Şimdi Ara

direksiyon titremesi :( 2012

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce beğenerek bayılarak bir sıfır km c4 vti bva aldım , aracın kapı kolunda taş eziği vardı önemsemedim 2 . gün değiştirdiler , boyasında yüzeysel (fırça çiziği gibi) çizikler vardı önemsemedim(boya koruması falan filan birşeyler yaptılar) ama ilk yola çıktığımda aracın sola çektiğini , 100 kmden sonra gazdan ayağı çekince zangır zangır direksiyon titremeye başladı, e tabi ki iade konuşmaya gittim bayinin ukelalıklarını dinlemek zorunda kaldım , 10 farklı ülekeye mail attım nafile, sözde ilgileniyorlar road balance yapıldı olmadı tekerlekler ön arka yapıldı olmadı aynı gün salgısı yapıldı hala 120 km bulupta ayağını gazdan çekince titreme başlıyor. yapılanlardan sonra ilk halinden daha iyi sola çekme geçti, ancak 200 km yol yapınca eller uyuşuyor araca güvenemiyorsun . bunları yaşayanlar olmuş , bana eminim bi yerden parça değişimi çıkaracaklar , insanın içi acıyor sıfır aldığı arabada bunları yaşayınca. araba onun dışında harika :)

• yetkili servis yerine iyi rot-balans yapan bir yere götür. Sorunlarının aynısı bende de vardı. Götürdüm şimdi canavar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinforlove

Arkadaşlar 2 hafta önce beğenerek bayılarak bir sıfır km c4 vti bva aldım , aracın kapı kolunda taş eziği vardı önemsemedim 2 . gün değiştirdiler , boyasında yüzeysel (fırça çiziği gibi) çizikler vardı önemsemedim(boya koruması falan filan birşeyler yaptılar) ama ilk yola çıktığımda aracın sola çektiğini , 100 kmden sonra gazdan ayağı çekince zangır zangır direksiyon titremeye başladı, e tabi ki iade konuşmaya gittim bayinin ukelalıklarını dinlemek zorunda kaldım , 10 farklı ülekeye mail attım nafile, sözde ilgileniyorlar road balance yapıldı olmadı tekerlekler ön arka yapıldı olmadı aynı gün salgısı yapıldı hala 120 km bulupta ayağını gazdan çekince titreme başlıyor. yapılanlardan sonra ilk halinden daha iyi sola çekme geçti, ancak 200 km yol yapınca eller uyuşuyor araca güvenemiyorsun . bunları yaşayanlar olmuş , bana eminim bi yerden parça değişimi çıkaracaklar , insanın içi acıyor sıfır aldığı arabada bunları yaşayınca. araba onun dışında harika :)

Bu sorundan bir kaç kişi daha şikayetçiydi.C4 ün belli bir serinde olan bir durum.Üretim hatası ama giderilen bişey.Titreme salıncak burçlarının değiştirilmesinden sonra düzeliyormuş.Forumda garantiden yaptıranlar vardı.Rot balans yaptırarak giderilecek bişey değil yani.Servise bu durumu söyelin (aslında onların bunu biliyor olması lazım) salıncak burçlarını değiştirsinler.

• Bende kaç defa çıktı bu sorun.Root Balans ile her seferinde çözüldü.
  • teşekkürler. 3000 kmye yaklaşıyorum , gerçekten izolasyon zayıf ve sanırım süspansiyon aşırı sert olduğu için yoldaki bütün titreşimi ve gürültüyü alıyor.
  • quote:

teşekkürler. 3000 kmye yaklaşıyorum , gerçekten izolasyon zayıf ve sanırım süspansiyon aşırı sert olduğu için yoldaki bütün titreşimi ve gürültüyü alıyor.

Bu tum yeni c4lerde var serviste garantili olarak salincak parcalari degisiyor be yaptirmistim suspasyon konusunda lastik havalarini kontrol et sifir araclara 40 bar basiyorlar onu 32 ye dusurmen gerekli suspasyon icin diger model yeni nesil araclarin cogu malesef boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salıncak burçlarını garanti kapsaminda değiştirin titreme kalmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni kasa citroenlerden ise salıncak burçlarından her 10 araçtan birinde var ama servislerin bunu bilmesi lazım garantiden değişir. Birde nasıl sıfır araç o yok taş izi yok çizik falan. Hangi servise götürdünüz siz bu aracı. Ve c4 izolasyon zayıf ve süspansiyon sert ??? İlginç bir yorum olmuş diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Aralık 2012; 19:46:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkürler. 3000 kmye yaklaşıyorum , gerçekten izolasyon zayıf ve sanırım süspansiyon aşırı sert olduğu için yoldaki bütün titreşimi ve gürültüyü alıyor.

Sinifinin en iyi izalasyonuna sahip bir arac yanlis dusunuyorsun . Umarim mercedese binip c4 ile karsilastirma yapmiyorsundur. Sinifinin en iyisi derken dunyanin en iyisi demek degildir
  • quote:

Arkadaşlar 2 hafta önce beğenerek bayılarak bir sıfır km c4 vti bva aldım , aracın kapı kolunda taş eziği vardı önemsemedim 2 . gün değiştirdiler , boyasında yüzeysel (fırça çiziği gibi) çizikler vardı önemsemedim(boya koruması falan filan birşeyler yaptılar) ama ilk yola çıktığımda aracın sola çektiğini , 100 kmden sonra gazdan ayağı çekince zangır zangır direksiyon titremeye başladı, e tabi ki iade konuşmaya gittim bayinin ukelalıklarını dinlemek zorunda kaldım , 10 farklı ülekeye mail attım nafile, sözde ilgileniyorlar road balance yapıldı olmadı tekerlekler ön arka yapıldı olmadı aynı gün salgısı yapıldı hala 120 km bulupta ayağını gazdan çekince titreme başlıyor. yapılanlardan sonra ilk halinden daha iyi sola çekme geçti, ancak 200 km yol yapınca eller uyuşuyor araca güvenemiyorsun . bunları yaşayanlar olmuş , bana eminim bi yerden parça değişimi çıkaracaklar , insanın içi acıyor sıfır aldığı arabada bunları yaşayınca. araba onun dışında harika :)

hocam 2 sene once bir kia cerato kullanmıstım... dediginiz gibi gaza basınca araç bi tarafa dogru çekiyordu... gene symbol kullandım ondada olmuştu... rot başları ile alakalı...

ancak sıfır bir araçta böyle çirkeflik yapmaları çok ahlaksızca... başka markalarda yapıyor ama hiçbirinin yapmaması lazım...

• terbiyesizlk yapmışlar şikayet var.coma yazın 0* arabada böyle sorunlar böyle sorunlar die o sorunlarıda belgeleyin resim veya video dava açın citroene.not:10 yıllık citroen kullanıcısı tarafından yazılmıştır
  • bahtsız bedevi yağmurlu havada biraz hızlı geçmiştir su birikintisi olan yoldan , esp abs asr hillholder bütün fren sistemi iptal. yol yardım aranır tabi ki gecenin 2 si , uykulu bir usta akü kutup başını söktürür caddenin ortasında, yol yardımdan çekici istenir, komşu il aydından gelecek çekici ... gece saat 4 bir telefon yol yardımdan çekici bozulmuş gelemiyormuş...
    o şekilde aracı kullanıp (sorumluluğu bana aitmiş) garaja çekilir araç, sabahın 7 sinde uykunun en tatlı saati o kadar yorgunluktan sonra bir telefon yol yardımdan , çekici gelebilirmiş sanırım 1 kaç saate anlamadım bile. kızdım telefonu kapattım. 2 3 gün sonra müşteri hizmetlerinden bir telefon. özür diliyorlar... check-up yapacaklarmış , neye kime niçin özür mahiyetinde bana arabaya bile değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Sinifinin en iyi izalasyonuna sahip bir arac yanlis dusunuyorsun . Umarim mercedese binip c4 ile karsilastirma yapmiyorsundur. Sinifinin en iyisi derken dunyanin en iyisi demek degildir

mercedese de biniyorum bmw de buna dahil, hatta doğan slxe de...
    45 bin tl araçtan da "bu devirde" o kadar lüks bir beklentim yok olan varsa da uyarmak amacım...
    izolasyon dizel olanında iyi olabilir(1.6 bva bende ki) . sizin hiç saatte 130 km giderken kabinde ki ses yüzünden başınız ağrıdı mı?(motor sesi yüksek devir).. pardon bir güvenlik önlemi olabilir o kadar hızlı gitmemekte lazım.
    parasına göre oyuncağı bol bir araba, her şeyi ince düşünülmüş kabinde ve kasa dizaynında ancak o rüzgar sesinin sol camdan sol kulağına ıslığı inceden inceden,
    garip ama bu araçlar rüzgar tünelinde deneniyor derdim.. bunu alana kadar. gaza basınca da gelen ıslık sesi devirlerde değişen(çözemedim hala nereden geldiğini) ... ya bana bozuk arabayı dayadılar yada ben aşırı kıl bir müşteriyim.

• servisler; alanya ve antalya merkez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

mercedese de biniyorum bmw de buna dahil, hatta doğan slxe de...
    45 bin tl araçtan da "bu devirde" o kadar lüks bir beklentim yok olan varsa da uyarmak amacım...
    izolasyon dizel olanında iyi olabilir(1.6 bva bende ki) . sizin hiç saatte 130 km giderken kabinde ki ses yüzünden başınız ağrıdı mı?(motor sesi yüksek devir).. pardon bir güvenlik önlemi olabilir o kadar hızlı gitmemekte lazım.
    parasına göre oyuncağı bol bir araba, her şeyi ince düşünülmüş kabinde ve kasa dizaynında ancak o rüzgar sesinin sol camdan sol kulağına ıslığı inceden inceden,
    garip ama bu araçlar rüzgar tünelinde deneniyor derdim.. bunu alana kadar. gaza basınca da gelen ıslık sesi devirlerde değişen(çözemedim hala nereden geldiğini) ... ya bana bozuk arabayı dayadılar yada ben aşırı kıl bir müşteriyim.

Dedigim gibi sinifinda yalitim konusunda en iyi arac , ben o sinifta jetta focus araclarabinme sansim oldu c4 gayet iyi ama senin aracta hata olbilir bisey diyemeyecegim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.