Şimdi Ara

DiRT 2 (2009) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.038
Cevap
0
Favori
169.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapid-share.com/files/313735744/Colin_McRae__DIRT_2_DEMO.torrent (ortadaki çizgiyi kaldırmayı unutmayın)

torrentden indirmek isteyenler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Oyunu orijinal alıcak arkadaşlar için.

Q6600@3.0 4GBram 8800GT 1680x1050 4xAA oyun içi bütün ayarlar sonda (olabilen en yüksekler) > Benchmarkında Min: 37 Ortalama: 44 fps
    Oynarken devamli 40+ larda fps.

Optimizasyon beklediğimden de iyi... Menu sistemi mükemmel.

disorderpunk hocam senin 8800 gt nin hızları ne default mu?
  • HD4770 - 850/4000

8X AA - Tüm Ayarlar Ultra - 1280*1024

Optimizasyon harika olmuş.

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

• oyunu biraz önce oynadım ilk başta dirt 1 den pek farkını anlayamadım ama oynadıkça hoşuma gitmeye başaldı . görüntü okadar abartıldıgı kadar degil. mesela yolların detayı hala istedigim gibi degil biraz texture sorunu var galiba . bide en azından sega rally deki kadar yolla etkileşim beklerdim çamur toprak vs. şu ana kadar en begendigim yönü oyunun zor olmasıydı dostlar cidden artık zor yarışlar bekliyor bizleri . bu hoşuma gitti . kontroldede bayagı iyileştirmeler saglamışlar cidden dirt1 deki gibi oyuncak araba kullanır gibi degil. artık fulü cıksaydıda multiye dalsaydık zevkli olacaga benziyor....
  • üfff yine aynı grafikler;
    detay az, blur u basmışlar sonuna kadar. E haliylen optimizasyon iyi gibi gözüküyor ama aslında grafikler detaylı olmadığı için oyun kasmıyor
    Ama oynanış fena değil, sevdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Oyunu orijinal alıcak arkadaşlar için.

Q6600@3.0 4GBram 8800GT 1680x1050 4xAA oyun içi bütün ayarlar sonda (olabilen en yüksekler) > Benchmarkında Min: 37 Ortalama: 44 fps
    Oynarken devamli 40+ larda fps.

Optimizasyon beklediğimden de iyi... Menu sistemi mükemmel.

disorderpunk hocam senin 8800 gt nin hızları ne default mu?

yani zotac 660-1600-900 da, normal 8800GT ler sanırım 600-1500-900.
  • Yaw şunun tek partlık bir indirme linkini verebilecek yok mu? Rapid gibi siteler olmasın mümkünse.
  • oyunun optimasyonu çok iyi olmuş, 1280*800 de medium ayarlarda benim laptop rahat oynatıyor 8600 gt var. dell 1520.

Toprak zemin bence güzel olmuş. Zaten asfalt gibi olamaz hiçbir zaman toprağı gerçekçi yapması daha zordur. Ama yinede güzel oynanış da hoş
  • Buyrun demo
    Rapid
    Hotfile ve sharebase
    http://www.ahmetturan.org/demo-oyun-indir/1779/dirt-2-demo-indirdownload.html

Sayfa başı olduğu için tekrar ekledim
  • Oyunu oynadım gerçekten çok hoşuma gitti grafikleride gayet iyi oynanabilirliği baya hoşuma gitti son sürat giderken arabananın içinde sudan geçince cam çamur felan oluyor o efektler hoş olmuş optimizasyon tek kelime ile harika zaten ona hiç laf yok DirectX10 olarak nasıl açıcaz bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Oyunu oynadım gerçekten çok hoşuma gitti grafikleride gayet iyi oynanabilirliği baya hoşuma gitti son sürat giderken arabananın içinde sudan geçince cam çamur felan oluyor o efektler hoş olmuş optimizasyon tek kelime ile harika zaten ona hiç laf yok DirectX10 olarak nasıl açıcaz bilgisi olan varmı ?

Sadece DX9 ve DX11 oyun...
  • Oyun güzel yalnız benim gibi arcade sevenlerin pek hoşlanacağını sanmıyorum. İlk oyundaki gibi kontroller bana klavye ile zor geldi.
  • Oyun gayet güzel olmuş bana göre. Ama araçların spin atması biraz fazla olmuş gibime geliyor. Diğer arabarala en ufak temasta spin atıyoruz. Veya olması gereken bu ama bana garip gelmiş olabilir bilmiyorum
  • Demo çıktı. İndirenlerden SSler bekliyorz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escoteric

Demo çıktı. İndirenlerden SSler bekliyorz.

Ssler yukarıda ve önceki sayfada zaten
  • DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

DiRT 2 (2009) [ANA KONU]

Bukez olmuşşş...

• Mükemmel
  • merakla tam surumunu bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLGuarD -- 30 Kasım 2009; 1:28:52 >
  • Demoyu oynayan arkadaşlar ilk oyunda lüzumsuz bi parlaklık vardı acaba o parlaklık gitmiş mi?
  • Oyunda 2 yarişi seçtiğimizde mitsubishi ile yarışıyoruz ama nedense bu aracı kullanmak çok zor yani okadar ağır bir araba toprak zeminde sıcak tavada yağın kaydığı gibi kaymaz. Hafif dönüşe basıyorsunuz araba kağıt gibi savruluyor. Diğer yarışta büyük araçla yaptığımızda sürüş hissi daha iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.