Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gamespot.com/pc/driving/dirt2/index.html?tag=result;title;2

Oyun 8 eylülde çıkmış. Ama çıkmadı gamespotun yanlışı mı ?
  • konsola çıktı
  • PC ye konsollar ile birlikte çıksaydı keşke...

NFS den istediğim zevki alamıyom...klavye ile zor oynanıyor
  • DX11 bir halta yaramayacak . Niye bizi bekletiyorlar ki ya. Hepsi bahane bunların ya , Batman i uzattılar PhysX ten dlayı. Bunu uzattılar dx11 den dolayı. burdan anlaşılıyorki oyunu önce olarak hep konsollara yapıp pc yi sonra atıyorlar. Aynı anda bile yapmıyorlar ya , off ya adamı çıldırtmak için herşeyi yapar bu firmalar
  • Of of of
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

desenize 2009 yılında harika araba yarışı oyunları bizleri bekliyor..
    Burnout Paradise
    Colin McRae Dirt 2

off diyorum birde Test Drive çıksa süper olur.. demeyin keyfe..

Burnout Paradise i bitirmek üzereyim ben bile

desenize sıra DİRT 2 ve NFS Shift de

• valla rally severim ben wrc hastasıyım diyyorsanız uzak durun bu oyundan oyunun %5 i anca rally vardır geri kalanı hep grid in çamurlusu olmuş yani wrc namına birşey yok oyunda.. surekli bam gum yarış buggyler falan
  • ilk oyun iyi degildi bakalım bu nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

valla rally severim ben wrc hastasıyım diyyorsanız uzak durun bu oyundan oyunun %5 i anca rally vardır geri kalanı hep grid in çamurlusu olmuş yani wrc namına birşey yok oyunda.. surekli bam gum yarış buggyler falan

Abartma oyunun %25i rally. Ama haklısın yine de çok az landrushlar falan da iğrenç, yine de Shiftten çok daha eğlenceli bence.
  • fikrim değişti malezya falan baya kıyakmış tavsiye ederim grafikler coşmuş
  • Grafikler müthiş pc ye ne zaman çıkacak
  • Pcye çıksada oynasak.Colin MC efsanedir zaten
  • Ya bu oyun çıktımı şimdi çıkmadımı

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16781
  • Şimdilik KONSOL sürümleri çıktı. PC sürümü ARALIK ayında çıkacak. PC sürümünün çıktığını iddia eden bir site varsa bilin ki yanlış bilgi vermiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-45

o resimlerin hepsi gerçek resim sadece bilgisyar oyunuymuş gibi hazırlamışlar hepsi yalan

Ne şüphen var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmon

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

valla rally severim ben wrc hastasıyım diyyorsanız uzak durun bu oyundan oyunun %5 i anca rally vardır geri kalanı hep grid in çamurlusu olmuş yani wrc namına birşey yok oyunda.. surekli bam gum yarış buggyler falan

Abartma oyunun %25i rally. Ama haklısın yine de çok az landrushlar falan da iğrenç, yine de Shiftten çok daha eğlenceli bence.

rally oyunu kıtlığı çektiğimiz şu yıllarda %25 kesinlikle yetmez.. eskiden bu adamlar full rally yapıyorlardı şimdi pist oyunlarına çevirdiler ve maymun ettiler seriyi.. cmr serisi dirt ile birlikte kesinlikle tarih oldu, yalan oldu.. ne güzeldi eski oyunları, karlı havalarda, yağmurlu havalarda, tozlu topraklı etaplarda virajlara girerken arabanın arkasını kaydıra kaydıra verdiği hazlar.. şimdi oyun neredeyse tamamiyle rally olmaktan çıktı, diğer arabalarla rally cross misali aynı pistte yarış yapılan bi oyuna döndü.. onun için %25 devede kulak kalır.. en az %75 olması lazımmış ki tad versin.. sonuçta cmr serisi rally olacak diye bekler tüm oyuncular..

• quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

Oyun çıkmadı da peki bu nedir

http://www.sendit.com/games/platforms/pc/colin-mcrae-dirt-2/10048197.html

bu heralde on siparis cikinca gonderiyolardir oyunu ayni seyi Cod modern war ware 2 de de yapiyolar ... bu oyunda biraz consol havasi var ama vidyolar falan cezbetti bende beklemekteyim ayni zamanda yukardaki arkadasa katiliyorum nerde o eski seriler yanlaya yanlaya tozu dumana atarak giderdik japonyanin yagisli ve kirik asvaltli yollari , karli bolumlerde yolun yarisi kar yarisi buz hangi lastigi secsem davalari vites oranlari falan cok guzeldi ... simdiki oyunlarda hep consol yagdanligi yapiyo firmalar rahmetlininde kemikler sizliyodur oyunu bugy bugye cevirdiler diye

• Görüntüler mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.