Şimdi Ara

Dirt 2 logitech formula direksiyon sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda direksiyonumu bulamıyorum seçme ekranına sadece keyboard geliyo shift te böyle bi sorun yok windows 7 x64 kullanıyorum...

• Aynı şekilde bende bulamıyorum logitech momo direksiyonum var oyunda aktif olmuyo
  • aynı sekılde bende bu sorunla bogusuyorum win7 32bit te , sımdı Shift ı kurup bır de onunla denıycem bakalım
  • birader leyboardda bile atıyom gaz seçeneğine accelarete saçeneğine gel enter'a tıkla geza bas gene algılıyor ben yaptım fakat ben 10 derece çevirdiğimde hassaslık açık olsa bile o 45 derece döndürüyo. bi çözüm seçeneğin var mı
  • arkadaşlar bende de logitech momo var bende aynı sorunu yaşıyorum. galiba biz win7 kullandığımız için bu sorun oluyo oysaki ben bir video izlemiştim oyunun choose preset seçenegine girdiğinde iki seçenek çııyodu keyboard ve logitech momo diye ama ben girdiğimde tek keyboard var direksiyonu oyun algılamıyor neden bende anlayamadım bi çözüm gelirse harika olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contra07

Aynı şekilde bende bulamıyorum logitech momo direksiyonum var oyunda aktif olmuyo

Valla ben sorunu klavye tuşlarını direksiyona göre uyarladım ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum
  • quote:

quote:

Aynı şekilde bende bulamıyorum logitech momo direksiyonum var oyunda aktif olmuyo

Valla ben sorunu klavye tuşlarını direksiyona göre uyarladım ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum

ya tuşları öyle direksiyona herkes ayarlıyo ama feedback devreye girmiyoki direksiyonu tam çevireceksin araba sola yada sağa dönecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EYUPBABAOVSKI

quote:

quote:

ya tuşları öyle direksiyona herkes ayarlıyo ama feedback devreye girmiyoki direksiyonu tam çevireceksin araba sola yada sağa dönecek

Tuşları kendiniz ayarlasnız da FFB çalışır.

• ya beyler sorun şu direksiyonum momo (dirt 2 nin desteklediği listede logitech momo) oyun direksiyonu algılamıyor yani controllerden direksiyonu seçemiyorsun görünmüyor.en son driveri indirdim logitech'kin yine olmadı oysaki bu sorunu yaşayan çok kişi var yabancı sitelerden de okudum.
  • bendede formula force ex var gaz fren hassasiyeti tam deil
  • konuyla alakasız ama bende birşey sorucam ben klavyeden oynuyorum oyunu direksiyon çok hassas sağa sola kırdığımda çok aşırı dönüyor bence bunu azaltmanın yolu yokmu örneğin shift deki gibi yapmanın böyle zevk vermiyor oyuncak sürüyormuşsun gibi sanki
  • COLIN McRAE Dirt 2 de Direksiyon sorunun çözümü şöyledir arkadaşlar; karavandan çıkın yön tuşları ile sağa bakın orda OPTIONS seçeneğini göreceksiniz seçeneklerden CONTROLS alt satırda CHOOSE PRESET seçeneğinin içinde direksiyonunuz takılı ise orda olacak onu aktif edin. Oyunun yamasını kurmanızı tavsiye ederim, oyunda hızlanma ve sorunlarda düzelme gördüm.

Not : OPTIONS seçeneğeni bu kadar uzak bir noktaya koymalarıda bir o kadar ilginç.
  • quote:

Oyuna girmeden önce usb den çıkarıp tekrar takın düzelir büyük bir ihtimalle
  • Oyunun Yamasını kurun birde öyle deneyin. Bende de Momo var yamada kurulu, dediğiniz seçenklere gelince direksiyon orda görünüyor.
  • Bende de görünmüyor.Ben de MOMO aldım yeni ama tanımadı.
    Seçeneklerde sadece gamepad var.
    Oyunun yaması kurulu.
  • biri bu konuya açıklık getirsin benimde direksiyonumu görmüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: schizophren1

biri bu konuya açıklık getirsin benimde direksiyonumu görmüyo

Hangi model direksiyon?
  • Beyler hiç uğraşmayın :))))

Bende snopy direksiyon var titreşili cacık birşey 40 tl lik..
    Dirt 2 ilk çıktıgında aldım ve sorunsuz oyunda direksiyonumu gördüm oynadım.. Bu aralar yıne heves ettim dirt 2 yı tekrar kurdum direksiyonu da aynı şekilde.. Fakat oyunda görmüyor :S

Yani daha once yaptım şimdi ise olmuyor artık neden olabılır bunu bilmek imkansız..

Not: Tavsiyem olacak.. sanki keyboard tuslarını tanıtır gıbı direksiyon tuşlarınızı gösterin oyuna..
    Azıcık sola kırınca tam sol yapması olayının çözümü: Oyun deneticilerine girin direksiyonun özellikerine girip ayar yapın tam sağ ve tam sol a çevirin ve ok diyip çıkın.. Oyuna girdiğinizde hiçbir sorun kalmayacak
  • Bendede Var Ben LFS Oynuyom Ayarları Direksiyona Göre Ayarladım. Rahatca oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_bold

Bendede Var Ben LFS Oynuyom Ayarları Direksiyona Göre Ayarladım. Rahatca oynuyorum

16 Ocak 2010 , teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.