Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

bana pazar dediler sütlüce

Kolay gelsin sende geçersin zati
  • Sağolun Dostlarım. Geçersem Direk Buraya Yazıyorum .
    Msn den ulaşmaya çalışan arkadaşlar üzgünüm msn bozuldu açılmıyor ...
    işallah aranızdayım

o değilde sabah 7 de orda ol dedi sabahın 6 sında kalkacam
  • Bence Bu Ehliyet Topiği olsun son zamanlarda birçok ehliyet topiği açılmakta. Modlara ileteyim belki üst konu olur hiçyoktan [SSS] sonuçta mantıklı bir konu
  • Eet bencede topic ehliyet topici olsun herkes bu ara topic açıyo gerçi konuyu açan fake arkadaş ortada yok artık ama
  • vay be ben ehliyet alalida 9 sene olmus
  • quote:

Sağolun Dostlarım. Geçersem Direk Buraya Yazıyorum .
    Msn den ulaşmaya çalışan arkadaşlar üzgünüm msn bozuldu açılmıyor ...
    işallah aranızdayım

o değilde sabah 7 de orda ol dedi sabahın 6 sında kalkacam

bekliyoruz haberleri kolay gelsin
  • eyvallah uyuyabılırsem kalkıp gidiceğim.

parkur nası kafama o takıldı resmi falan varmı desem çokmu şey istemiş olacağım ..
  • korktuğum başıma gedli gittiğimde araba başına 20 kadar insan bekliyodu benimde en nefret ettiğim şey beklemektir bide kendi aralarında sıra yapıyodu 3-5 kişi. bende direk hocaya dersaneye gitmem lazım diyip atlattım
  • quote:

eyvallah uyuyabılırsem kalkıp gidiceğim.

parkur nası kafama o takıldı resmi falan varmı desem çokmu şey istemiş olacağım ..

coşkun google earth ten bakmıştı...
  • Bugün sabah gittim sütlüceye 1 saat orda bekledim derken geldi herkez. Neyse Benim adamı buldum geçtim sıraya hemen aldılar allahtan. Miniaturkten ters tarafa kadardı benim parkurum. Araba Beyaz Şahindi. Neyse Hocayla müfettişler muhabbet ede dursunlar ben tıngır mıngır gıdıyodum arkadan bir ses.

-Genç attır 2ye ne bu yavaşlık.

ben gaza gelmedım ama motor bağırdığı için geçtim 2 ye sonra 2dede bağırdı bu sefer kendimi riske atmadım gazı kestım boylelıkle 2 viteste parkuru tamamladım.

Yanlız ilk durulan yerden yola çıkarken sinyal verdim ve sola geçerken heyecandan aynalara bakacagım yerde camdan kafamı uzattım gelen varmı dıye

adam genç! aynaları kullan dedi ben titredim falan heycanlandım hangi aynaya bakacagımı sasırdım iç dikiz aynasını ayarlıyordum kapıdakını kullan genç diye bi ikaz daha geldi başkada bişey olmadı stop ettirme vites geçirememe gibi allahtan...

Bakalım Atlattıkmı öğleden sonra arayıp öğreneceğim. İşallah geçmişimdir. Herkeze yardım ve desteği için teşekkür ederim.

Ha unutmadan bi kız vardı güzel sarışın minyon bişey 2 kere stop etti bunu bi süzdüm bi kere daha stop etti ama kazanmış

Yani Anlayacağınız Kazanmamak için kıllık yapmaları gerek ayrıca tam parkurun oraya dogru gobekten donerken ıyı dıonemeyen Mitsubishi Colt kullanan teyzem göbeğe çıkıp lamba direğine bindirdi radyatör patladı yanında enişte vardı tahminim araba öğretiyordu. Dikkat etmek lazım.

Saygılarımla Efendim,
    Ozdamar

• Yusuf
    sanada geçmiş olsun
    geçersin hocam.
  • Anaa yusuf da şahinle girmiş Geçmişsindir Yusuf, bişey olmaz

Hepimize hayırlı olsun
  • Millet ben yarın kursa yazılcam 21 Nisan sınavına yetişcem. Ama ehliyet ne zaman elime geçer. Benim tahminim Haziranın sonunsa alırım ama Temmuz Ağustosu bulur mu bu iş. Yoksa Mayıs sonu. Haziran ortası gibi alır mıyım?

Ha direksiyon sınavında da kasmayacan kendini yeter. Zaten şimdiki kurs arabaları yeni model. genelde Getz görüyorum.
  • mayıs sonu gibi elinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 18 Mart 2007; 15:41:18 >
  • 70 le geçtim. Puan Kırma Sebebi baştaki hareketimdir herhalde. Cuma gel İşlemleri tamamlıyalım dedi Ay sonu gibi elime geçecektir sanıyorum. Tesellileriniz için teşekkürler.

Hangi Sürücü Kurslarıyla Girdiniz Beyler ?
  • Abi ne zaman kayıt oldun. Bugün sınava girdin(Direksiyon) Sonucunu öğrendin mi hemen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 18 Mart 2007; 18:18:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Abi ne zaman kayıt oldun. Bugün sınava girdin(Direksiton) Sonucunu öğrendin mi hemen?

Aralık 25 de 18 bitti 19 a girdim.
    Ocakta Kaydoldum.
    Kursa Gitmedim. Önceden çıkmış sorulardan 2 test çözdüm & Vcd izledim.
    Şubat 17 de Yazılıya girdim.
    2 Hafta Sonra Sonuç Geldi Geçtim.
    Mart 18 (Bugun) Sabah 8 Dolaylarında Direksiyon Sınavına Girdim
    Saat 13:00 Dolaylarında Sonucu Öğrendim Geçtim.
    23. Mart ta Kursa gidip işlemleri Tamamlayacağım.
    Sanırım Ay Sonunda Basarlar Elımıze Geçer.

Umarım Açıklayıcı Olmuştur.

• Teşekkür ettim. Demekki benimde elime haziranın başında geçecek demektir. Haziran 15 ya da 19'a yetişsin de yeter bana. O tarihten sonra arkadaşlar sağolsunlar bana yoğunlaşacakları için. Direksiyon sınavını kolayca öğrenebiliriz demekki. Hemen sonuçlar açıklanıyosa eğer.
  • izmirde bu son ıvır zıvır işlem biraz kısa sürüyor sanırım. bana dosyayı sabah ver akşama alırsın dediler
    dosya çarşamba çıkıcakmış büyük ihtimalle
    yani bu cuma elime geçicek

yarın gidip harcı yatırcaktım ama dosya çıkmadan olmuyomuş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.