Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar belki soruldu cevap verildi ama bakamadım, kusura bakmayın. adayların direksiyon sınavından kaç kez kalma hakkı var? nişanlım yarın sınava girecek ve hiç kullanamıyo kesin kalacak. sınava keyfi girmeyince de hakkı yanıyo bildiğim kadarıyla. direksiyon sınavından kaç kez kalma hakkı olduğunu bilen var mı?
  • arkadaşlar benim bildiğim 5 hakkı var. yalnız geçememe durumunda bir daha ki sınav 2 ay sonra falan değil direk bir hafta sonra oluyormuş benim kurstaki hocadan duyduğum kadarıyla....5 hakkı da biterse o zaman baştan kursa yazılıp, yazılı sınavı vermesi gerekiyormuş.
  • Ben de bugün sınava girdim. Vitesleri karıştırdım bir de emniyet kemerini takmayı unuttum. Bunların dışında hatam olmadı ama bu nedenlerden kalmışımdır herhalde. Yorum yapan arkadaşlar kalmak imkansız diyor inşallah dedikleri gibi olur.
  • sınava az önce girdim

kemeri taktım,dikiz ve yan aynalar dizelttim

taktım vitesi 1 e cıktım yola

geçtim de 95 den asagı vermemeliler kusrum yoktu çünkü zaten 12 ysından beri kullanıyorum
  • Bende girdim bugün sıra bana geldiğinde hoca sende kimsin dedi hocam ben yazılmıştım ama kursa sadece para vermek için geliyordum deyince adam panik oldu ben kursun arabasını hiç kullanmadığım için geri vitesi bulamadım meğer mandal varmış o mandalı yukarı çekmek gerekiyormuş neyse hoca kısık sesle mandal mandal deyince hemen çektim yukarı mandalı ve geri geri gittim yokuşta durdurdular yokuşta hiç kaçırmadım ama kalkarken heyecandan emniyet kemerini takmayı unutmuşum arkadaki hoca ikaz etti bunların dışında ben 2. vites giderken tutturdular 3. vitese geç yok hocam böyle iyi yavaştan gidelim dedim hepsi birden tepki verdi attım 3. vitese gittim rahattı 1-2 hata dışında geçer büyük bir olasılıkla millet hoplatarak stop ettirerek geçiyorsa ben havada karada geçerim hepimize geçmiş olsun geçemezsekte sorun değil 15 gün sonra gene var ona gireriz o yüzden hiç takılmıyorum geçememe gibi olaylara

• quote:

Orjinalden alıntı: .thekillingroad.

sınava az önce girdim

geçtim de 95 den asagı vermemeliler kusrum yoktu çünkü zaten 12 ysından beri kullanıyorum

95 verince ne oluyor
    Ehliyetine yıldız mı koyuyorlar?
  • 95 almısım zaten
    kusrum yoktu diye 95 den asagı vermemiler dedim yoksa 85 olsun yine geçim yeter
    quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: .thekillingroad.

sınava az önce girdim

95 verince ne oluyor
    Ehliyetine yıldız mı koyuyorlar?

• bende yarın giricem sınava dedim topice bi bakayım belki faydası olur

bazı arkadaşlar sormuş kalma fln diye. 5 hakkımız var ilkinden kaldınmı hemen öbür hafta bir daha giriyorsun arada pek zaman ucurumu yok yani

bakalım biz ne yapacaz yarın inş. geçeriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

bende yarın giricem sınava dedim topice bi bakayım belki faydası olur

bazı arkadaşlar sormuş kalma fln diye. 5 hakkımız var ilkinden kaldınmı hemen öbür hafta bir daha giriyorsun arada pek zaman ucurumu yok yani

bakalım biz ne yapacaz yarın inş. geçeriz

cok kolay aslında arabayı zar zor kaldıran bayan bile ehliyet verdiler

yapıcagın sey
    binerken kemeri tak,dikiz aynasını kontrol et yalandan yan aynalarıda yalandan kontrol et
    sonra hafif güzel bir kalkış yap

kalkış yaparken sinyal vermeyi unutma

vede yokus asagıyada kaldırıyorlar işte ozman heycanlanma :D

• Sonuçları birtek kurstanmı öğrenebiliyoruz internetten öğrenme imkanı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

Sonuçları birtek kurstanmı öğrenebiliyoruz internetten öğrenme imkanı varmı?

eğer kursun web sitesi varsa onalr kendileri yayınlıyorlar yani gene birtek kurstan öğrenmiş oluyon.

onun dışında meb gibi bir siteden öğrenilmiyor yani.
  • bugun süper geçti sınav biraz ayakta bekeldim ama olsun değdi 93 almışım
  • Bende dün girdim. "Merhaba kolay gelsin" dedim. Gayet sakin bir şekilde kemerimi taktım, aynamı ayarladım ama koltuğu ayarlamadım. Sol sinyali verip kalktım zaten 50 mt. sonra "Hayırlı olsun" dediler. Geri dönüp park ettim. Tekrar "İyi günler" diyip aracıma binip ayrıldım Sonra kurstan aradılar 95 almışım.
  • ah yaa gelsede artık bu ayın 20 side bende girsem ya... arkadaşlar yorumlarınız çk faydalı oluo gerçekten birbirimize hatalarımızı anlattıkça diğer kişi bundan ders çıkararak daha ii bi sonuç elde edebilio ... mesela ben çk şey öğrendim geçersemde bu formun payı büyük olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf33 -- 14 Ocak 2008; 12:04:31 >
  • Bende dün girdim, ama sınavdan haberim yoktu, kurs mesaj atmış bana ama gelmedi. Saat 3'e doğru aradılar kurstan apar topar sınav yerine gittim. Motorla külahların arasından 8 yaptım, sınavı geçtim. Geldim
  • Okadar yaptığım şebekliklere rağmen 79 almışım demekki kalmak imakansızmış
  • arkadaşlar kursa kayıt olmadan alabilirmiyim?? ben şu anda dershaneye gittiğim için fazla vaktim yok sadece sınava girsem olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

arkadaşlar kursa kayıt olmadan alabilirmiyim?? ben şu anda dershaneye gittiğim için fazla vaktim yok sadece sınava girsem olmaz mı?

sadece sürücü kursuna kaydolman yeterli derslere girmesende oluo zaten sınav tarihi gelincede sınavına girer çıkarsın yani fazla vaktini almıo ben derslere girmedim kitabı sadece bi kere okudum ve girdim kursa adımımı atmadım epei ii bi sonuçta aldım ..
  • bu trafikte dosya dışında ne kdr bir harcama yapıyoruz? benm dosya hazır bir tek trafiğe gitme kaldı orda ne kdr bir para harcıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

bu trafikte dosya dışında ne kdr bir harcama yapıyoruz? benm dosya hazır bir tek trafiğe gitme kaldı orda ne kdr bir para harcıcam

35 YTL kart parası alıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.