Bildirim
Direksiyonda Soyulmalar,Boya Atmaları Var Ne Yapmalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Benim aracimda da var. Beni rahatsız etmediği için bir şey yaptırmadım ama deri kaplama yaptırabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
http://www.kliksa.com/urun/modacar-vinil-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004/901766620
Kılıf kullanmayı düşünmüyorum hocam teşekkürler. -
İstanbuldaysanız ArtCar'da kaplatın, çok iyi yapıyorlar.
@mathematician_01: Kaplama işlemi ne kadar tutuyor hocam?
@OnurD7: Konyadayım hocam. :) -
-
Hocam fiyat konusunda ne soylesem yalan olur Kullanilan deri kalitesi ve işçilige göre değişecektir ama tahminimce 200 tl gibi bir fiyata güzel bişey olur diye düşünüyorum. Forumda boyle bir konu var. Link veremiyorum ama ist.da art car diye bir yerden bahsediliyor.
düzeltme: yeni gördüm konya'da oldugunuzu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 8 Haziran 2014; 15:03:13 >
Deri kaplatabilirsin yada normal kılıf alabilirsin -
sanayıde derı ile kaplıyorlar
40 tl
ama kullandıgı urunun 20 tl alabılıyorsun.
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=direksiyon+kılıfı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 8 Haziran 2014; 15:12:39 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
işçilik harika, nereye yaptırdınız acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaplatacaksınız, bütçenize görede deri seçeceksiniz -
Bu işten ucuz yollu kurtulmak istiyorsanız kılıf tercih edin. He ama yok ben biraz daha tuzlu olsun istiyorum diyorsanız da yukarıdaki arkadaşların dediği gibi deri kaplatın. Onun da size maliyeti max. 200-250TL olacaktır. -
Hiç fazla para saçmaya gerek yok.Dikilebilir deri kılıftan alın. Dikin ve kullanın.Ben yaptım 1 seneyi geçtive sorun yok.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73432776&p=1#73432776
komple deri kaplatın -
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
http://www.kliksa.com/urun/modacar-vinil-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004/901766620
Kılıf kullanmayı düşünmüyorum hocam teşekkürler.
bende başta kılıf kullanmam diyordum ama öyle düşündüğünüz gibi kötü bi görüntü yada kötü bi his olmuyor hocam bi deneyin derim 10 liraya alıp deneyebilirsiniz ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri
işçilik harika, nereye yaptırdınız acaba?
Yeni Sahra'da METRO market arkasında bir yere yaptırdım. Sırf bu işleri yapıyor. Deri koltuk, direksiyon vs. kaplama işi. -
Hocam Art Carda yaptrmak icin illa arabayla istanbula gitmene gerek yok.
Bende de ayni durum vardi garanti degstrmessydi Direksiyonu söküp araci istanbula goturmeden halledebilcektim.
Forumda hesaplari var Facebook tada. İkisinden birinden ulasin.
Cok yardimci oluyor arkadaslar. Bana uygulamalari hakkinda bol resim gonderdiler her turlu kolayligi sagliyorlar. 200 lirayi bulmaz yaptrmak ve isclikleri cokcok iyi
Su bazlı deri mont boyası ve sünger alıcaksın.İlk önce zımpara çekeceksin 1200 ile sonra deri boyası ile bi güzel boyuyacaksın direksiyonu.3-4 saat bekle veya kuruyunca tekrar 2000 lık zımpra ile zımpara çek pütürlükler gitsin ve yine boya.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yorumların hepsini inceleyip bir sonuca varacağım. Tekrar teşekkür ederim.
Benzer içerikler
- araç kaloriferi ılık üflüyor
- wd-40 zararları
- 175 70 r14 lastik hava basıncı kaç olmalı
- 2011 toyota corolla 1.6 comfort extra yorum
- sıfır araç plaka işlemleri
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- togg sedan ne zaman
- bmw fiyat listesi
- 2024 kia sorento
- zes şarj istasyonu fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X