Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde izmir bornovadan bi torpile ihtiyacım var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Sonunda bugüğn kaydımı yaptırdım hele şükür. Hay ben böyle adliye'nin diye başlamayım isterseniz. Saat 10.30'dan 14.00'a kadar bekledim desem inanır mısınız?

Öğlen tatilinde de ayakta bekledim. Ama sonunda kaydımı yaptırdım.

Acayip para aktı bugğn nereye gittiğini bende anlamadım.

30YTL rapor(Hiç bişey yaptırmadı. Elleri aç kapa. Göz muayenesi. Ayak bilek muayenesi o kadar 30 YTL ona bayıldık)
    30 YTL sınav harcı
    20 YTL sınav gideri için kursa para
    4 YTL adliyeye para(5 kuruşluk kağıdı 1 YTL'ye para bile etmeyen mürekkebe 3 YTL istiyolar nasıl bi devletteysek artık.)

Bana kala kala 20 YTL kaldı. Yarında ÖSS harcını yatırcam. bana yine para yok.

Vallahi ben temiz kağıdı için gittiğimde sıra yoktu yani 3~5 kişi. 5ytl vermiştim birde Dilekçe 1 ytl etti 6 ..

Ehliyet alınca bakalım daha neler karşımıza çıkacak

Arkdaşla beraber aynı kursa kayıt olduk. Sabah 8 de gıdelım dedım adam 9 da geldi. haliyle 10 gibi falan adliyeye gittik. 10.30 gibi sıraya girdik. Sistem arızalarıyla uğraş dur. Yalan tabiki. Saat 12 de sistem arıza verdi niyeyse Hemde tam 12 de. Sistem insan mideysiyle aynı orantıda çalıştığı için herhalde.

Ha bu arada. Direksiyon kursuna da palio'larla girecez. Direksiyon eğitimi yaparken benzin bittiğinde bizden istemeseler bari. Malum Palio'lar çok yakıyo

benim kullandığım 2006 palio multijet 14,5 lt gösteriyodu

• Benimde Ankara'dan var diyerek araya kaynasam mı acaba

• oraya elimiz uzanmıyo dostum :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

benimde izmir bornovadan bi torpile ihtiyacım var...
  • Anlık 14.5dir heralde
  • quote:

Sonunda bugüğn kaydımı yaptırdım hele şükür. Hay ben böyle adliye'nin diye başlamayım isterseniz. Saat 10.30'dan 14.00'a kadar bekledim desem inanır mısınız?

Öğlen tatilinde de ayakta bekledim. Ama sonunda kaydımı yaptırdım.

Acayip para aktı bugğn nereye gittiğini bende anlamadım.

30YTL rapor(Hiç bişey yaptırmadı. Elleri aç kapa. Göz muayenesi. Ayak bilek muayenesi o kadar 30 YTL ona bayıldık)
    30 YTL sınav harcı
    20 YTL sınav gideri için kursa para
    4 YTL adliyeye para(5 kuruşluk kağıdı 1 YTL'ye para bile etmeyen mürekkebe 3 YTL istiyolar nasıl bi devletteysek artık.)

Bana kala kala 20 YTL kaldı. Yarında ÖSS harcını yatırcam. bana yine para yok.

dediğim tarzda bi yer bulamadınmı bahsettiğin 80 ytl cebinde kalırdı...

• quote:

Hemde MJ motor öle mi bu. Ekonomik diye bilinen motor. Bildiğimiz dizel. Benim benzinli kötü Clio bile 8.1 civarı yakıyo bea.

yok bulamadım. Hepsi aynı fiyat istiyo. hatta 400 isteyen bile oldu. 450'ye de çıkacaklardı biraz daha gezseydik eğer. Burası uygun geldi bana. Hemde taksitlendirdim. Aklıma esince bastırır parayı kapatırım yavaş yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 19 Mart 2007; 21:44:15 >
  • Aceleniz ne gençler.

Alırsınız.
  • quote:

quote:

Hemde MJ motor öle mi bu. Ekonomik diye bilinen motor. Bildiğimiz dizel. Benim benzinli kötü Clio bile 8.1 civarı yakıyo bea.

yok bulamadım. Hepsi aynı fiyat istiyo. hatta 400 isteyen bile oldu. 450'ye de çıkacaklardı biraz daha gezseydik eğer. Burası uygun geldi bana. Hemde taksitlendirdim. Aklıma esince bastırır parayı kapatırım yavaş yavaş.

ozaman hayırlı olsun...
    valla bazı insanların ilk defa o arabada öğrendiğini düşünürsek bağırta bağırta pekde anomal değil bence

@K@lken
    hayır ortalma ama nezaman sıfırlanmış bilmiyorum

ya bu ehliyet basılırken hemen almak için nasıl bi yol izlemem gerek çarşamba akşamına almam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 19 Mart 2007; 23:53:44 >

• Vallaha benim acelem yok geç olsun güç olmasın . Elinde Sonunda Girecek Cebime . Çok Tahrik Gördüm yerimde durdum bekledim okadar birkaç hafta daha beklerim ..
  • Sağol. Polisi kafaya alırsan senin kafa dengin birisiyse çıkartır. genelde hep kafa dengi oluyo polisler.

Valla Haziran'a kadar cebimde olsun da başka bişey istemem. Haziranın 17'sine kadar cebimde olmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 19 Mart 2007; 22:11:35 >
  • Pasaport işi için emniyete gitmiştim. Adamın telefonuna Bluetoothtan Mp3 attım bikaçtane kanka olduk.

Kafa Dengiler de Rüşvete Falan gerek yok . Hakkın neyse odur. Herkes eşittir kanımca.

Benimde Trafikte & Emniyette tanıdığım var fakat dediğim gibi benim acelem yok.

Ah Dostlar çektiğimi bi ben bilirim tüm arkadaşlarım arabalarla geçip beni aldılar ben 1 kere bile kaçırmadım arabayı ..

Pişman da değilim gerçi .. İşte Vakti Geldi Az Sonra Ehliyet Cebimde..

Yanılıyormuyum ..

• ben zaten uzun süredir izmirde kullanıyorum 2 kere kaza bile yaptım ama artık ehliyeti cebimde görüpte haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum.
    cuma sabah dedemler istanbula uçacak eğer o zamana ehliyetim olursa onları havaalanına bırakıp 7 nisan a kadarda arabaya el koyarım.
    evlerimiz arası uzak olduğundan en geç çarşamba elimde olması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 19 Mart 2007; 23:53:05 >
  • Haftaya Yetişiyormuş benimkisi
  • Benimki yetişmesede olur ayın 5 ine kadar züğürtüm.
  • bizim dersaneden birinede çarşamba dosy çıkar demişler bugun bir umut aradım kursu ama daha gelmedi dediler

yine aynı arkadaştan aldığım bilgiye göre bu dosyayı bir süre ehliyet olarak kullanabiliyormuşuz eğer kurs doğrularsa yaşadım pazartesi vericem cumarteside bekle beni çeşme otoyolu
  • quote:

bizim dersaneden birinede çarşamba dosy çıkar demişler bugun bir umut aradım kursu ama daha gelmedi dediler

yine aynı arkadaştan aldığım bilgiye göre bu dosyayı bir süre ehliyet olarak kullanabiliyormuşuz eğer kurs doğrularsa yaşadım pazartesi vericem cumarteside bekle beni çeşme otoyolu

Evet. o belgeyi dosyayı ehliyet olarak kullanabiliyosun. Yengem 6 7 ay boyunca o şekilde araba kullandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 20 Mart 2007; 22:31:24 >

• quote:

bizim dersaneden birinede çarşamba dosy çıkar demişler bugun bir umut aradım kursu ama daha gelmedi dediler

O Dosya adamda benim. Tanıdık diye ben hallederim dedi benimde işime geldi elimde bir dosya yok yani

• izmir trafikin sitesinde yazanlar önceden yazılanlara göre baya bi kapsamlı:
    A-SÜRÜCÜ BELGESİ ALMAK İÇİN İLK MÜRACAAT

1- Sürücü Kursundan verilen dosya

a) Sertifika kazananlar ve dönem listeleri onaylı fotokopileri
    b) Müracaat Formu
    c)Sürücü Olur Sağlık Raporu
    d)Savcılıktan Alınan Sabıka Kaydı
    e) Diploma aslı ve fotokopisi.(Öğrenimi devam edenler; öğrenimi devam ettiğine dair belge.)
    f)Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası
    g) Kan Grubu Belgesi.
    h) Üç adet Vesikalık Fotoğraf . (Vesikalık fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olacak.)
    ı) T.C. Vatandaşlık Kimlik Numarası (Vatandaşlık kimlik numarası Olmayanlar; “http://tckimlik.nvi.gov.tr ” internet adresinden öğrenecekler. )
    j) Nüfus Cüzdanı Aslı ve iki adet fotokopisi ( A4 KAĞIDINA )

2-Tescil birimlerinden alınan belgeler

a) Şoförler Derneğinden Dosya (Ek-18-a)
    b) Askerlik Şubesi Belgesi (30 yaşına kadar erkek sürücü adaylarında) (Dosya içindeki evraklar nüfus bilgisine göre doldurulacaktır. )
    c) Vergi Dairesinden alınan Harç Makbuzu (Sürücü Belgesi Sınıfına göre.)
    d) Organ Bağışı Yapmak İsteyenler (Sürücü belgesi müracaatı esnasında, ilgili memura bildirmesi rica olunur…)
    e) Sürücü belgesi ücreti 32.50 YTL

NOT: Sağlık raporu (HEYET) Devlet Hastaneleri veya İl Sağlık Müdürlüğü’nün yetkilendirdiği Özel Sağlık kuruluşlarından alınacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

O Dosya adamda benim. Tanıdık diye ben hallederim dedi benimde işime geldi elimde bir dosya yok yani

dosyan çıktımı yani...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.