Şimdi Ara

Direksiyon Pompası Bozulursa Ne Olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
15.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Literaryy

Kimisi bişey olmaz normal düz kara direksiyon olur diyorlar doğru mu?

Alıntıları Göster
    aynen öyle olur tecrübe ettim direksiyon sertleşir özellikle park yaparken baya bir zorlanılıyor...yalnız normal orjin kara düzen direksiyonlardan biraz daha sert oluyor
  • Ehliyet kursunda eğitim aldığın aracın, direksiyon pompasına giden veya çıkan borusu patlamıştı, direksiyon en son tam sağ çevriliydi kendisini geri toplamıyordu bile kendim zor bela çevirip, hocayla direkt sanayiye gitmiştik.
    Araç 2004 Palio.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba stop ettiğinde direksiyona ne oluyorsa aynı öyle oluyor. Ben seyir halinde birkaç defa yaşadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim araç hidrolik. bir gün viraj donerken direksyon sertleşti. indim baktım arabanın yan tarafı komple yağ olmuş. hidrolik patlamış. pompa arızalandığı için 1 sene bozuk şekilde kullandım. yaptırmamıştım.

kara düzen direksyondan daha ağır olacaktır. olduğunuz yerde çevirmeniz imkansıza yakın. hareket etmeniz lazım. benim lastikler küçüktü ona rağmen kol kası yapmıştım. şimdi takılı olan lastikler olsa mümkün değil sürmesi cok zor olurdu.
  • direksiyonu fırıldak gibi çevirip duraklara dalıp insanları ezenler, eski sistem direksiyon olsa fırıldak gibi çeviremezsin zaten yolda giden arabanın direksiyonu çok çevrilmemeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon çok fazla ağırlaşır. Başka bir şey olmaz.
  • Direksiyonunuzun ağırlaşmasından başka bir şey olmaz. Ancak direksiyon kutunuz hidrolik çalışma prensibine uygun yapıldığından uzun vadede kutuya zarar verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.