Şimdi Ara

Direksiyon sınavından haksız kaldığımı düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şöyle açıklayayım eğer sürmeye devam etseydim tam geçeceğim esnada sarı ışık görünecekti ve ben sarıda geçmiş olacağım için bırakacaktı.Bunu bildiğim için sürmek yerine yeşil sarıya geçmeden hemen önce iki saniye gösteriyorken durdum. Durmayıp sürmeye devam etseydim kalıcaktım, durdum ve yine kaldım,mevzu bu.Aslında hızım da yüksek olmadığı için pat diye 2 saniyede o ışığı geçmelik bi senaryo olamazdı geçersem sarıyı görüp geçecektim ve kalacaktım.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Dostum kimseye çemkirdiğim falan yok ,haklı da olabilirim haksız da .Adam yazdığım şeyleri okumamış aklında kurduğu senaryoyla cevap vermiş git öde şimdi diyor ne dememi bekliyorsun?

• Yeşilde geçmişsin işte. Hâlâ cart curt yapıyorsun burada. Kalman normal. Her halde anlamışsındır artık?

• Senin hatan burada ışık yesilse yavaslayamazsin , süreye bakmayacaksın çoğu yerde süre yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki bırakmışlar trafiği tehlikeye atmışsın

• Arkadaşım yeşilde durmuşsun. Sarı yanmamış durduğun zaman tam geçerken sarı yansaydı umurlarında olmazdı. Henüz kırmızı yanmamış yani.
    Mesela sarı yandı ve siz gaza basıp kırmızı yanmadan da geçebilirsiniz. Bıraktıkları durum budur.

Sarı yandı duramıyorsan geçersin.
    Sarı yandı durabilecekken geçersen kalırsın.

Önemli olan siz sarı yandığı zaman durabiliyor musunuz yoksa duramıyor musunuz. Kalıp kalmama buna bağlıdır.

Tabiki yeşilde duran kalır. Kesin. Kendinizi sarı yanacaktı diye avutmanıza gerek yok.

• Her halükarda kalacakmışsınız, kısmet, geçmiş olsun. Bir dahakine geçersiniz...

• korayesque kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun,teşekkür ediyorum duyarlı cevabınız için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.