Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • palıo :)
  • 2010 ya da 2011 Citroen C3. Emniyet kemerini sag tarafta 2 saniye boyunca aramam ve onume bir anda kirip frene basan acemi bayana kufurler saymam sayesinde 100 olan notum; 95'e dusmustu. [Kufur olayini hic onaylamiyorum ancak o anda refleksten olmus bir durum oldugu icin de kendime suc bulamiyorum.]
  • clio symbol
  • çok heyecenlıydım pek hatırlamıyorum ama sanırım reanult 19 veya broadway tarzı bir arabaydı
    direksiyon notumu veren de okulumdan öğretmen arkadaş olduğu için rahat bir sınav oldu..
  • Citreon c4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 model getz ile sınava girdim, dizeldi araç. Direksiyon sınavında araç solladım, sol şeritte kaldım (hoca sessizce sağ şeride geç diyordu)

95 ile geçtik 2010 yılında sıkıntı yok
  • Dacia Sandero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 2 Haziran 2013; 8:46:11 >
  • kırmızı hyundai getz idi emliyet kemeri takmayı unuttum alışık olmadığımız için 90 aldım sınavdan debriyaj falan bitik bi arabaydı
  • Bende 29haziranda yazılı sınav agirecegim ondan sonra dizel getz ile sınava girerim direksiyon dersine 2kere gittim 2 farklı hoca vrdı 2side bi daha seni burda görmeyeyim dedi :D
  • Fiat Palioydu aradan 5 sene geçmiş hala görüyorum arada.

• getz
  • Chevrolet spark vardı 800 cc 60 kusur bg arabada 4 kisiydik debriyaj falan bitikti yeni sistemde girmiştim duşunun

• i20

yeni sistem diye girdim ama pek yeni sistem değildi park falan olmadı yokuşta kaldırmayla geri vites becerisine baktılar
  • 93 te almıştım C sınıfı ehliyetimi. buna benzer bir araçtı. yokuşa denk geldiğimizde sürücü kursunun hocası beni seçmişti özellikle şoförlüğüm olduğunu bildiği için.
    sınav görevlileri kaç saat direksiyon çalıştığımı sordular, ben de orada belirtildiği kadar çalıştım dedim. halbuki şoförlüğüm var diye bir defa kullandırtmışlardı bana.

• B sınıfı ehliyetimi 2011 şubat ayında almıştım. Sınav aracım fiat palio idi. 98 le geçmiştim hey gidi günler

• 2011 fiesta ile girmiştim 100 almıştım tertemiz
    sıralamada bir altta olsam mercedes c180 gelecekti ne güzel kısmet değilmiş
  • Kırmızı ve hurda bir accent

• opel corsa 2006
  • 1999 model şahin 1.6 ie
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.