Şimdi Ara

direksiyon eskidi dokuluyor( boya aldım,direksiyon,tamponda boyanırmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    araba 12 yasında.yeni direksiyon 300 tl..gecme simitler iyi durmuyor ne yapmak lazım cıkmacıda varmıdır kaca olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 19 Ocak 2016; 19:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dikmeli-sarmalı deri kılıf takın-taktırın.

• Perte çıkmış bir Palio'nun direksiyonunu bulabilirseniz uygun bir fiyata alabilirsiniz. Genel olarak soyulan direksiyonlara deri boyası ile boyama yada tekrardan üzerini deri ile kaplama işlemleri uygulanıyor. Boyama işlemini kendiniz yapabilirsiniz kaplama işlemini de yapan firmalar var. Hatta markalara özel kaplama firmaları bile mevcut.

Boyama uygulaması:
    forum.peugeotturkey.com
    Deri Direksiyon Boyama (2.kez deneniyor) - Peugeot Türkiye Forumları - Peugeot - Sayfa 1
    https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26267

Kaplama uygulaması yapan bir firma:
    http://izmirdireksiyonkaplama.com/

• 300 lira çok. Pazarlık imkanı yoksa suni deri kaplama yaptırın kaplamacıda.

• Hocam en ucuz yol dikmeli deri parçaları oluyor onlardan alın ama uzun süreli gideceğini pek sanmıyorum tabi kullanımla da alakalı . En iyi çözüm ise çıkmacıları dolaşıp iyi durumda bir direksiyon almanız .
  • sağolun

renonun malzemesi daha iyiydi sert plastikti,fiatların yumuşak plastik 10 sene uzun süre densede böyle araba temiz durumda iken bazı plastiklerde çatlama dökülme oluyor

fiat orjinal parçalar uzun süre dayanırken fiat yedek parçacıdan aldığım parçalar bile 2 sene dayanıyor,eski kalite kalmamış

yeni arabalar hariç tabi
  • benim clioda birazcık eskidi. güneşte durduğu için sanırım.

benimki deri değil sanırım. yumuşak. sünger gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanın renginde tavan kaplama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birebir kalıpta direksiyon kaplaması 100-150 tl arası. direksiyon sökülüyor ve işlem yaklaşık 1 gün sürüyor.

mevcut direksiyonu boyama işlemi de başarılı diye duydum. tekrar ele bulaşma gibi şeylerden şüphelensem de şikayet duymadım diyebilirim.
  • Aliexpress e giriyorsun ucuza deri (Ne derisi olduğunu sorma ) alıyorsun. Oturuyorsun yaklaşık 3 saat (El becerine bağlı olarak değişir.) sonra deri direksiyonun oluyor. Maliyet 50 Tl civarı. Sonra gaza gelip vites topuzunu da yaparsın
    Youtube da videoları var.

• 300 lira çok fazla ve illa ki çıkma parça olacaktır. Aracı iyi bir döşemeciye götürün kendisi direksiyonu söküp deri ile kaplayacaktır. (Orjinal gibi). Pazarlık ile vites topuzunuda kitleyebilirsiniz :) Toplamda 150 tl civarına çıkarsınız. (İstanbul avrupa yakasında yer tavsiye edebilirim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • komple soyup kurtulabilirsin.
  • Hocam istanbuldaysaniz art car diye bi işletme var çok güzel hallediyorlar deri kaplama yapiyorlar.

150 lira idi en son ücret

• Direksiyon deri kaplama ile daha güzel görünüm kazandırabilirsiniz

• bakalım nasıl olcak,bilgi için sağolun

ayakkabı malzeme toptancıya gittim siyah deri boyası alıcam ama ayakkabı değil dedim,onlarda deri ceketmi boyucan çıkmayan boya istiyorsun yani dediler,bende direksiyonu dedim,onlarda bunla siyah tamponda boyarlar dediler
    boya 5tl dir,yanına sünger 50 kuruş,toplam 5.5 tl verdim

bazı direksiyonlara boya atılmış ama onların galiba deri ve dikişliydi,palionun deri dikişli değil sanki sert plastik olabilir,ayrıca direksiyonda soyulmalar var zımpara olursa desen kaybolabilir

direk boya atıcam,bazıları deri almış dikmiş ama deri sadece direksiyonun daire olan kısmını kapsıyor,birde direksiyonu elle tutunca sol el başparmağı göbeğe doğru uzatın işte o kısımdada soyulma var

yani deri diksem bile sağa doğru göbeğe doğru 2 cm lik soyulma yine görünecek

boş zamanımda boyar ss çeker eklerim

direksiyon eskidi dokuluyor( boya aldım,direksiyon,tamponda boyanırmış)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.