Şimdi Ara

G25 vs G27 -LOGİTECH DİREKSİYON? Fark Nedir? HANGİSİ TAVSİYE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
25.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi biryanda LOGITECH G25 eskiden kalma biraz problemleri olan ancak ucuz ve iş gören, diğer yanda LOGITECH G27 eksikleri giderilmiş, rahatsız eden noktası olmayan, yenileştirilmiş ancak pahalı nerdeyse 2 katı.
    g25 yenisi 400 tl.
    g27 yenisi 800 tl.

direksiyon+driverseat+ps3 kombinasyonu için almayı düşünüyorum.

benim bildiklerim şunlar:

G25
    - direksiyon dönerken ses çıkarıyormuş
    - vites geçişleri çok yumuşakmış öyle olunca oyuncak hissi veriyormuş

VS

G27
    +direksiyon kalınlaştırılmış
    +dönme sesi giderilmiş
    +vitesler geçişleri daha tok olmuş
    -direksiyonda tuş sayısının artması iyi ancak üçgen şekilde olması gerçekten oyuncakmış gibi yapmış direksiyonu, g25 teki gibi nos düğmesi gibi gerçekçi olmalıydı.
    -800e g27 almak varken, yarı fiyatına yine vitesli debriyajlı direksiyon almak daha mantıklı gibi.

benim hoşuma gitmeyen şeyler:
    -g25 yani direksiyonun ince olması biraz kötü
    -g27yi denedim vites geçişleri ancak normaldi eğer g25inki daha yumuşaksa gerçekten oyuncak gibidir. g25 denemedim.
    -g27 gerçekten çok pahalı hani driverseat+g25/27 olacaksa g27mi olmalı yani olmuşken g27mi olmalı yoksa fazladan 400 kaat vermenin pek anlamı yokmu?
    (hani kopya oyundada oyunu oynar bitirirsiniz, ancak ya online eksiktir, ya güncelleyemezsiniz vs...)

bu arada ALMAK İÇİN 2. EL VEYA SIFIR LOGİTECH G25 VEYA G27 MODEL direksiyon arıyorum. elinde olup satmayı düşünenler msj cvp yazabilir. veya bir yerde ucuz g27 varsa(şu anda fiyatlar hep 800 gibi) yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 6 Ocak 2011; 21:31:31 >

• evet arkadaşlar fiat farkı fazla olunca karar veremedim. ne yapmalı bu işte? yaş ilerledi yeterli kazanıyoruzda çok şükür sosyal bişeyler olsun diye bu yola girişiyoruz.

bu direksiyon sesi ve vites geçişleri ile ilgili g25i bimiyorum sadece forumdan okuduklarımda böyle yazılmış bunlar doğrumudur değilmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 6 Ocak 2011; 21:37:18 >
  • arkadasım ikisi arasında iki far var
    birincisi direksiyon üzerindeki ekstra tuşlar(bunun için o kadar para ödenmez).
    ikincisi ise vites kolunda. g25 te vites değiştiğinde pek anlamıyosun. yani vites kolu o kadar yumuşak ki vitesi değistiriken cok hafif bir tik titreşimi algılanıyor. ama g27 de vites cok gerçekçi. vites değiştirdiğinde vitesin geçtiğini anlıyorsun. hem biraz daha sert bir vites kolu var hemde g25 deki gibi tik değil donk takırtısı hissediyosun. (işte bunun için aradaki fiyat farkı göz ardı edilebilir.)
    ancak sunuda söyleyim g25 teki vites kolunun yumuşaklığına zamanla alışırsın.
    not: ben bu iki direksiyonuda evimde kullanmadım. g25 i bir ps3 kafede deneme şansım oldu. bayabir oynadım ama. g27 yi ise media markt te sıtant üzerinde gördüm. ama bu bile vites kolları arasındaki farkı kolaylıkla anlama yeterli oldu. ayrıca ikisi arasında bildiğim kadarıyla o kadar fiyat farkı yok en fazla 50 tl var diye biliyorum.

• hocam internet kafed hergün oynanmış bir direksiyon olduğunuda göze aldınmı peki vitesi değerlendirirken.

evet gerçekten o kadar fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 7 Ocak 2011; 19:40:27 >
  • baba vallha ne zaman gitsem hatta söyle söyleyim haftada bir kere gidiyorum.
    ben den başka hiş kimseyi o direksiyonu kullanırken görmedim. cafe açılalı daha 1 sene dolmadı.

tekno fiyat .com g25 e 746 ilra diyohttp://www.teknofiyat.com/?search=Logitech+G25&altlimit=&ustlimit
    g27 ise 880 diyor.http://www.teknofiyat.com/?search=Logitech+G27&altlimit=&ustlimit=

ben 1 ay once media markette 630 a 8 taksit mi 6 taksit mi ne gördüm G27 yi çok fazla kimse bilmedigi için ve internet satışı yapmadıkları için eminim media markette bulursun. doların da su günlerde arttığını düsünürsek bence maxsimum 650 olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: balci1941

baba vallha ne zaman gitsem hatta söyle söyleyim haftada bir kere gidiyorum.
    ben den başka hiş kimseyi o direksiyonu kullanırken görmedim. cafe açılalı daha 1 sene dolmadı.

tekno fiyat .com g25 e 746 ilra diyohttp://www.teknofiyat.com/?search=Logitech+G25&altlimit=&ustlimit
    g27 ise 880 diyor.http://www.teknofiyat.com/?search=Logitech+G27&altlimit=&ustlimit=

ben 1 ay once media markette 630 a 8 taksit mi 6 taksit mi ne gördüm G27 yi çok fazla kimse bilmedigi için ve internet satışı yapmadıkları için eminim media markette bulursun. doların da su günlerde arttığını düsünürsek bence maxsimum 650 olmuştur

valla kardeş şimdi mediamarketten ben gıcık alıyorum. çalışanları artist mübarek ve ürün satmak için yalan söylüyorlar. hangi gün hangi markanın sorumlusu orda ise o markayı övüyor ertesi gün git diğer marka sorumlusu orda diğer markayı övüyor.

ha 2.si daha geçen hafta 99 tl olan nfs ertesi hafta 109 etiketi yapıştırıvermişler. (edit:tekrar artırmışlar 149tl)!!! şubat tatili geliyor ya millet anne babalara iteleyecek. birde gt5 in çıkmasıda büyük rol oynadı her yerde standlar görüyorum. tabi satış yapan yerlerin internet sorumluları var, biz bu forumu takip ediyorsak, adamların mesleği bu, yani bakıyorlar bir ürün beğeniliyor hop hemen fiyatlar yukarı. o yüzden biraz beklemekte fayda var zannedersem. yoksa fiyatları takip ediyorum. vatanda 836 idi 814 yapmışlar(edit:artırmışlar yine 864TL!!!!). hem dolar düşer 1 aya hem fiyatlar düşer 700tl olur g27. g25te 350 olur. g25 400e var şuanda. 800e de g27 satan yer var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 10 Ocak 2011; 13:54:24 >

• G25 nerde 400 hemen gidip alıyım üstadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam teknosada vardı ama kaç ay geçti. kalmamış olabilir. çok soran oldu. ancak bilgisayar stoklarından bir sordur. elde kalan son ürünleri 400e veriyorlardı. türkiye çapında arama yapsınlar bilgisayarda varsa görünür.
  • mail attım cevap bekliyorum teknosa dan birde bi komşumuz var 2 yıl kadar önce teknosa da çalıştı ona söyledım haber bekliyorum
  • Konu hortlasın Teknosa da 288 lira g25 1047tl g27 yanlz ikisde teshir urunu ve kapalı kutuları yok kim bilir ne haldeler
  • Teknosanın hangi şubesinde pm atarmısın kardeşim?
  • direksiyon çok güzel keşke daha ucuz olsaydı :/
  • Bende g27 almayı düşünüyorum tdu2 müthiş olacak. Debriyajı umarım yeni çıkan ets2 `yi ve scania truck sim`i de destekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 9 Mayıs 2012; 22:05:28 >
  • Aynen kardeşim alma amacım grid gibi yada ets 2 gibi similasyon oyunlarının zevkinimi tatmak klavye ile de oynanıyo ama g27 alcam yazın degermi diye düşünüyorum paraya degil beyler direksiyona değermi o beni düşündürüyo ?
  • G25 ile G27 arasındaki fark durumunda G27 bariz önde. G25 alınmaz o sorunlarla. Ama G27 de müdür 1000 lira ne demek ya?
  • G25 in debriyajı scania truck simulator ı destekliyor hatta basmazsan geçmiyor rFactor oyunundaki gibi göstermelik değil.
    Ben G25 in vites konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum. g27 sadece h pattern desteklerken, g 25 aynı zamanda driving force gt versiyonundaki gibi +/- olayını da destekliyor. Eskidi tabii ama değiştirmeye değmez. Yenisi alınacaksa g27 tercih edilebilir. g27 deki direksiyonda renkli ışıklarla takometre olayı bayağı hoş duruyor yalnız oyun destekler mi bilmiyorum.
  • Yakında çıkacak başka bir direksiyon yoksa G27 sipariş etmeyi düşünüyorum.
  • Logitech Momo Racing hiç birine değişmem , Scania Truck Driver indir bide sabah akşam oynarsın çok gerçekci.
  • aynen , bence de g27 nin ederi 550 dir , g25 in ederi ise 300 dür, momo nun ederi de 150 dir, ha tabi Momo o kadar da kötü mü? tabi ki değil
  • 200 tl ye g25 mi g27 mi çözemedim buldum nasıl oluyor diye soruyom 200 tl diyor iyice inceledim g27 yle aynısı vitesi debrajı herşeyi var çalışıyorda bunun sahtesi olmaz demi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.