Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
89.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Sezon efsane zaten. Bu sezon biraz sıkıcı geçiyor ama bu haftaki bölümde efsaneydi. Bundan sonra ki bölümlerin daha iyi geçeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümden beri izlerim.ama son sezon çok sıkıcı.biktim artık. obayi özledik, Hanlı pazardan sıkıldık.hep aynı şeyler

• Bu hafta yeni bölüm yok mu ?
  • Muhteşem yüzyıldan kat kat güzel bir dizi hiç olmazsa Atalarımızı uçkur delisi olarak göstermiyor. Türklüğü ve İslamiyeti yaymayı kendine amaç edinen eski devletlerimizi överek yapılan bir yayım ve destekliyorum. Osmanlı Devleti içinde seneye dizi yapmalarını umut ediyorum hiç olmazsa gerçeğe yakın bir yapım izlemiş oluruz.

• ben YouTube dan izliyorum diziyi 61. bölüm den sonrası youtube da yokmu benmi bulamadım.....

• quote:

Orijinalden alıntı: predaTR_

ben YouTube dan izliyorum diziyi 61. bölüm den sonrası youtube da yokmu benmi bulamadım.....

Kalanına burdan devam ethttp://www.trt.tv/dirilis-ertugrul/bolumler/20196
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    ilk sezonu kesinlikle izle
  • Sayın forum yöneticisi arkadaş, daha doğrusu ,, Yazdığım yorumun hangi kelimesi yada cümlesi ahlaksızlık içeriyor,, diye sorduğum mesajımı bile silen yönetici arkadaş, insan bir iki kelam eder hiç olmazsa ya, mesajınızda forum kurallarına uymayan şunlar şunlar var diyerek.de bizde anlamış olurduk, forumun hangi ilkesine,hangi kuralına aykırı yazıp çizdiğimizi.
    Bu kadarıda ayıp yani.Nasıl bir mantıkla forum yönetiyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum artık.
  • Benim sizi destekleyen yorumu da kaldırmış Oysaki kaldırılacak bir yorum değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Benim sizi destekleyen yorumu da kaldırmış Oysaki kaldırılacak bir yorum değildi.

Yani evet, öksürsek msj siliyorlar.Üstelik önceki yorumlarımda yazmışım, tarihi kişiliklere bile saygısızlık ediyorlar bu dizi de diye.Ertuğrul böyle bir adam olamaz, böyle adam olsa bir devlete dönüşme eğilimine giren bir beylik bırakamaz diye.Lakin adam hala atalarımıza saygısızlık etme diyor.En büyük saygısızlığı yapımcı ve senarist yapıyor farkında değil.G
    Anladığım kadarıyla millet gaza alışmış,habire gaz istiyor,habire hamaset istiyor,eksiklerini o gazla kapatıyor,öyle tatmin oluyor.Gerçekler umurunda değil kimsenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

quote:

Orijinalden alıntı: predaTR_

ben YouTube dan izliyorum diziyi 61. bölüm den sonrası youtube da yokmu benmi bulamadım.....

Kalanına burdan devam ethttp://www.trt.tv/dirilis-ertugrul/bolumler/20196

o siteden izlemek tamamen işkence , zaten dizi sıkıcı bir hal aldı bie de bu site olunca tamamen bıktım 10 dk bir 30sn lik reklam izlettiriyolar zorla , başka bir alternatif yoksa ben bırakacam

• tonyali61 kullanıcısına yanıt
    Alternatif olarak buna bakabilirsin.
    https://puhutv.com/dirilis-ertugrul-detay
  • http://www.milliyet.com.tr/dirilis-ertugrul-da-engin-altan-magazin-2433955/

Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan dönemi kapanıyor

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da önümüzdeki sezon yeni bir sayfa açılıyor.

TRT'nin büyük ilgiyle izlenen dizisinde 3 sezondur Ertuğrul Gazi dönemi ele alınıyor. Çekim kalitesi, oyunculukları, kostümleri ve başarılı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizi, Ertuğrul karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın da kariyerinde dönüm noktası oldu.

İlk bölümden itibaren çok izlenen dizide önümüzdeki sezon yeni bir sayfa açılıyor.

Yeni sezonda Engin Altan'lı dönem bitecek ve Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman Gazi'nin dönemi işlenmeye başlanacak. Bu nedenle Osman Gazi'yi canlandıracak bir oyuncu arandığı öğrenildi.

YAPIMCIDAN 2 YENİ FİLM
    Yönetmenlik koltuğuna Metin Günay'ın oturduğu dizinin senaryosuna Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ imza atıyor. Müziklerini ise Alpay Götekin ve Zeynep Alasya yapıyor.

Diriliş dizisinin yapımcısı ve tasarımcısı Tekden Film'in patronu M. Mehmet Bozdağ'ın bir yandan da 2 tane sinema filmi için birden çalıştığı iddia edildi. (Medyaradar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 17 Nisan 2017; 13:14:11 >

• Ebu Mansur dizide.Vay bee Ebu Mansur nerden çıktı şimdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -_CEO_-

Ebu Mansur dizide.Vay bee Ebu Mansur nerden çıktı şimdi :)

Ebu Mansur adını kullanarak
    sultan gelmiş gibi geldi sanki tebdili kıyafet ile, hep bir sultanı övdüler (Artuk bey sultanı görmeden ölecem dedi)(Ertuğrul talim hane de sultanimiz bizi hazır bilmeli vs. dedi.)(Halime hatun tüccara benzemezler saraylı gibiler dedi ve biyerden tanırım dedi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.