Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farketmez , Ayrıca konuyu ben değil yeğenim açtı
  • Yusuf tikky yeğene söyle de düzeltsin bari.

Ha bu arada D900 eğlencesi mi yoksa kulübü mü? Fun'ı Fan yap çabuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Yusuf tikky yeğene söyle de düzeltsin bari.

Ha bu arada D900 eğlencesi mi yoksa kulübü mü? Fun'ı Fan yap çabuk

Eğlencesi. Onlar koydurtmadı ben koydum.

O Zaman ekliyeyim Hepsini ilk Mesaja

• Yusuf CNR'a gelirsin artık kırmızı şekerle
  • quote:

Yusuf CNR'a gelirsin artık kırmızı şekerle

Bilmiyorumki coskunum bi alayım elime şu kartı hayırlısıylada .
  • YUSUUUFFF

Kardeşşş hayırlı olsun geçmişin getirirsin artık 325 i etilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

YUSUUUFFF

Ayıp ediyosun Eskipaşa ya akacam bekle hele berkocan sağolasın ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

YUSUUUFFF

Ayıp ediyosun Eskipaşa ya akacam bekle hele berkocan sağolasın ..

la sevindim valla yaa

Kafa bi dünya snn geçtim mesajını arıyorum forumda

• benimde msnde sorun var kaçgündür açılmıyo. Yat olum sabaha kalkamayacan laa
  • quote:

benimde msnde sorun var kaçgündür açılmıyo. Yat olum sabaha kalkamayacan laa

Sabah 9 da ders var ya yatsam uyuyamam tam salakladım

Görmüyorum kanka msnde zaten bi an önce msne çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapseki

quote:

Arabanın kapısını sol elle mi açıcaz sağ elle mi? Bana sol elle aç, sağ ayakla bin. Koltuğu, aynaları ayarla, kemerini tak bas git dedi arkadaşlar. Kafam karıştı

arabaya zaten sol ayakla binmeye kalkarsan bayağı bi atraksyon yaşarsın

• EHLİYET 5 YIL GEÇERLİ OLACAK

AB'ye uyum çerçevesinde, artık 18 yaşında ehliyet alıp 100 yaşına kadar aynı ehliyetle otomobil kullanma dönemi kapanıyor.. Ehliyetler, 5 yıl geçerli olacak Süreyi uzatmak isteyenler, tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu alacak. ve sürüş testlerinden geçirilecekler. İlk kez ehliyet alanlara, 2 yıllık staj dönemi tanınacak. İçişleri Bakanlığı, AB'ye uyum ve kazaları azaltmak amacıyla Karayolu Trafik Kanunu'nda değişikliklere gidiyor Hazırlanan yasa tasarısıyla, ehliyetlerin şekli ve koşulları değiştiriliyor. Yeni ehliyetin ön yüzünde sürücünün fotoğrafı, adı soyadı, doğum yeri ve tarihi ile ehliyetin geçerlilik süresi yazılacak. Ayrıca ehliyetin verildiği yer ve makam, belge no, imza, adres ve sürücü belgesi sınıfı yer alacak. Belgenin sağ üst köşesinde TR kısaltması bulunacak. Ehliyetler, yeniden sınıflandırılacak. Buna göre otomobil kullananlara BE sınıfı ehliyet verilecek. TIR ve römorklu kamyon sürücülerine CE sınıfı verilecek. Otobüs, midibüs, minibüs, römorklu minibüs kullanıcılarının sınıfı D, D1, D1E, DE olacak. Traktör sürücülerine F, iş makinesi sürücülerine G, sakat ve hastaların kullandığı özel tertibatlı olarak imal edilen motosiklet ve otomobil sürücülerine ise H sınıfı ehliyet verilecek.

Yeni ehliyetlerde ayrıca, ehliyeti kullanmaya yetkili olunan araçların sembolleri de yer alacak. Sürücü otomobilin yanı sıra otobüs kullanmaya da yetkiliyse, ehliyette otomobil kullanıcılarının sınıfı olan BE'nin yanına ‘‘BE C1E gh’’ şeklinde ek harfler yazılacak. Yasanın yürürlüğe girmesinin ardından yeni ehliyet almak için 1 yıllık süre tanınacak. Ehliyetler 5 yıllık süreyle verilecek ve son kullanma tarihi yazılacak. Sürücüler 5 yılda bir sağlık kontrolünden ve sürüş testinden geçirilecek. Testi geçenlerin ehliyeti yenilenecek.

Sürücü kurslarını tamamlayanlara 2 yıllık stajyer sürücü belgesi verilecek. Bu süre içinde 2 kez kırmızı ışıkta geçen, 2 kez hız limitini aşan, uyuşturucu ve alkol etkisiyle araç kullananların ehliyetleri tamamen iptal edilecek.

Saygılarımla

• kaç senedir var zaten bu hikaye dahada çıkmaz bence
  • vallaha ben yeni okudum . Ayrıca ay sonu zor gorunuyor ehlıyet için .. Sende durum nedir ozzy dostum ?
  • valla büyük ihtimalle çarşamba dosya hazır olur dediler ama yinede gelmeden ara dedi.
    ben yarın parayı çekçem
    çarşamba çıkarsa dersane çıkışı hemen gidicem harcı yatırcam ordan hemen trafiğe sıra olmazsa fazla(bornovada ne sıra olcak yaw diye düşünüyorum) hocanın söylediğine göre ertesi gün alırım...yani perşembe

bakalım görcez... ama bana çarşamba ehliyet lazım acaba bu dosya ile geçici belge filan alınabiliyomu veya polise dosyayı göstersem olurmu...
    en olmadı yine ehkiyetsiz gezcem
  • Sonunda bugüğn kaydımı yaptırdım hele şükür. Hay ben böyle adliye'nin diye başlamayım isterseniz. Saat 10.30'dan 14.00'a kadar bekledim desem inanır mısınız?

Öğlen tatilinde de ayakta bekledim. Ama sonunda kaydımı yaptırdım.

Acayip para aktı bugğn nereye gittiğini bende anlamadım.

30YTL rapor(Hiç bişey yaptırmadı. Elleri aç kapa. Göz muayenesi. Ayak bilek muayenesi o kadar 30 YTL ona bayıldık)
    30 YTL sınav harcı
    20 YTL sınav gideri için kursa para
    4 YTL adliyeye para(5 kuruşluk kağıdı 1 YTL'ye para bile etmeyen mürekkebe 3 YTL istiyolar nasıl bi devletteysek artık.)

Bana kala kala 20 YTL kaldı. Yarında ÖSS harcını yatırcam. bana yine para yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Sonunda bugüğn kaydımı yaptırdım hele şükür. Hay ben böyle adliye'nin diye başlamayım isterseniz. Saat 10.30'dan 14.00'a kadar bekledim desem inanır mısınız?

30YTL rapor(Hiç bişey yaptırmadı. Elleri aç kapa. Göz muayenesi. Ayak bilek muayenesi o kadar 30 YTL ona bayıldık)
    30 YTL sınav harcı
    4 YTL adliyeye para(5 kuruşluk kağıdı 1 YTL'ye para bile etmeyen mürekkebe 3 YTL istiyolar nasıl bi devletteysek artık.)

Vallahi ben temiz kağıdı için gittiğimde sıra yoktu yani 3~5 kişi. 5ytl vermiştim birde Dilekçe 1 ytl etti 6 ..

Ehliyet alınca bakalım daha neler karşımıza çıkacak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Sonunda bugüğn kaydımı yaptırdım hele şükür. Hay ben böyle adliye'nin diye başlamayım isterseniz. Saat 10.30'dan 14.00'a kadar bekledim desem inanır mısınız?

30 YTL sınav harcı

Vallahi ben temiz kağıdı için gittiğimde sıra yoktu yani 3~5 kişi. 5ytl vermiştim birde Dilekçe 1 ytl etti 6 ..

Ehliyet alınca bakalım daha neler karşımıza çıkacak

Arkdaşla beraber aynı kursa kayıt olduk. Sabah 8 de gıdelım dedım adam 9 da geldi. haliyle 10 gibi falan adliyeye gittik. 10.30 gibi sıraya girdik. Sistem arızalarıyla uğraş dur. Yalan tabiki. Saat 12 de sistem arıza verdi niyeyse Hemde tam 12 de. Sistem insan mideysiyle aynı orantıda çalıştığı için herhalde.

Ha bu arada. Direksiyon kursuna da palio'larla girecez. Direksiyon eğitimi yaparken benzin bittiğinde bizden istemeseler bari. Malum Palio'lar çok yakıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 19 Mart 2007; 21:09:20 >

• bostancı emniyetten ehliyet alacaklar komserime benden slm söyleyin ;)s

süper iyi bir bayandır... biraz naz yaparsanız ehliyeti 10 dk da bastırıyo içerde ...

bu sene a2'yi 5 dk da aldım içerden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chino -- 20 Mart 2007; 21:11:52 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.