Şimdi Ara

Direksiyon sınavını 10 ocaktaymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta içi kurs hiç aramadı ben aradım en sonunda ve bu hafta beklerken direksiyon sınavını 10 ocak olarak söylediler. Bu ne saçmalıktır böyle anlamış değilim. Siz ne düşünüyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-4 ocak ve 10 11 ocak tarihlerinde ben gittim kursa 10'una yazmislar beni konusdum ayin 3une aldilar. Yarin giriyorum sinava

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

3-4 ocak ve 10 11 ocak tarihlerinde ben gittim kursa 10'una yazmislar beni konusdum ayin 3une aldilar. Yarin giriyorum sinava

Bende bu hafta arıyacaklar diye beklerken bugün dedim artık ben arıyom bari ,dediler 10 unda falan sonra bi arkadaş var oda başka kursta onuda aramışlar sormuşlar hangi hafta istersin diye o istediği güne almış bizim kursu tekrar aradım dedim arkadaş gün bile seçmiş niye bende böyle oldu ,bana diyo meb yolluyo listeyi biz sadece esktrem durumlarda mail atıyoruz işte öğrencinin mazereti yüzünden falan sende böyle yazınca hepten sinir oldum resmen dalga geçiyolar.

• Bize de tarih sordular ne zaman istersiniz diye bende bu hafta sonu giriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

Bize de tarih sordular ne zaman istersiniz diye bende bu hafta sonu giriyorum

O zaman kursun insiyatifine kalmış ,bide bana meb veriyo falan diyolar o zaman yalan söyledi kız bana gelse küfür etme yani.

• Ara kursu de il disina cikicam falan filan ehliyeti almam lazim yoksa kalirsa ehliyet cok sikinti yasarim diye yardimci olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

Ara kursu de il disina cikicam falan filan ehliyeti almam lazim yoksa kalirsa ehliyet cok sikinti yasarim diye yardimci olurlar

Hocam şimdi yalan söylemekte olmaz ama zaten yarın sınav bugünden değiştirme imkanları varmıdır bilemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Degistirirler bence denemekten zarar gelmes

• Bizim kurs geçen hafta mesaj attı 31 aralık'a kadar direksiyon sınav parası 50 tl yi getirmeniz gerekiyor diye. Ve sınav tarihleri yazıyordu 4 - 10 - 11 de yapılacak diye.

Kursa gittiğimde bana sordular hangi gün girmek istiyorsunuz diye, 4 ocak olsun dedim ne kadar erken o kadar iyi sizi 4 ocak için yazdım dedi. 2 - 3 gün sonra kurs aradı 4 ocak sabah 8.10'da sınava gireceksiniz dediler gittim sınav giriş belgemi aldım ve yarın sabah 8 de sınavım var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Bizim kurs geçen hafta mesaj attı 31 aralık'a kadar direksiyon sınav parası 50 tl yi getirmeniz gerekiyor diye. Ve sınav tarihleri yazıyordu 4 - 10 - 11 de yapılacak diye.

Kursa gittiğimde bana sordular hangi gün girmek istiyorsunuz diye, 4 ocak olsun dedim ne kadar erken o kadar iyi sizi 4 ocak için yazdım dedi. 2 - 3 gün sonra kurs aradı 4 ocak sabah 8.10'da sınava gireceksiniz dediler gittim sınav giriş belgemi aldım ve yarın sabah 8 de sınavım var :)

girdiniz mi hocam ? kolay mıydı sınav ? ek olarak nerde girdiniz sınava onu sormak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

Bizim kurs geçen hafta mesaj attı 31 aralık'a kadar direksiyon sınav parası 50 tl yi getirmeniz gerekiyor diye. Ve sınav tarihleri yazıyordu 4 - 10 - 11 de yapılacak diye.

girdiniz mi hocam ? kolay mıydı sınav ? ek olarak nerde girdiniz sınava onu sormak istiyorum

Valla hocam hatasız yaptığım için iyi geçti, tek hatada bırakırlar bence ama diğer yönden yardımcı oluyorlar heyecan yapma değilde tam tersi heyecanınızı almanız için uğraşıyorlar en azından iyi niyetliler. Ben devamlı pc den simulasyon oynadığm için gerçek araç kullanmamama rağmen ilk derste hoca birdaha gelmene geerek yok demişti bugün sınav olsaydı geçmiştin demişti. Sınavı olduğum yer Gaziosmanpaşa+Mesleki+ve+Teknik+Anadolu+Lisesi,+Karayolları+Mh

Dün akşam aradım geçtiğimi söylediler. geri park ettiğimde kapıyı açıp bakmadılar bile geri geri gelirken dubaya baktılar arkaya dönüp, önümdeki çok yavaş gidiyorsa isterseniz geçeyim diyorum yol müsaitse geç diyorlar geçeceğim zaman hemen arkaya dönüp bakıyorlar araç var mı yok mu diye. Oldukça soğuk kanlıydım hiç heyecan yoktu çok şükür.

Benim hocam ise devamlı övdü hocam arkadaş bilgisayardan öğrenmiş dedi, tv de çalışıyor vs dedi (özel bir kanalda bilgi işlem'deyim) herşey on numaraydı bıraksaydılar kesinlikle art niyet arardım puanlı olsa 95 üzeri alırdım herhalde.

• SINAV 11İNE ERTELENMIŞ SANIRIM İSTERSENİZ BİR ARAYIN KURSUNUZU

MUGLACITY
  • quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

SINAV 11İNE ERTELENMIŞ SANIRIM İSTERSENİZ BİR ARAYIN KURSUNUZU

MUGLACITY

Hayırdır hocam neden ertelemişler bu sefer ?

• diklato kullanıcısına yanıt
    13 Aralıkta Kalanların 10 Ocakta Sınavı Varmış FalanFıstık Pazar günü 15.30da Sınav. İNŞALLAH HEPİMİZ GEÇERİZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.