Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
192.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi sürekli aynı istikamette dolanıp durdum. Ankara batıkent'te sürdüm. Sürekli bi aşağı bi yukarı. Sürekli de yeşil denk geldi. Bi kırmızı da duramadık. Aslında arabanın ne kadar yaktığına bakacaktım ama bakamadım. Bide babam aradı direksiyondayken -. Adam tın. Konuş konuş dedi. Açtım direksiyonda konuştum. Bi taraftan direksiyonu tutuyorum bi taraftan telefonla konuşuyorum.
  • Abi boş dolanmak bişey değil o zaten kolay.Şu anda beni zorlayan tek şey yarım debriyaj ile çok dik yokuşlarda el freniyle arabayı kaldırmak.Bence en kısa zamanda bunları öğretsin birisi sana.

Dün gece de zaten kırmızı ışığın birinde stop ettirdim. 2. kırmızıya kadar ancak toparlanabildi psikolojim.
  • Ya siz hem çok acele ediyosunuz hem de çok kafaya takıyosunuz

Zamanla hepsi oluyor
  • Onları ben önceden aştım ya. Eskiden beri araba kullanırım. Sürekli stoplattıra stoplattıra öğrendim. Kavrama noktasını bul. Titremeye başlayınca gaz ver. Çek debriyajdan ayağını. İlk başlarda patinaj yaptırırsın ama sonradan ayağın alışır. Kolay iş.
  • Ben ehliyeti almadan kullanmadım.O yüzden acemi kaldık.

Bi de çok uyuz oluyorum acemiyim arkama giriyolar yoksuta ışıklarda.Geri kaçırsam vurcaz arabayı.İnsan biraz düşünceli olur ama demi.

Komik olan ben bi yola girdim böyle deli dana gibi ama.Yolda beni gören herkes sağa sola döndü uzaklaştı yol boşaldı.Çok komikti.

Bayan sandılar heralde.

• ya ben cmaxi kaldıramıyorum dik yokuşlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

ya ben cmaxi kaldıramıyorum dik yokuşlarda

Her türlü araç kaldırılır. İndirilir. Dağıtılır. Toplanır.
    İğrençti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chino

Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Diğer her şey >> Cevap: Direksiyon Dınavında Dikkat Edilecek Hususlar.

ya biri lütfen şunu düzeltsin

Halloldu. Kusura bakmayın Giremedim bu aralar ..

Arabaya alıştım. Eve alışveriş bile yapıyorum.

• ohhh düzelmiş be :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

Psikoteknik sınavına giren var mı? ve SRC belgesi alan var mı?

Onlar ne işe yarıoki ?

http://www.yeniumitforklift.com/src_belgesi.php

• Forklift bizi aşar .Ben kiliyo mu sürebilsem adam gibi o bana yeter.
  • Alışkanlık meselesi. Dizel olduğu için sıkıntı yaşaman normal, ayağın benzine alışmış. Ben de benzinli arabayı kaldırırken çok gaz veriyorum mesela Yokuşlarda el freniyle kalk dicem de sizin o elektronik el frenini açıp kapayana kadar ana avrat düz giderler arkadan Yarım debriyajla kalk, yoksa sittin sene kaldıramazsın arabayı. Yukarda kavramaya çalış

quote:

• bende nisan 21 de sınava giricem inş
    motor sınavından korkuyorum ama
    mayıs sonunda ehliyet elimde olması lazım
    yazın araba kullanabilmek için ...
    özel bi iş varda
    2 senedir planlanmıs

ama ben araba sürmeyi bilmem , derslerde 3 hafta sonra biticek sanırım
    yazılı sınavı geçince direksiyon dersi veriyorlarmıs
    bana çok saçma geldi

son 1 hafta derslere çalışsam halledermiyim
    şimdide fena değilim aslında her dersten snra test çözüyoruz

• Valla ben nerdeyse hiç çalışmadım kursa da gitmedim.Çok rahat geçtim.Sınavlar basit.Ehliyet almak basit.Zor olan arabayı sürmeyi öğrenmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Valla ben nerdeyse hiç çalışmadım kursa da gitmedim.Çok rahat geçtim.Sınavlar basit.Ehliyet almak basit.Zor olan arabayı sürmeyi öğrenmek.

Katılıyorum. Araba Kullanmayı Bilmeyen adam 5 Kere stop ettiren adam gözümün önünde aldı. Neden bu kadar korkuyorsun kı sende alırsın. Rahat ol.
  • motora sağlam çalışmak lazım o zaman
    keşke bi önceki dönem basvursaymısım şu ehliyete yahu:S
    şimdi ne güzel elimde olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: smuggler88

Alışkanlık meselesi. Dizel olduğu için sıkıntı yaşaman normal, ayağın benzine alışmış. Ben de benzinli arabayı kaldırırken çok gaz veriyorum mesela Yokuşlarda el freniyle kalk dicem de sizin o elektronik el frenini açıp kapayana kadar ana avrat düz giderler arkadan Yarım debriyajla kalk, yoksa sittin sene kaldıramazsın arabayı. Yukarda kavramaya çalış

quote:

kavrama noktasını buluyorum biraz zorlansamda ama kavrama noktasında gazı köklesemde araba pek oynamıyo titreyip stop ediyo...
    aslında bu olayı baya dik bi yokuşta denedim...
    normal yokuşlarda pek problem olmuyo
    teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Arabanın kapısını sol elle mi açıcaz sağ elle mi? Bana sol elle aç, sağ ayakla bin. Koltuğu, aynaları ayarla, kemerini tak bas git dedi arkadaşlar. Kafam karıştı

bu başlık altında en çok bu yazıya güldüm, gülüyorum...

• quote:

kavrama noktasını buluyorum biraz zorlansamda ama kavrama noktasında gazı köklesemde araba pek oynamıyo titreyip stop ediyo...
    aslında bu olayı baya dik bi yokuşta denedim...
    normal yokuşlarda pek problem olmuyo
    teşekkürler.

Ben bugun bunu hallettım ama biraz geriye kaçırıorum(yarım debriyaj olayı).Onu da artık zamanla azaltırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudal

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Arabanın kapısını sol elle mi açıcaz sağ elle mi? Bana sol elle aç, sağ ayakla bin. Koltuğu, aynaları ayarla, kemerini tak bas git dedi arkadaşlar. Kafam karıştı

bu başlık altında en çok bu yazıya güldüm, gülüyorum...

İşin aslını astarını öğrenince yurdumda bu ilerin ciddiyetsizliğini görünce bizde gülmeye başladık dostum inan , Avrupada Amerıkada nefes aldırtmıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.