Şimdi Ara

DİREKSİYON SETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar 2. el bi direksiyon seti almak istiyorum.Driving Force GT ve Driving Force PRO arasında kararsız kaldım ikisinin arasındaki farkları araştırdım fakat tam olarak bulamadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Kesinlikle GT olsun. Simidi daha büyük galiba + Force Feedback özelliği var yani gittiğin yere göre pedal direksiyon falan sana tepki veriyor + ek tuşları var. Tam detaylarını bilmiyoru. SolidRock'ta vardı PM atarsan cevaplar sanırım
  • gt pro nun geliştrilmiş hali elbbette ki gt derim.
  • Gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

Kesinlikle GT olsun. Simidi daha büyük galiba + Force Feedback özelliği var yani gittiğin yere göre pedal direksiyon falan sana tepki veriyor + ek tuşları var. Tam detaylarını bilmiyoru. SolidRock'ta vardı PM atarsan cevaplar sanırım

bi yerde okumuştum ps3 FF desteklemiyor diye. cihaz destek veriyorsa almak gerek bir tane ff li.
  • elbette GT
  • Şu iddaa dan bi para çıksın inşallah ilk işim GT alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon seti önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR x-box için LOGİTECH DRİVE FX mi yoksa PS3 için DRİVİNG FORCE GT mi almalıyım. Kalite yada sürüş deneyimi olarak hangisini tercih edersiniz. Konsola özgü oyunlar için değil sadece multi oyunlarıda oynamak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.