Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAMASRA

henüz dx 11 kart çıkmadı diye billiyorum ama?Kim bu oyunu dx11 de oynayacak merak ediyorum.

dx11 zorunlu olmaz, seçenek olur. 1 haftaya kadar dx11 kartlar geliyor zaten.
  • oyun tam olarak ne zaman çıkıyo kimi sitelerde 8 eylül abd 9 eylül de avrupa diye yazıyo..
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz bu oyunu :) Simdilik GRID ile idare ediyoruz bakalim. Ea games'de bok yesin yani hala igrenc grafiklere sahip yarış keyfinden uzak anlamsiz oyunlar çıkararak. Gerçi şimdilerde Shift'in goruntulerini izliyoruz bariz GRID havası var. nasil bir özenmişlerse Grid'e adamlar. DIRT 2 Kasım sonu geliyor diye biliyorum aralık denmiş artık bekleyeceğiz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weekender

Sabırsızlıkla bekliyoruz bu oyunu :) Simdilik GRID ile idare ediyoruz bakalim. Ea games'de bok yesin yani hala igrenc grafiklere sahip yarış keyfinden uzak anlamsiz oyunlar çıkararak. Gerçi şimdilerde Shift'in goruntulerini izliyoruz bariz GRID havası var. nasil bir özenmişlerse Grid'e adamlar. DIRT 2 Kasım sonu geliyor diye biliyorum aralık denmiş artık bekleyeceğiz. :)

oyun pistlerde geçiyor diye illa grid çakmasımı dememiz gerek anlamiyorum pist yarışı olayi ilk grid ile birliktemii geldi anlamadımki yani başka türlü nasıl olabilir merak ediyorum pist yarışı grid çakması oluyorsa grid de pro street çakması oluyor o zaman en iyisi uçan arabalar ile yarışabileceğimiz bir oyun yapsın ea nasılsa grid yollarda geçiyor havada geçmiyor hem çakma falanda olmaz yenilik gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Sabırsızlıkla bekliyoruz bu oyunu :) Simdilik GRID ile idare ediyoruz bakalim. Ea games'de bok yesin yani hala igrenc grafiklere sahip yarış keyfinden uzak anlamsiz oyunlar çıkararak. Gerçi şimdilerde Shift'in goruntulerini izliyoruz bariz GRID havası var. nasil bir özenmişlerse Grid'e adamlar. DIRT 2 Kasım sonu geliyor diye biliyorum aralık denmiş artık bekleyeceğiz. :)

oyun pistlerde geçiyor diye illa grid çakmasımı dememiz gerek anlamiyorum pist yarışı olayi ilk grid ile birliktemii geldi anlamadımki yani başka türlü nasıl olabilir merak ediyorum pist yarışı grid çakması oluyorsa grid de pro street çakması oluyor o zaman en iyisi uçan arabalar ile yarışabileceğimiz bir oyun yapsın ea nasılsa grid yollarda geçiyor havada geçmiyor hem çakma falanda olmaz yenilik gelir

Öncelikle : Agresif mesajın için çok sağol.
    zaten pist yarislari evvel ezelden olan birşey çok sevgili blackf!re. burdaki durum O SIRA POPÜLER OLANIN NE OLDUĞUNU YAPMAK VE POPÜLER OLAN ÜZERİNDEN PRİM YAPABİLMEK. Bu birazda ticari kaygı veyahut tutulup tutulmama durumu ile de ilgili. Sen farklı anlamışsın çok çok sevgili BlackF!re. Öte yandan çok sevgili BlackF!re sen çok istiyorsan Uçan arabalar için Jetgiller'in bir oyununu bulup oynayabilirsinde veyahut EA'dan talepte bulunabilirsin. Yenilik iyidir sana katılıyorum ancak EA codemasters ile boy ölçüşemez şu saatten sonra kolay kolay. Beklenen yenilik her zaman Codemasters yaris oyunlarindan geldi. EA'den değil malesef çok sevgili BlackF!re.

• quote:

quote:

quote:

zaten pist yarislari evvel ezelden olan birşey çok sevgili blackf!re. burdaki durum O SIRA POPÜLER OLANIN NE OLDUĞUNU YAPMAK VE POPÜLER OLAN ÜZERİNDEN PRİM YAPABİLMEK. Bu birazda ticari kaygı veyahut tutulup tutulmama durumu ile de ilgili. Sen farklı anlamışsın çok çok sevgili BlackF!re. Öte yandan çok sevgili BlackF!re sen çok istiyorsan Uçan arabalar için Jetgiller'in bir oyununu bulup oynayabilirsinde veyahut EA'dan talepte bulunabilirsin. Yenilik iyidir sana katılıyorum ancak EA codemasters ile boy ölçüşemez şu saatten sonra kolay kolay. Beklenen yenilik her zaman Codemasters yaris oyunlarindan geldi. EA'den değil malesef çok sevgili BlackF!re.

nfs serisi 1995 yillarina kadar dayanır yani codemasters yaptı diye başka bir firma yapamayacak anlamınamı geliyor? yani yıllar boyunca grid ile idare edelim hiç yeni yapımlar ortaya çıkmasın o zaman nasılsa cıkacaklar cakma oluyor biz 4-5 yil oynarız grid ile ve kusura bakma sana garezim falan yok mesajımı kişisel olarak algılama ama şu oyun hakkında birileri ne zaman yorum yapsa grid çakması grid çakması diye ortalarda dolaşıyor ve sinirimi çok bozuyor

• Demoyu merakla bekliyorum.
  • Subaru Impreza VRX STi - Sınıflar

Rally

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Rallycross

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Trailblazer

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Birde gece yarışlarını merak edenler için;

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

• Oyun da PC için aynı tarihler de çıkmıyor muydu? 3 ay kısa bir süre sayılmaz çünkü, bir oyun için üç ay kısa değil gibi. Neyse, Shift bayağı oyalayacak gibi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nfs serisi 1995 yillarina kadar dayanır yani codemasters yaptı diye başka bir firma yapamayacak anlamınamı geliyor? yani yıllar boyunca grid ile idare edelim hiç yeni yapımlar ortaya çıkmasın o zaman nasılsa cıkacaklar cakma oluyor biz 4-5 yil oynarız grid ile ve kusura bakma sana garezim falan yok mesajımı kişisel olarak algılama ama şu oyun hakkında birileri ne zaman yorum yapsa grid çakması grid çakması diye ortalarda dolaşıyor ve sinirimi çok bozuyor

Kusura bakmadim çok sevgili BlackF!re.
    Elbette yukaridaki mesajimda da belirtmiştim yenilikler iyidir diye. Sizde üstüne yeni yapımlar ortaya çıkmasın o zaman diye tepki vermişsiniz. doğrusu şaşırdım şimdi anlamak istememişsin sanırım ne demek istediğimi. Ancak şöyle bir fark var ; Beklenen yeniliği GRID ile Codemasters yaratmadı mı sizcede? Çılgınlar gibi Multiplayerını oynuyor tüm dünya hatta single playerını defalarca oynayanlar var. NFS ne yapti? son iki oyundur sürekli eleştrilere maruz kalıyor ve gerek oyun incelemelerinde gerek satışlarda hep geride kalmayı tercih ediyor. Elbetteki NFS adına üzülüyorum üzülmüyor değilim. Gerçi iki oyun arasında da Arcade-Sim farkı da var ancak bekleneni verme adına GRID başarılı oldu ve 2 yıldır oyunun hala bu kadar çok oyuncusunun olması da bunun kanıtıdır. Evet NFS Shift'i GRID'e benzetmemek elde degil , senelerdir benzer oyunlar yapılıyor yenilikte güzeldir ancak bekleneni veremeyecekse 3. defa da olsa kaybetmeye mahkumdur. Daha önce de belirttiğim gibi popüler olan GRID'in tarzı ve o tarzı yakalamış bir dünya varken NFS'de bundan mahrum kalmak istemiyor ancak bence yine başarısız olacaklar. Birazda Dirt 2'den bahsedelim mesela hatta DIRT ilk oyuna geri donelim şunu da hatırlayalım DIRT birde çok yarış tipi ve araç seçeneğini sunarak bile harika bir yenilik yaratmıştı. Ölü grafikler ve boş kovalamacalar arasında her zaman ki sıradan araç kadrosundan sıkılanlara (NFS son 2 oyunu) yeni bir soluk getirmişti. Neyse konu aslında çok detaylı da malum konumuz aslında DIRT 2. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• şu grid'i de amma abarttınız yahu. bi nfs porsche efsaneliğine ulaşabildi mi kesinlikle hayır. cmr serisi bi wrc kalitesine yaklaşabildi mi, tozunu bile yutamadı. bırakın çıksın be nfs shift, çiçek gibi oyuna benziyor, yapsın adamlar oynayalım işte zevkle. yapımcısı değişmiş, simülasyona dönmüş, ciddileşmiş bi nfs'nin neresi kötü anlamıyorum. o kadar aşıksanız grid'inize gidin bi otel kiralayın. yapmayın böyle allasen.
  • http://www.gamespot.com/search.html?qs=dirt+2&om_act=convert&om_clk=search

bu linkte 8 eylül de çıkıyo gözüküyo ama yine bu gamespot yanlış yazmış herhalde. bende xbox da var gerçi ama direksiyonla oynamak için mecbur pc yi bekleyeceğiz
  • 5 yıl önce rafa kaldırdığım direksiyon setimi tekrar çıkartacağa benziyor.

Zaman gösterecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 10 Eylül 2009; 15:54:38 >
  • 18 Eylülde giriyor Tukıyeye , 19'unda nfs shift giriyor :D bayram bayram cızıcez yıne kafaları :D (PC ICIN!!!!)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

18 Eylülde giriyor Tukıyeye , 19'unda nfs shift giriyor :D bayram bayram cızıcez yıne kafaları :D (PC ICIN!!!!)

Of of :P Hocam doğruysa bu tarihler parasal göçmüş olucam o aralar ... Aion da başlıyor 18 inde headstart... Pamuk eller cebe...
  • demoyu oynadim oyun cok kaliteli araba tozlaniyor,camurlaniyor on cama da camurlu su sicriyor

cok kaliteli oyun
  • Malezyada ralli yapmak gibi bir keyif yok mutlaka oynanması gereken bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

18 Eylülde giriyor Tukıyeye , 19'unda nfs shift giriyor :D bayram bayram cızıcez yıne kafaları :D (PC ICIN!!!!)

PC versiyonu ertelenmişti DX 11 nedeni ile. Aralıkta çıkacakmış.
  • süpere benziyo yaww
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.