Şimdi Ara

Direksiyon Sinavi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su an Antalyada teorik dersleri alıyorum yaklaşık 40 45 gün sonra direksiyon sınavı olucak ancak ben hiç araba kullanmayı öğrenmedim su anda da çok istekli değilim ancak mecburiyetten geçmek zorundayım.Ne kadar sürede ogrenebilirim,gerçekten yazılanlar kadar zor mu bu sınavlar? Şimdiden cok teşekkür ederim cevaplar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazılı sınavları çok basit çıkmış soruları çözsen yeter.

Direksiyona gelirsek bende 1. sınavda kaldım temmuzda 2. ye giricem bende ilk başta bilmiyordum. 1 gün gittim 2 gün gittim 3 4 5 hep hatalıydı ama en sonunda ayağım gaza frene ve debriyaja alıştı.Alışınca bir sıkıntı olmuyor önemli olan arabayı dikkatli sürmek ve trafiğe saygılı olmak.
  • Sınavlar gerçekten zor değil hele teorik sınav çerez gibi. Direksiyonda da kendine güvenmek önemli olan. Ben ilk dersimde oturdum direksiyona ve direkt kullandım daha önce hiç araba kullanmamıştım. Biraz el ayak koordinasyonun iyiyse zorlanmazsın diye düşünüyorum. Bir de direksiyon sınavında iyi komisyona denk gelirsen aynen derse gitmişsin gibi oluyor. Muhabbet falan ettik komisyondakiler çok tatlıydı.
  • Bende Antalya'dayım. 18.06.2016 Tarihinde (Yani yarın) sınava gireceğim. Varsak'ta ki parkur çok kötü. Sürekli parkur değişiyor ve sürekli bir kazı var. O yüzden yollar tek şeritli. Umarım bir sıkıntı olmaz da kalmam.
  • Dostum önceden araba kullanmayı benim gibi sende bilmiyorsan 12 ders hakkının 12 tanesine de eksiksiz git. Parkuru tanımak ezberlemek çok önemli. Debriyaj olayını derslerde çözüp birde sınavda panik yapmadıktan sonra geçersin.
  • Beyler ben 2016 ocak ayında aldım ehliyeti a2+b aldım ama ehliyetimde şuan A,A1,A2,B,B1,D1,F,M yazıyor yani a1 bile geçerli galiba şuan ehliyetimde bilen biri varmıdır ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Direksiyon Sinavi

• quote:

Orijinalden alıntı: katleden1995

Beyler ben 2016 ocak ayında aldım ehliyeti a2+b aldım ama ehliyetimde şuan A,A1,A2,B,B1,D1,F,M yazıyor yani a1 bile geçerli galiba şuan ehliyetimde bilen biri varmıdır ?

Direksiyon Sinavi

2016 da ehliyetini aldığın için Stajyersin. anladığım kadarıyla kursa 2015de kayıt olmuşsun bundan dolayı d1 14 yolculuk minibüs kullanabilirsin anlamadığın başka bişe olursa sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: craxsy

quote:

Orijinalden alıntı: katleden1995

Beyler ben 2016 ocak ayında aldım ehliyeti a2+b aldım ama ehliyetimde şuan A,A1,A2,B,B1,D1,F,M yazıyor yani a1 bile geçerli galiba şuan ehliyetimde bilen biri varmıdır ?

Direksiyon Sinavi

2016 da ehliyetini aldığın için Stajyersin. anladığım kadarıyla kursa 2015de kayıt olmuşsun bundan dolayı d1 14 yolculuk minibüs kullanabilirsin anlamadığın başka bişe olursa sorabilirsin.

Anladım hocam teşekkürler.Dün kursuma sordum bana oradaki bayan normal ehliyet dedi arkasında hangi sınıfın geçerli olduğu tarih önemliymiş hepsi 2026 ya kadar açık olanlar sadece D1 2021 e kadar.

• Fotografin altindaki yazili olan tum siniflari kullanabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Fotografin altindaki yazili olan tum siniflari kullanabiliyorsun.

Teşekkürler

• Varsak ta sürekli kazı var güzergah arada bir değişiyor.

hiç araba kullanmamış olsanda 4-5 derste öğrenirsin. pratik yapacak araçta olsa iyi olur.

sınav güzergahı basit sayılır.- 2-3 ışık var. geri dönüşteki ışıkta kavramayla kalkmalısınız . yol eğimli.
    önemli olan park alanı yapılacaklar hocanın dediklerini ezberleyin
    park etme-geri gitme-geri L - ani fren - yokuş kalkışı

ben mesela derslerde çok iyiydim ama 4. sınavda zorda olsa aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.