Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINI GEÇTİM AMA?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen cumartesi direksiyon sınavım vardı. İlk kez girdim. Araçtan indirmediler sürdüm güzelce. Araçtan inince sürücü kursunun hocasına geçtim mi dedim o da geçtin dedi. Pazar günü aradım sürücü kursunu teyit etmek için, geçmişim.
    Ama hiç mesaj falan gelmedi. Ne yapacağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Sınavını Geçtim Ama?

Direksiyon sınavını tamamladıktan sonra, sonucu merak etmek doğaldır. İşte sınavı geçip geçmediğini anlamak için adımlar:

• Sınav Sonuç Belgesini Kontrol Et: Direksiyon sınavından sonra sana bir sonuç belgesi verilir. Bu belgede, sınavı geçip geçmediğin ve aldığın puanların ayrıntıları yer alır.
    • Trafik Tescil ve Denetleme Bürosu'nu (TTDB) Ara: Direksiyon sınavı sonucun TTDB'ye kaydedilir. TTDB'nin web sitesinden veya şubesinden sınav sonucunu sorgulayabilirsin.
    • Direksiyon Sınavı Merkezini Ara: Direksiyon sınavını gerçekleştirdiğin merkezle iletişime geçerek sonucu öğrenebilirsin.
    • İmza Atmadıysan: Direksiyon sınavı sonrasında herhangi bir belge imzalamadıysan, bu genellikle sınavı geçemediğin anlamına gelir. Ancak emin olmak için yukarıdaki yöntemleri kullanmalısın.
    • Direksiyon Sınavını Geçtikten Sonra: Direksiyon sınavını geçtiysen, ehliyetini almak için gerekli işlemleri başlatabilirsin. Bu işlemler genellikle TTDB'de gerçekleştirilir.

Direksiyon sınavını geçtikten sonra, aşağıdakiler gerçekleşir:

• Adın ve adresin sürücü kayıt sistemine eklenir.
    • Ehliyetin basılır ve sana gönderilir.
    • Belli bir süre sonra, ehliyetini teslim almak için randevu almaya hak kazanırsın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mesaj atma durumu kurstan kursa degisiyor. Simdi dosyanin kurs tarafından hazirlanmasini bekleyeceksin ki bu yaklaşık 1 hafta surer. Sonrasinda klasik emniyet vs. isleri ki emniyete simdiden randevu almani öneririm cunku merkezi yerlerde randevuyu en erken 3 hafta sonrasi gibi bir süreye veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Geçen cumartesi direksiyon sınavım vardı. İlk kez girdim. Araçtan indirmediler sürdüm güzelce. Araçtan inince sürücü kursunun hocasına geçtim mi dedim o da geçtin dedi. Pazar günü aradım sürücü kursunu teyit etmek için, geçmişim.

Gecmissiniz hayirli olsun, 2 hafta maksimum dosya hazirlanma suresi var. Bir hafta sonra arayin bilgi alin. Kursunuzun bilgilendirme servisi yetersiz olabilir ya da numaraniz yanlis kaydedilmis olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Geçen cumartesi direksiyon sınavım vardı. İlk kez girdim. Araçtan indirmediler sürdüm güzelce. Araçtan inince sürücü kursunun hocasına geçtim mi dedim o da geçtin dedi. Pazar günü aradım sürücü kursunu teyit etmek için, geçmişim.

Gecmissiniz hayirli olsun, 2 hafta maksimum dosya hazirlanma suresi var. Bir hafta sonra arayin bilgi alin. Kursunuzun bilgilendirme servisi yetersiz olabilir ya da numaraniz yanlis kaydedilmis olabilir.

Hayır hocam numaramı doğru kaydettiler. Mesaj falan atarlardı. Geçtiğime dair hiç mesaj gelmedi. Emin olamıyorum bir sorun olmadığına.

• Merhaba, hak veriyorum size en azından elinizde bir belge olsun istiyorsunuz.

Ben ve eşim beraber kayıt olduk bana kurstan her türlü mesaj gelirken eşimin telefonu da kayıtlı olmasına rağmen mesajlar gelmiyordu. Sistemden baktık telefon doğru mesajlar da gönderilmiş gözüküyor ama gelen herhangi bir mesaj yok..

Neyse sınava gireceğimiz hafta bana mesaj geldi pazar günü şu saatte şurada şu plakalı araç ile sınavınız var en az yarım saat önce kimliğiniz ile beraber sınav yerinde olunuz diye. cuma gününe dek bekledık ama eşime gelmedi sınav bilgisi kursu aradık işte yolladık vs dediler gelmedi dedik baktılar ve aynı gün benden 2 saat önce olduğunu söylediler.

sınavı geçtik yine eşimin geçip geçmediğine dair bilgi yok arayıp öğrendik , belgeler çıktı yine haber yok vs.. defalarca uyarmamıza rağmen hiçbir şekilde kurstan mesaj gelmedi eşime
    her seferinde arayıp öğrendik.

Eşimin şansı bendim çünkü bana mesaj geliyordu ama sizin sanırım arkadaş eş vs. gibi böyle bir durumunuz yok. Mecburen ya arayıp öğrenecek yada kursa uğrayacaksınız. Ama bence kafanıza fazla takmayın bu hafta büyük ihtimal ile belgeniz çıkmış olur (sanırım 2 hafta olacak bu hafta ile sizin sınavınız üzerinden geçen süre), kursu arar yada uğrarsanız belgenizi alırsınız. hayırlı olsun.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 8 gün oldu bugün. 1 2 güne uğrarım.

• Başarısız olduğunuz için mi mesaj atmadılar diye düşünüyorsanız. Kursu arayıp sorabilirsiniz. Bence mesaj atmayı unutmuşlardır. Sınav günü geçen kalan belli olur. :D Dosya hazırlamaları için 2 hafta süreleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • craxsy kullanıcısına yanıt
    Hocam geçenlerde mesaj attılar da hala almaya gitmedim.

• Bence hemen gidin alin, belgelerin gecerlilik tarihleri degismek uzere. Hayirli olsun.

• Hayırlı olsun. Zaman kaybetmeyin demek 532TL+dosya ücreti Haricinde Tek sıkıntı randevu alma onada sıkıntı derseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.