Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha iyi canım. Yarın gitme tabi. Yakında forumda bizden kimse pek kalmayacak zaten. Bu seneden sonra forum eski elemanlarını biraz kaybedecek. Biraz değil bayağı bi kaybedecek. Yavaş yavaş gitmeye başladılar zaten.
  • Vallahi açıkçası burada güzel bir dostluk var. Birkaç kişi ile samimiyim. Kimbilir seneler geçtikçe nice kıymetli insanlar bulunur. Latife yapmıyorum açık konuşuyorum.

Bakalım. Allah Kısmet ederse yurtdışına varabilirsek ordada birde araba alabılırsek ordan da elımız buraya uzanacaktır . Ama dediğim gibi tadında bırakacak kadar. Neyse bunları konuşmayalım.

Bana Gözlük yazdılar ya ben lens takarsam önümüzdeki ay . Yada lazerle çizdirirsem Geçerli olmayacak mı peki şimdi bu aldığımız Sürücü Belgesi ..

• Bende merak ediyorum. Gözlüklüyüm. Ameliyat olmayı düşünüyorum. Gözlüksüz araba kullanıca nolacak ki merak ediyorum hani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Bende merak ediyorum. Gözlüklüyüm. Ameliyat olmayı düşünüyorum. Gözlüksüz araba kullanıca nolacak ki merak ediyorum hani.

Aynen.

Sende ne var acaba .. Astigmat , Hipermetrop vs. . ?
  • Sol göz uzağı bulanık görüyo. Doktor zamanında tembel demişti(benim gibi). Ama tam bilmiyorum ne olduğunu. Bi kontrole daha gitmek lazım.

Neyse beyler ben kaçar artık. Saat 08.30'da kalk kursa git. Ne güzel uykuyu bölecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 31 Mart 2007; 1:09:30 >
  • quote:

Sol göz uzağı bulanık görüyo. Doktor zamanında tembel demişti(benim gibi). Ama tam bilmiyorum ne olduğunu. Bi kontrole daha gitmek lazım.

Neyse beyler ben kaçar artık. Saat 08.30'da kalk kursa git. Ne güzel uykuyu bölecez.

Hadi ya . Ben Hipermetropum. Göz Kayması vardı.

3 Yaşından beri takıyorum yaş 19. Gözlük artık parçam gibi ama lazer düşünüyorum açıkçası .

Sende durum ne yapıyorlarmı tedavı , yanılmıyorsam hipermetrop için yokmuş .

/>

• kargodaymış ucuz yırttım.
    sabah gittim aldım dehşet trafik vardı 2 saatte gittim geldim olan benzin parasına oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Sol göz uzağı bulanık görüyo. Doktor zamanında tembel demişti(benim gibi). Ama tam bilmiyorum ne olduğunu. Bi kontrole daha gitmek lazım.

3 Yaşından beri takıyorum yaş 19. Gözlük artık parçam gibi ama lazer düşünüyorum açıkçası .

/>

Yapılıyor diye biliyorum ben ama tam araştırmadım. İnşallah hyapılıyodur. Ama gerekmezde. Takarım gözlüğümü ya.

• quote:

quote:

quote:

/>

Yapılıyor diye biliyorum ben ama tam araştırmadım. İnşallah hyapılıyodur. Ama gerekmezde. Takarım gözlüğümü ya.

Bencede. Bugun ilk gezintimi yaptım arabaylan.

• Sağdan sağdan. Aheste aheste gittin yani. Hayırlı olsun.
  • Ya buraya 3-5 kere yazdım ama gitmedi, arıza verdi forum

Neyse, perşembe günü teslim edebildim evrakları.. Sabah 8:15'te ismimi sıraya yazdırdım, vezne açılınca da harcı ödedim. 32. numaraydım, işlerimi hallettim, öğleden sonra gittim 4 gibi sıra geldi 2-2.5 saat bekledik orda. Ama zaman çabuk geçti.. Benim gibi geyik 5-6 arkadaş daha vardı.

Salı günü 9-11 arası gel ama pazartesi de bi bak dediler. Pazartesi bakarım..

Hepimize hayırlı olsun

• BANA YARDIM büyükmü yazdım

Simdi benim kulaklar tam duymuyor dogustan 3 aylıkken beri havale gecirmişim neyse

om yuzden duymay duymaya buyuye aklım beyim bos turkceyi bile tam bilmiyorum sonrada okulu bırakdım acık liseye daha ilk girdim

ve de direkyönü anliyom yani araba sure biliyorum ama ehliyete calısamiyorum onun için benim böyle oldugu için ehliyete daha kolay yoldan ala bilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: >>>------>

BANA YARDIM büyükmü yazdım

Simdi benim kulaklar tam duymuyor dogustan 3 aylıkken beri havale gecirmişim neyse

om yuzden duymay duymaya buyuye aklım beyim bos turkceyi bile tam bilmiyorum sonrada okulu bırakdım acık liseye daha ilk girdim

ve de direkyönü anliyom yani araba sure biliyorum ama ehliyete calısamiyorum onun için benim böyle oldugu için ehliyete daha kolay yoldan ala bilirmiyim

Buyuk yazmana gerek yok burda yardımcı olmayacak arkadaş yok. Elbet yardım alırsın ama sabır edeceksın.

Engelli Ehliyeti alabılırsın yanılmıyorsam ama onunda bellı prosedurlerı var her halukarda o sınava gıreceksın.

Sana Akademi Eğitim Seti ni öneririm. Reklam olacak ama onun sayesınde geçtim diyebilirim.

Trafik VCD Seti.

Ürün Bu artık araştırıp satın alabılırsın:

http://www.ortaksatis.com/pinfo.asp?pid=177

• yeni ehliyet alanlara hayırlı olsun,alacaklara da kolay gelsin arkadaşlar
  • sağolasın atiyba dostum.

bakalım bu sınavdan kaç DH ci arkadaşımız ehliyet sahibi olacak.
  • quote:

quote:

Buyuk yazmana gerek yok burda yardımcı olmayacak arkadaş yok. Elbet yardım alırsın ama sabır edeceksın.

Engelli Ehliyeti alabılırsın yanılmıyorsam ama onunda bellı prosedurlerı var her halukarda o sınava gıreceksın.

Sana Akademi Eğitim Seti ni öneririm. Reklam olacak ama onun sayesınde geçtim diyebilirim.

Trafik VCD Seti.

teşekkurlerde calısmadan alınmıyormu

• quote:

quote:

quote:

Trafik VCD Seti.

teşekkurlerde calısmadan alınmıyormu

vallahi " >>>------> " ( Adını Bilmiyoruz ) dostum şöyle söyliyim. Bu VCD setini 1 kere izledim ayrıca 2 tane daha evvelden cıkmış test çözdüm o kadar benimde dikkat problemim var ama başarırsın. Sakın kitaptan çalışma çok detaya giriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 4 Nisan 2007; 14:18:55 >

• eğer çok fazla duyma kaybın yoksa normal olarakta alabilirsin...
    sağlık raporunu alırken bizim sadece gözlere baktılar mesela...

birazda çalışçaksın yani her halukarda girceksin sınavlara...
  • Bugun teslim ettım dosyayı yarın ehliyet elimde.

Ama komik olan daha doğru düzgün araba süremiyorum trafikte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Bugun teslim ettım dosyayı yarın ehliyet elimde.

Ama komik olan daha doğru düzgün araba süremiyorum trafikte.

sanada hayırlı olsun...
    kazasız belasız
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.