Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harç ne kadar peki. Toplamda size ne kadara mâl oldu bu ehliyet. Ona göre hazırlıklarımı yapcam da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Harç ne kadar peki. Toplamda size ne kadara mâl oldu bu ehliyet. Ona göre hazırlıklarımı yapcam da.

Ehliyeti almak için 184 milyon veriyorsun kafadan (beraber alıyoruz bu arada )
  • quote:

Orjinalden alıntı: delteo

quote:

Harç ne kadar peki. Toplamda size ne kadara mâl oldu bu ehliyet. Ona göre hazırlıklarımı yapcam da.

Ehliyeti almak için 184 milyon veriyorsun kafadan (beraber alıyoruz bu arada )

184 mü. 350 kurs. 50 sağlık raporu. Arada verilen otobüs paraları.

184+350+50+30=614

Battım desene ya. Babamında haberi yok daha alacağımdan sürpriz yapacam aklımca.

Battı balık yan gider. Ehliyetten sonra bi de arabayı almak var. Abiye yalvarma vakti gelmiş demektir.

• izmir bornova -> kursa 300 verdim(peşin) bu fiyata sınav ücretleri ve sağlık raporu dahil. 10 ytl fotoğraf a 5 ytl sabıka kaydına verdim

geriye harç kart parası ve kart parası kaldı
    bunlarda 250 civarı tutçak sanırım.

kurs fiyatları ve kapsamı değişiyo seçerken dikkat et. burda karşılıklı 2 kursun fiyatı aynı ama sınav ücretleri hariç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

izmir bornova -> kursa 300 verdim(peşin) bu fiyata sınav ücretleri ve sağlık raporu dahil. 10 ytl fotoğraf a 5 ytl sabıka kaydına verdim

geriye harç kart parası ve kart parası kaldı
    bunlarda 250 civarı tutçak sanırım.

kurs fiyatları ve kapsamı değişiyo seçerken dikkat et. burda karşılıklı 2 kursun fiyatı aynı ama sınav ücretleri hariç.

Sınav ücretini galiba kendim yatırcam fazla bişey değil diye biliyorum. Sağlık raporunu bilmiyorum. Fotoğrafa sakallı bi fotoğrafım vardı onu veririm
    SAbıka kaydı niye o kadar pahalı ya.
  • 30 ytl sanırım sınav ücreti
    25 filanda sağlık raporu bildiğim kadarıyla

10 tane fotoğraf lazım.
  • Bugün Direksiyondan evvel benden aldığı 30 Kaat neydi acaba ?*
  • Kolay canım onlar. Fotoğraf bana benzesin yerterli sanırım. Evet kendi soruma kendim cevap verdim. Öss parasını da yatırmadım daha of of battım bu ay. Kurs ücretini hemen almıyolar herhalde. Hemen veremem de o bakımdan yani. yoksa kursuna göre değişir mi?

yarın okulu asıp gidecem kayıt için arkadaşla beraber.
  • quote:

Kolay canım onlar. Fotoğraf bana benzesin yerterli sanırım. Evet kendi soruma kendim cevap verdim. Öss parasını da yatırmadım daha of of battım bu ay. Kurs ücretini hemen almıyolar herhalde. Hemen veremem de o bakımdan yani. yoksa kursuna göre değişir mi?

dediğim gibi kursun kapsamını araştır belki daha uygun biyer bulursun.
    bizim kurs 50 peşin 3*100 taksitti tamamı peşin olunca 300 oldu

@ozdamar
    sınav parası işte...
    peki yazılı için ayrıca vermişmiydin...
  • Eyvallah. Teşekkür ettim. Yarın gidip orayı araştırcam. Sonuca göre kaydolcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

quote:

Kolay canım onlar. Fotoğraf bana benzesin yerterli sanırım. Evet kendi soruma kendim cevap verdim. Öss parasını da yatırmadım daha of of battım bu ay. Kurs ücretini hemen almıyolar herhalde. Hemen veremem de o bakımdan yani. yoksa kursuna göre değişir mi?

dediğim gibi kursun kapsamını araştır belki daha uygun biyer bulursun.
    bizim kurs 50 peşin 3*100 taksitti tamamı peşin olunca 300 oldu

@ozdamar
    sınav parası işte...
    peki yazılı için ayrıca vermişmiydin...

Hatırlamıyorum ama bana toplamında 700 küsüre geldi diye hatırlıyorum ...

• İstanbul Kültür Çapa Sürücü Kursu. Onun üst katındaki dersaneye gittiğim için 400YTL indirim kuponum vardı Kurs ücreti 380liraydı. Çeki verdim, üstü kalsın dedim Sabıka kaydı fotokopiyle birlikte 5 liraya mi ne maloldu. Anlaşmalı hastaneye gidip eğilip kalkıp 20 liraya raporumu aldım. Notere diplomayı tasdik ettirdim 30-35 lira filan tuttu. Fotoğraflar önceden vardı ama ehliyet için yeni çektircem, aynı hesap 10 lira o diyelim. 210 lira emniyete vericez, 30 lira mı neydi ehliyet parası da. 70 lira masraflar, 240 da devlete, 310 liraya maloluyor bana.

Yusuf hayırlısı olsun da ya sen hangi kursa gittin de araba şahindi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 18 Mart 2007; 21:26:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

İstanbul Kültür Çapa Sürücü Kursu. Onun üst katındaki dersaneye gittiğim için 400YTL indirim kuponum vardı Kurs ücreti 380liraydı. Çeki verdim, üstü kalsın dedim Sabıka kaydı fotokopiyle birlikte 5 liraya mi ne maloldu. Anlaşmalı hastaneye gidip eğilip kalkıp 20 liraya raporumu aldım. Notere diplomayı tasdik ettirdim 30-35 lira filan tuttu. Fotoğraflar önceden vardı ama ehliyet için yeni çektircem, aynı hesap 10 lira o diyelim. 210 lira emniyete vericez, 30 lira mı neydi ehliyet parası da. 70 lira masraflar, 240 da devlete, 310 liraya maloluyor bana.

Yusuf hayırlısı olsun da ya sen hangi kursa gittin de araba şahindi?

Net Sonuç diye biyer Unkapanında ..

• Bi de diploma fotokopisi falan mı istiyolar acaba. Ben hala okuyorum. Eğitim kaydı öğrenci belgesi götürsek yine de notere mi onaylatacaz.
  • quote:

Bi de diploma fotokopisi falan mı istiyolar acaba. Ben hala okuyorum. Eğitim kaydı öğrenci belgesi götürsek yine de notere mi onaylatacaz.

ünal öğrenci belgesi al yeter okuduğuna dair.
  • Neymiş be bu kardeşim. Ne ehliyetmiş 30 lira neresine alıyolar ya. 210 da emniyete. Hadi bakalım. Akşama kadar kursla uğraş dur.
  • Vallaha Ne yalan soylıyım bugun 200 kişi kafadan vardı . Her sınavda 200 kişi desek 10 sınavda 2000 Sürücü demek. 1500 ü Araba Kullansa Senede 80 Araç Pert olsa ..

Hesap ortada.
  • De bu araçları nerden buluyo bunlar.
  • quote:

De bu araçları nerden buluyo bunlar.

Birde Para yok deriz.
  • Nerdeymiş bu ya? Benim dükkan da Vefa'da ama bayağı bi aşağıda galiba. Hiç rastlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.