Şimdi Ara

Direksiyon sınavında 3. kez kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
14.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trafikten kalmıştım bi soruyla Direksiyonda 4.vitese attım 95 aldım indim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3n3tiG G kullanıcısına yanıt
    Hocam sen şiddet veya hakarete başvurma.Altta bir arkadaşın dediği gibi gerekli yerlere bu konu hakkında şikayette bulun.Görsünler sonra günleri.(Tabii orada adalet varsa.)
  • Hocam hangi yılda aldınız bilmiyorum ama artık ehliyet almak çok zor.
  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    Hangi yıldı hocam?
  • ehliyet sınavından 3.girişte kalmak ahmaklıktır zannımca. (sözüm meclisten dışarı)

not: 2.girişte aldım.
  • Geçmiş olsun. Sınavı geçemesem kimsenin yüzüne bakmazdım. 3 tür kalıyorsun kendini sorgulamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 10 Aralık 2015; 1:16:47 >
  • Ben 25 yaşında aldım ehliyeti, o yaşıma kadarda maksimum 1saat acemi şekilde yardım ile sürmüşlüğüm vardı. Direksiyon sınavında mükemmel değildim ama hocalarım iyi çıktı ve açık açık şuan trafiğe çıkmak için yetersizsin dediler ama geçer puan verdiler. Dert etme kendine, düşünme, düşündükçe kafanda büyüyüp fobi haline gelecektir. O an çok iyi bilsen bile insan panik yapıyor ama sakin olabilmek çok önemli, panik yaptığını görürlerse zaten vermezler. Umarım bir daha ki girişinde alabilrsin, bol şans.
  • Ahmaklıkmış. Sen kendini ne sanıyorsun?
  • Tanıdık olan yere gideceksin, şansıma ehliyet kursunda müfettiş olan kişi 8 yıllık okul müdürüm, geçen görüştüm sen gel kalmazsın dedi zaten gitmeme vesile olanlarda arkadaşlarım oldu yarısını hatalarına rağmen geçirmiş

2-3 ayda belirli hatalar herkeste olur, stop ettirmekten bırakmak yanlış.
    Bizde böyle yollara başvururuz, her türlü geçeriz
  • Geçememen gayet normal kursta çalışırken yol bomboş oluyor ama sınav zamanı ana baba günü. Benim güzergahım aynı zamanda otobüs-minibüs yoluydu üstüne pazar trafiği de derken kurs ile alakasız şartlarda girdim sınava. İlk seferde geçtim o ayrı mesele
  • Vazelin sür bidahakine

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Ahmaklıkmış. Sen kendini ne sanıyorsun?

meclistesin heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

Hocam hangi yılda aldınız bilmiyorum ama artık ehliyet almak çok zor.

Bu sene aldım ilk sınavım Eylülün sonu , 2. si Ekimin ortası oldu erken yaşta öğrendim ben 15-16 dan beri ilçede fln sürüyorum trafikte çok fazla olmuyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk seferde 100'le geçmiştim. Soruları alayım

• Yeni sistemi bilmeyenler gelmiş burada artislik yapıyor ilkinde geçtim diye.

Bir ay önce girdim bende her şeyi düzgünce yaptım parka geldik güzelce yanaştım, yanımdaki adam çantadan cetvel çıkardı arabayla kaldırım arasında ki mesafeyi ölçüp bu sefer olmadı inelim dedi. O anki sinirle o üçünü gömerdim oraya ama boşuna sinirlenmeye gerek yok adamların eline bakıyor geçmem sonuçta dedim, biraz saydırarak indim.

Neyse ki ikinci sınavımda hallettim ben ama ilk sınavda o cetveli ne yapmak istediğimi tahmin etmişsinizdir sanırsam...

Edit: Ama 3 kez kalmakta biraz abartı olmuş hocam bari 3. de geçseydin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 10 Aralık 2015; 11:46:26 >
  • Üzülme kardeş sen de el arabası sürersin

• 3 kez kalininca ehliyeti bir daha alinmiyor diye biliyorum.1 kez bile kalsam gururuma yediremez intihar ederdim.

• Zorlaştığını görünce seviniyorum.sanırım trafikte psikolojik eğitimler sınavlar da olucakmış.ben nerdeyse ehliyeti bakkaldan aldım.dümdüz yolda gidip durmuştuk.park yokuş geri gitme aksiyonları hiç yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Bu sen misin?
     Direksiyon sınavında 3. kez kaldım.

Bu baba net malmis, diplomayla surus becerisi ne alaka

• Ben de 2 kez kaldım yapcak bişey yok. Ben de parkı yokuştan kaldırmayı yaptım kalınması mucize olan bir yerde, parkurun bitmesine yüz metre kala kaldım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.