Şimdi Ara

Astra direksiyon soyulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 yılında sıfır olarak satın aldığım 1 senelik opel astra aracımın direksiyonu soyuldu ve soyulmaya devam ediyor. Bu gidişle direksiyonu elimize alacağız.

Servise gittiğimde bu durumun kullanıcı hatası olduğunu dordarant, el kremi hatta parfümün dahi buna neden olabileceğini insan aklınla dalga geçercesine söylediler

Ayrıca koltuğumun kenarıda kırıldı onuda gösterdim o da kullanıcı hatası geçti toplamda 30 sn lik bir inceleme ile geri uğurladılar.

Bu zamana kadar 2 tane opelden sıfır araç satın almış biri olarak söylüyorum OPEL PİŞMANLIKTIR

Sizlerin yorumlarını bekliyorum direksiyonda kullanıcı hatası nedir eldivenlemi kullanalım alır almaz kılır takmak zorundamıyız

• koltuk kenarı kullanıcı hatası ama direksiyon kullanıcı hatası olamaz,hatta opek astra k kullanıcıları sayfasında direksiyonu aynı şekilde soyulup garantiden değiştirenler var.

not:astra k spor.
  • Bunu her yerde söylüyorum yine de söylemeye devam edeceğim, herkes anlasın gerçekleri; servisler garantili araca asla ve asla sahip çıkmazlar. Var olan bir arızayı da size normal deyip inandırmaya çalışırlar. Garantiniz bitince aynı arızadan dolayı tekrardan servise gidin bakalım, hemen onarım ücreti vereceklerdir, bundan adım gibi eminim. Zaten servislerin garantili araca 2 yaklaşımı var; birincisi bu durum normal, ikincisi ise kullanıcı hatası. Siz ne yapın ne edin şikayetvar.com sitesine şikayet açın, Opel Almanya genel merkezine mail atın, müşteri hizmetlerini arayın, konunun bir şekilde takipçisi olun asla peşini bırakmayın. Servis bal gibi uğraşmak istememiş işte. Çünkü bazı markalarda direksiyonunu garantiden değiştirenler var. Kısaca garantiniz varsa bir hiçsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 1 Aralık 2018; 19:46:50 >
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. İki konu açmışım moderasyondan ricam konunun birini silebilir mi
  • Malesef yeni araçların çoğunda butür sorunlar yaşanıyor.
    Benimde 2017 yılında sıfır aldığım araçlarda 1 yıl içersinde daha 9 bin km de direksiyonda köşelerde deformasyon olduğunu fark ettim

yüzük, el kremi hiç birini kullanmam hatta elim kirli ise bagajda duran su ile elimi yıkar öyle araç kullanırım ama yine bu sorunu yaşadım

İnternet de yaptığım araştırmalarda butür sürekli temas ettiğiniz deri yüzeylerin bakımı çok önemli korumasız kaldığında soyulmalar yaşanıyormuş.Ben zarar görmesin diye ıslak bezle bile silmemiştim yani herhangi koruma yoktu

O zamanlar
    www.hepsiburada.com
    Tanner's Yoğun Korumalı Yumuşatıcı Deri Bakım Kremi 425209 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tanner-s-yogun-korumali-yumusatici-deri-bakim-kremi-425209-p-OTM09B037?magaza=Hepsiburada
    alıp denemiştim deforme olan yerler daha az göze çarpıyor direksiyon neredeyse ilk günkü kondisyonuna gelmişti

şuan 22.000 KM de araç halen aynı en ufak eskime belirtisi yok 3-4 ayda bir uygularım

Garanti konusunda bir şey diyemem malesef farklı bir marka olsada değiştireceğini sanmam ama daha da kötü olmaması için böyle bir ürün alıp sizde 3-4 ayda bir deriyi temizler bakım yaparsanız daha kötüye gitmez

• Direksiyona deri kılıf mı diktirmeliyiz yoksa dolmuşçuların yaptığı parlak şeyden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

koltuk kenarı kullanıcı hatası ama direksiyon kullanıcı hatası olamaz,hatta opek astra k kullanıcıları sayfasında direksiyonu aynı şekilde soyulup garantiden değiştirenler var.

not:astra k spor.
    Ben vakti zamanında stilomın kol dayamasına fena asılmıştım ve içe göçmüştü. Fazla asılmış olabilir misiniz dediler. Ben de kol dayama değil mi asılıcam tabi demiştim. Haklısınız diyip drğiştirdiler. Benimki kullanıcı hatası olarak değerlendirilebilirdi belki ama bu pek belli değil. Parça dediğin biraz sağlam olacak darbelere karşı.
  • Arkadaşlar aslında koltuk kırılmasıda kullanıcı hatası değil şöyleki;

oraya verilen bir darbe vurma kırma işlemi yok tamamen malzemenin mukavemetsizliği ile ilgili bir husus zaten yetkili bayideki arkadaşın kendiside belirtti bununla ilgili çok şikayet var diye ama koltuğun garantiye alınmamasını anlayabilirim lakin direksiyon saçmalık oldu

Yetkili servise bakıma gitmenin benim için bir anlamı kalmadı neden gidiyoruz ki zaten garanti dışı kalmasın diye

Ama hiç bir iyi niyet belirtisi olmadan 30 sn lik bir inceleme ile müsteriyi göndermesi de hoş olmamıştır
  • Eskiden EFSANEYDİ OPEL .Benimde beğendiğim markaydı.

Artık benim gözümde ne değeri nede efsaneliği kaldı.

Son 1 kaç yılda ürettikleri otomobillerden çok fazla şikayet eden var.Trim sesleri,direksiyonun ve bazı yerlerin soyulması vs gibi.

Servisler ise bu sorunu KLASİK KULLANICI HATASI diye geçiştiriyorlar.

Böyle devam ederse OPEL batma kıvamına gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 2 Aralık 2018; 0:50:15 >
  • zarinca Z kullanıcısına yanıt
    Trim sesleri bende de var ama onları normal kabul ediyorum artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Direksiyona deri kılıf mı diktirmeliyiz yoksa dolmuşçuların yaptığı parlak şeyden mi?
    Parlak şey derken sedef kaplamayı kastediyorsunuz onu sakın yaptırmayın, birincisi elde kayma riski oluyor ikincisi de sökmesi çok zor. Hem ne öyle eski kamyon direksiyonları gibi. Ya döşemeciye götürüp deri kaplatın yada aliexpresste kaliteli kılıflar var iğnesi ipliğiyle beraber, onlardan alıp uygulayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 2 Aralık 2018; 16:48:44 >
  • Astra k dan sonra üretilen j ler dandik zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 2 Aralık 2018; 14:7:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.