bide bu direksiyon sınav parası olayı var 50 ytl kursların hepsinden istiyorlar bildiğim kadarıyla ama bu kursa mı gidiyo yoksa gerçekden devlet mi alıyo bu parayı devlet alıyosa niye bankalardan almıyorda kurs aracılığı ile alıyor yazılı sınav harcını bankaya yatırdığımız gibi onuda bankaya yatırabiliriz aslında vermeyenler var mı acaba verilmese bi sorun olur mu
seni yemiş kurs benden 50 ytl almadılar
BENİ YESE İYİ YADA Bİ BENİM KURS YESE İYİ BİLDİĞİM BÜTÜN KURSLARDA ALINIYOR YANİ SEN ÖYLE BİŞEY YOK KURSUN UYDURMASI KURS CEBİNE Mİ ATIYO DİYOSUN
ben kurs ücretinden başka herhangi bir ücret yatırmadım
quote:
Orjinalden alıntı: Numan06
quote:
Orjinalden alıntı: konyaspor207
yarın direksiyon sınavı var inşallah geçecez ama biz tam olarak ehliyeti ne zaman elimize alacaz sınavdan sonra maliye bide trafik tescile gidilecek ama bu işlemler ne kadar sürecek 17 sinde sınavsa ayın kaçında ehliyet sahibi olcaz ben şahsen bi an önce almak istiyorum sayılı gün çabuk geçermiş bilenler söylesin de çabuk geçsin direksiyon sınavı 10 unda idi sınav 17 sine sarkdı diğer işlemlerin de sarkmasını istemem açıkcası
Direksiyon sınavından hiç korkma... Neden dersen bizim burada araba kullanan bayanlara bakıyorum..
2 ihtimal var.
1) Ehliyetleri yok ve hiç olamayacak (çok zor zira jandarma bölgesi sürekli çevirme var) 2) Bu kasaplara aklından zoru olan birisi ehliyet vermiş.. Yazılı sınavları geçtim. Direksiyon yok sol ile sağ aynalar makyaj aynası iç aynada rötüş... Daha bugün bir adam bayan ve arabasını biçmekten ABS sayesinde kurtuldu.
Netice direksiyonu kesin geçersin.. İçin rahat olsun çok rahat alırsın...
bugün bizim de karşımıza bir bayan çıktı.karşıdan gelip bizim sağımızdaki yola dönecek.abi frene bi asıldı anca durduk.yoksa kafadan giriyorduk.araba (318) ve biz ziyan olurduk...
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
quote:
Orjinalden alıntı: Numan06
quote:
Orjinalden alıntı: konyaspor207
yarın direksiyon sınavı var inşallah geçecez ama biz tam olarak ehliyeti ne zaman elimize alacaz sınavdan sonra maliye bide trafik tescile gidilecek ama bu işlemler ne kadar sürecek 17 sinde sınavsa ayın kaçında ehliyet sahibi olcaz ben şahsen bi an önce almak istiyorum sayılı gün çabuk geçermiş bilenler söylesin de çabuk geçsin direksiyon sınavı 10 unda idi sınav 17 sine sarkdı diğer işlemlerin de sarkmasını istemem açıkcası
Direksiyon sınavından hiç korkma... Neden dersen bizim burada araba kullanan bayanlara bakıyorum..
2 ihtimal var.
1) Ehliyetleri yok ve hiç olamayacak (çok zor zira jandarma bölgesi sürekli çevirme var) 2) Bu kasaplara aklından zoru olan birisi ehliyet vermiş.. Yazılı sınavları geçtim. Direksiyon yok sol ile sağ aynalar makyaj aynası iç aynada rötüş... Daha bugün bir adam bayan ve arabasını biçmekten ABS sayesinde kurtuldu.
Netice direksiyonu kesin geçersin.. İçin rahat olsun çok rahat alırsın...
bugün bizim de karşımıza bir bayan çıktı.karşıdan gelip bizim sağımızdaki yola dönecek.abi frene bi asıldı anca durduk.yoksa kafadan giriyorduk.araba (318) ve biz ziyan olurduk...
Bayanlara dalaşmak değil ama felaket araba kullanıyorlar ya.. Yazık yani arabayı geçtim karşıdaki insanlara ve onların arabasına kendi canına yazık.
ben ce direksiyon parası kursun isteğine bağlı çünkü kiminden alınıyor kiminden alınmıyor demek ki direksiyon sınavı para almaları için bi bahane
aslında bazı bayanlar daha dikkatli erkeklere bakarak hani kontrollüler ama panik ve heyecen çok kötü sonuçlar doğurabiliyor bazen
önümüzdeki hafat içinde dosyalar hazır olurmuş inşallah haftaya alıyorum ehliyeti
o kadar heves etme ehliyet almaya .. :) yıllar sonra zaten bıkacaksın arabadan .. bu benzin zamlarıyla başa çıkabileceksen binebileceksen iyi.. onun haricinde zaten ehliyet cüzdanda çürür
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
o kadar heves etme ehliyet almaya .. :) yıllar sonra zaten bıkacaksın arabadan .. bu benzin zamlarıyla başa çıkabileceksen binebileceksen iyi.. onun haricinde zaten ehliyet cüzdanda çürür
ben ehliyeti alayım da olmassaşöför oluruz
Bende yazın gircem daha düz vites öğrenicem Evdeki iki araçta otomatik
direksiyonun varsa onada alışırsın
pazartesi gel dosyalar hazır dediler en geç bi gün sarkarmış salı elimde inşallah ehliyet
eveeeeeeeet sonunda ehliyeti elime aldım
kurstan hala ses seda yok ben mi arasam acaba geçen hafta aradığımda biz sizi aricaz demişlerdi bi türlü alamadık şu dosyayı kaç gün oldu
quote:
Orjinalden alıntı: uguroz89
kurstan hala ses seda yok ben mi arasam acaba geçen hafta aradığımda biz sizi aricaz demişlerdi bi türlü alamadık şu dosyayı kaç gün oldu
kardeş onlar banada öyle dediler hiç aramadılar hep ben aradım biraz benim sabırsızlığımda var aslında belki beklesem ararlardı yalnız konyada bugün bütün kurslar dağıttı trafik tescile bi gittim 10 buçuk da 50. sırayı aldım bende önce 50 kişi gelmiş bi de ben erken geldim diyodum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme