Şimdi Ara

Direksiyondan başarılı olamıyan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer kalırsanız bi 2000 ytl gözetmene gizlice verin geçersiniz korkmayın para konuşur
  • quote:

Orjinalden alıntı: layfor

eğer kalırsanız bi 2000 ytl gözetmene gizlice verin geçersiniz korkmayın para konuşur

ehliyet almak kaç para.2000 ytlye 10 kişiye ehliyet verilir..
  • layfor
    uçmuşsunn sen tekrar sınava gırsen ustunede kurs alsan o paranın yarısı kadar bıle harcamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 20 Kasım 2007; 12:16:08 >
  • quote:

eğer kalırsanız bi 2000 ytl gözetmene gizlice verin geçersiniz korkmayın para konuşur

Bunu hiçbir zaman yapmam. Hiç kazanamıyacağımı bilsem bile. İnsanların para karşılığı allınıp satılması bence çok aşağılık bir durum. Satın almak ta, satılmak ta
  • arkadaslar
    bu surucu ehliyet kursundan zorlanarak geciyorsak ehliyeti aldiysak bile dusnmemiz lazim
    trafige cikmadan bol antreman alistirma yapmak lazim

cunku ehliyette zaten birsey olculmuyor hic gormemis adam bile isi kivirabilir..
    tabiki zorlanan arkadaslarimiz olmustur
    ama
    bu sinav cok basit bir sinav oz elestrimizi yapip gercekten trafige cikcak arkadaslarimizin daha fazla calismasi lazim
    guvenliginize ve cevre guvenligine onem verin
  • doğru diyorsun bende bu yaz motor almadan once bır bısıklet alıp tekrardan alıştırmayı dusunuyorum malum 3 yıl geçti
  • Çaktık abicim çaktık.

Dün zaten ümitsiz olaraka aradım ve 56 puan aldığımı öğrendim.

Şimdi bu işi iyi bilen arkadaşlarımdan detaylı olarak slolom yapma tekniklerini anlatmalarını bekliyorum. Nasıl yapılır, kukaların arasından nasıl geçilir vs.
  • sürekli çalışacaksın arkadaşım ben taşlarla çalışmıştım ist. zeytinburnu sahilinde boş arazi var orada 1mi 2m aralıklarlamı hatırlamıyorum tam taşları koyup çalışmıştık baya zorlanmıştım ama sonunda rahatlıkla yapmıştım işin aslı bisiklette bitiyor kanatimce pedal cevirmeyi hiç bırakmadan slalom yapacaksın işin aslı bu şuda var ben sınavda 8 çizmemiştim yap demediler çünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 21 Kasım 2007; 10:47:28 >
  • Aynen, tüm iş bisiklette bitiyor..
  • Bisiklet bilene motorsiklet daha kolay.
    Çünkü bisiklette düşük hızlarda denge hemen bozulur. Ama motorsiklet ağır olduğu için düşük hızlarda dengesini muhafaza eder.
  • Bisiklet çabuk kaybeden çabuk toparlar, motor zor kaybeder ama bi dengeyi kaybedince de toplaması bazen mümkün olmuyor.. Çaat
  • sağlam 1500-2000 ytl ye bi yarış bisikleti almanız gerek onda öğrenirsiniz
  • quote:

sağlam 1500-2000 ytl ye bi yarış bisikleti almanız gerek onda öğrenirsiniz

tamam haklısınız efendim alırım.
  • yani doğru olan o çünkü hız-denge anca o bisikletle iyi öğrenilir
  • Dostum ben 94 puan almışım. Bu arada istersen beraber çalışabiliriz. Motorun var değil mi ? Ben Hamitler'deyim.
  • quote:

yani doğru olan o çünkü hız-denge anca o bisikletle iyi öğrenilir

Bu işler boş konuşmayla değil bol çalışmayla olur, bak bu ibretlik bir video:
    http://www.youtube.com/watch?v=3IdCOOd7YfM
  • ya gardaş tabi bütçe varsa yarış bisikleti şart ama yoksa bmxle de olur
  • Ben senelerdir bisiklet kullanırım ama hiç te düşmem ve tamamen bisiklete hakimim ve bisikletin lastiklerinin ince veya kalın olmasının denge ile de hiçbir ilgisi yoktur. Ayrıca motordan da düşmüyorum. Sadece yeterli tecrübem yok,sadece gaz, fren ve yönlendirme sorunum var. Bununde sebebi tabii ki tecrübe ve pratik noksanlığı. Sanırım bu konuda hocaya da ihtiyacım yok bol bol pratik yapmam gerekecek.

eorhan83 ben Çekirge'deyim, motorum yok ama gelecek hafta büyük bir ihtimalle ikinci el bir ybr 125 alacağım. Onunla kendim çalışıp direksiyon imtihanını da geçeceğime inanıyorum. Yardım teklifin için de teşekkür ederim.
  • Bisikletten düşmemek nasıl sürdüğüne bağlı olarak anlam kazanır, benim gibi sürmeye kalksa çoğu insan yerlerde sürünür, tabi ben de trial hareketleri deneyince yerlerde sürünürüm o yüzden ufak ufak çalışıyorum Öyle olunca da ilerleme pek olmuyor, en sonu sinirlenip takıcam motocross korumalarımı, bisikletin de kendi kendimin de canına okuyup öğrenicem şu işi..
  • Beni hala sınav için aramadılar. Endişelenmem mi lazım?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.