliyorum.

teşekkürler....

• özür dileyerek pantolonun arka kısmındaki markayı direksiyona nasıl sürdüğünü sorabilir miyim.nasıl inip biniyosun araca

bu arada resim koyarsan çiziklerinin derinliği daha iyi anlaşılabilir.ancak nasıl düzeleceği hakkında en ufak bi bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.Ersöyleyen

özür dileyerek pantolonun arka kısmındaki markayı direksiyona nasıl sürdüğünü sorabilir miyim.nasıl inip biniyosun araca

bu arada resim koyarsan çiziklerinin derinliği daha iyi anlaşılabilir.ancak nasıl düzeleceği hakkında en ufak bi bilgim yok

önce kapıyı açıyorum araçtan inerken sol ayağımı dışarı çıkarıp, üzerine basarak dışarı çıkmak için hareket ettiğimde (sola doğru yarım tur dönünce) pantolonun arkası doğal olarak direksiyona sürtüyor.. biraz göbekli olunca bu şekilde çıkılıyor....

başka çıkış teknikleri konusunda her türlü teklife açığım

• quote:

Orjinalden alıntı: achillius

quote:

özür dileyerek pantolonun arka kısmındaki markayı direksiyona nasıl sürdüğünü sorabilir miyim.nasıl inip biniyosun araca

önce kapıyı açıyorum araçtan inerken sol ayağımı dışarı çıkarıp, üzerine basarak dışarı çıkmak için hareket ettiğimde (sola doğru yarım tur dönünce) pantolonun arkası doğal olarak direksiyona sürtüyor.. biraz göbekli olunca bu şekilde çıkılıyor....

Aman çizilen sadece simit olsun. Müstrerih ol. Y başka bi yer çizilseydi?

• quote:

Orjinalden alıntı: achillius

yanlış anlamayıp cevap verdiğin için teşekkürler...
    merak etmiştim açıkçası :)

bence bi resim ekle buraya.çiziğin derinliği ne kadar, bu işten anlayan arkadaşlar hasarın onarımı konusunda daha isabetli önerilerde bulunurlar :)

• quote:

• Geçmiş Olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra direksiyon soyulması
    6 yıl önce açıldı
    Ankara direksiyon kaplama ??
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecmis olsun
  • simidin dışına bir kap takıyorlardı adını bilmiyorum onlardan alıp takarsın baya güzel modelleri var autoshopta
  • simide arkadaşın dediği gibi kap takıyorlar
    hatta kauçuklu olduğu için kışın sabahleyin elinizde üşümez
  • sildim
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 13 Aralık 2007; 19:16:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.