Şimdi Ara

Direksiyon Sınavı Harcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısmetse bu hafta sonu direksiyon sınavına gireceğim, ne kadar sürersem süreyim heyecanım geçmiyor bu yüzden hep tereddütüm var ve sürücü kursuna sordum kalırsam harç ne kadar diye, 170TL dedi. 70TL sadece sınav harcı dedi, 100TL de mebin aldığı bir ücretmiş. bu ücretin içinde 2tur atma parasıda varmış falan. bildiğim bir kaç arkadaşım bu kadar ücret vermedi 50 60tl verip girdiler dedim, bu yeni gelen bir düzenleme ile gelen bir meblağ dediler. bir kuruşu bile bizde kalmıyor dediler.

bu konuda bir fikri olan var mıdır acaba ?

• yüzde yüz yalan söylüyorlar hocam sınav ücreti meb için 50 tl 50 tl de kurs araba bakımı benzin derken kendine alıyorlar bıktım bunlardan
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    100 yine iyi hocam 150 170tl istiyorlar :) diyorum diyorum da yok 70tl sınav harcı olduğunu kabul ediyorlar kalanı 2 tur parası vs vs meb zorunlu kılmış onu da falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

100 yine iyi hocam 150 170tl istiyorlar :) diyorum diyorum da yok 70tl sınav harcı olduğunu kabul ediyorlar kalanı 2 tur parası vs vs meb zorunlu kılmış onu da falan.

sıkıyorlar hocam. insanları soydukça soyuyorlar. Ben meb hesap numarasını alıp oraya yatıracam 50 tl yi gidip 100 tl kursa veremem
    kötüde olmak istemiyorum kursla aramız iyi de işte bu durum canımı sıkar eğer kalırsam. 150tl az para değil. sağlam bir dayanaktan öğrenip referans göstermem gerekiyor birazda.

ayrıca bu dediğim kalırsamki ücret, şuan ilk sınav için herhangi bir ekstra ücret talep etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 24 Aralık 2014; 23:12:15 >
    ayrıca bakın şöyle bir yazı buldum internette,

· Yeni yönetmelik değişikliği gereği, direksiyon sınavından kaldığınız takdirde kayıtlı olduğunuz sürücü kursundan “2 saat ücretli ders” almak zorundasınız. Bu dersin ücretini mutlaka kayıt esnasında öğrenin, eğer baştan öğrenmezseniz sürpriz fiyatlar karşınıza çıkabilir.
  • quote:

kötüde olmak istemiyorum kursla aramız iyi de işte bu durum canımı sıkar eğer kalırsam. 150tl az para değil. sağlam bir dayanaktan öğrenip referans göstermem gerekiyor birazda.

ayrıca bu dediğim kalırsamki ücret, şuan ilk sınav için herhangi bir ekstra ücret talep etmiyorlar.

hocam direksiyon sınavından kaldıgımızda parayı tekrar ödememiz gerekiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavında kaza
    11 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    tabi hocam her kalmana sınav harcını yatırıyorsun.

http://ookgm.meb.gov.tr/www/ozel-motorlu-tasit-surucu-kurslari/icerik/185

bu sitede diyorki sınav ücreti 50tl başka para ödenmez.
    ayrıca sitede diyorki bakın

Sınavlarda başarısız olunması durumunda sadece sınav ücretleri tekrar ödenir. Bunun dışında herhangi bir ücret ödenmez. Ayrıca Mart 2014 döneminden itibaren, direksiyon uygulama sınavlarında başarısız olanlar her başarısız oldukları sınav için ücretini ödeyerek 2 saat direksiyon eğitimi dersi almak mecburiyetindedirler.

ücretini ödeyerek 2 saat direksiyon diyor. yani kurs senden o 2 saatlik eğitim ücretini alır diyor hocam.
  • quote:

ayrıca sitede diyorki bakın

Sınavlarda başarısız olunması durumunda sadece sınav ücretleri tekrar ödenir. Bunun dışında herhangi bir ücret ödenmez. Ayrıca Mart 2014 döneminden itibaren, direksiyon uygulama sınavlarında başarısız olanlar her başarısız oldukları sınav için ücretini ödeyerek 2 saat direksiyon eğitimi dersi almak mecburiyetindedirler.

ücretini ödeyerek 2 saat direksiyon diyor. yani kurs senden o 2 saatlik eğitim ücretini alır diyor hocam.

Hocam saçma sapan nedenlerden dolayı sürücü kursları bırakıyor. Sırf para kazanmak için aha buraya yazıyorum beni de bırakacak

doğrudur h, ama size 50den fazla fiyat vermişlerse hakları, 2 saat eğitim verecekler bunuda MEB diyor ki alabilir

haa Allah yardımcın olsun seninde benimde hayırlısı olsun hocam, girip bildiğini yapıp çıkıcan napcan daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.