Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: joushkun

Kaymakamlığa gittin, ismini yazdırdın. Sonra neler yaptırdılar? Toplam ne kadar sürdü?

O işleri kursçu halletti işte. Ben ona verdim evrakları falan herşeyi.

Kaymakamlığa gittim evet.

1 saat civarı ~~
  • Kursçuya bak çay demle.. her eve lazım
  • quote:

Kursçuya bak çay demle.. her eve lazım

Adam yardım etti ya sağolsun. Sürünmedik.

Coşkunum bak git dibe orda bi oda var ordan vergini yatırmayı unutma .. Kaçırırsan olmaz. İlk onu yap . Sonra 2.5 muydu 3 ytl miydi ne idi bi form alıyorsun onu dolduruyorsun. Beyaz olan kağıdı değil yarım olan ile altında federasyon logolu olan kağıdı doldur evrakların arasına koy. Sonra evrakları veriyorsun zaten.

Kan Grubu Tanını yaptırmadıysan Çapada kan merkezi var. git alsınlar 9.5ytl . Çok az çekiyo . 15 Dakikada veriyo sana onuda at evrakların arasına. ( Bu önemli ! )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 29 Mart 2007; 0:36:32 >

• Yusuf anlaşıldı tamam. Yarın sabah olay yerine intikal edicem. Şimdi uyumam gerek, iyi geceler.

Emniyete gitcez, biraz havasına girelim

Dipnotekleme: Kan grubu belgemi özel haseki huzur hastanesinden 5 liraya aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 29 Mart 2007; 0:39:07 >
  • quote:

Yusuf anlaşıldı tamam. Yarın sabah olay yerine intikal edicem. Şimdi uyumam gerek, iyi geceler.

Emniyete gitcez, biraz havasına girelim

Dipnotekleme: Kan grubu belgemi özel haseki huzur hastanesinden 5 liraya aldım

iyigeceler saatini kur.

5 Mi oh Gacırt bana .. Neyse " Sağlık " olsun.

Sevgiler , Haberleri Bekliyoruz.

• Bu akşam hayırlısıyla elime geçecek. Coşkunda şu sıralarda evrak için sırada. Tahminim önümüzdeki 10 güne kadar hepimiz ehliyetleniriz.

Saygılar
  • hepimize hayırlı olsun tekrardan

• Aldım.

• hayırlı olsun kazasız belasız
  • kandiliniz mübarek olsun beyler.
  • Sizinde Efendim.
    Saygılar
  • en kısa sürede kaybetme rekorunu kırdım
    umarım kargodadır.
  • Nasıl ya. Ehliyetini mi kaybettin.
  • evet kıvranan bütün arkadaşlarımın ehliyetleri hyrlı uğurlu olsun...

kazasız belasız kullanın....
  • Artık herkese hayırlı olsun diyebiliriz sanırım kazasız belasız cezasız sürüşler hepinize hayırlı olsun ehliyetleriniz

• Böhüüüüüüüüü.

• Hepinizin ehliyeti hayırlı olsun darısı başıma ama öle bn nasıl olsa aldım deyip forumdan uzaklaşmak yok haa bozuşuruz daha bn ehliyet alcam ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babazulaua -- 31 Mart 2007; 0:37:00 >
  • Daha burdayız. Belli bir süre Sonra gideceğim. Yani herşeyi tadında bırakmak gerek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 31 Mart 2007; 0:38:01 >
  • Yusuf gitme sakın bi yere. Lazımsın sen.

Sen, Ozan, Coşkun, adını sayamadığım ve bilmediğim arkadaşlar.

Hem nereye gidiyon hayırdır.
  • Olum yarın gitmiyoruz herhalde. Belli bir zamandan sonra artık bize gerek kalmayacak . Forum yeni arkadaşları bekler. Hem iş güç fazlalaşacak öğrenim eğitim derken yurtdışı falan filan ..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.