Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINDA PARK EDEMEDİM TAM OLARAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direksiyon sınavında hiç istop ettirmedim.Vites atmaktan korkmadım ve inanılmaz trafikli bir yerde girdim.İleri girerek park ettim jilet kıvamında 2 kere.çıkarken gene trafikli bir yerde aynaları kullanarak çıktım U dönüşümde sinyallerimi verdim fakat kurul dar bir alan gösterdi geri park etmek için ''hatta edebilir misin ? ''dedi bende denerim dedim maalesef erken kırdım ve park edemedim bocaladım tekrar çıkmam lazım dedim oda zaten 30 dk sürmüştük biticekti sınav başladığımız yere dön dedi bende döndüm ordada biraz moralim bozulmuştu güzel park edemedim ama ettim iyi kötü.Arabayı kapatarak bitir dedi.bende kapattım fakat sonra vitesi birde bırakmadıgımı farkettim tekrar çalıştırdım bire taktım geri bıraktım sizce geçmişmiyimdir ?

• O komisyonun insiyatifine bağlı ama geçmişsindir büyük ihtimalle ve arabayı tekrar vitese takmak için çalıştırmana gerek yok debriyaja bas ve vitese tak bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak.884

O komisyonun insiyatifine bağlı ama geçmişsindir büyük ihtimalle ve arabayı tekrar vitese takmak için çalıştırmana gerek yok debriyaja bas ve vitese tak bu kadar.

onu çıktıktan sonra hatırladım.
  • Ben geçemedim diğer sınav ne zaman olur acaba?
  • Burak.884 kullanıcısına yanıt
    kalmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    ne zaman olur cidden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ne diyim bidahaki sınavda geçersin inş dediğim gibi viteste bırakıp bırakmamak o kadar mühim diyil Önemli olan parkuru tam bir şekilde eksiksiz tamamlamak dostum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip nee zaman olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.