Şimdi Ara

Bir daha Razer mouse almam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer cobra pro aldım malzeme kalitesi hoşuma gitmedi çok kaygan rahatsız etti şahsen

Logiech ucuz mouse bile daha iyi

ister wirres ister kablolu kullan aksesuarını beğendim fakat malzeme kötü elden kayıyor

Youtube ta kötü yorumlara kulak asmadım böyle oldu. Adamlar bile 2020 2021 yılında çıkanların kat kat iyi olduğunu söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 11 Aralık 2024; 6:22:16 >

• Hocam grip tape diye bisey vardi belki isinize yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mouse olayı acayip sıkıntılı. Logitech'in pahalı mouse ları bile bana uymadı iade ettim. M280 ve M330 ile devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    G402 alıp geçeydin. Bilerek steelseries veya razer almıyorum. G402 veya g502 serisinden aldığım hissiyatı başka bir mousta yasamadım replikası olan rampage centaur smxr14 ve smxr13 modelleri çok yakın hissiyat veriyordu ancak pahalanmış onlar. G402 ile aynı fiyat olunca 10 sene ardından tekrar g402 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 11 Aralık 2024; 8:54:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kablosuz g502 var mükemmel bir cihaz. Bunun öncesinde g300s kullanıyordum senede 1 bozulurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iadeyi ayni dukkanda yapsam alirlarmi

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Mesafeli satış sözleşmesinde iade hakkın varsa yaparsın ama mağazadan alınan ürünlerde artık satıcı koyduysa iade edebiliyorsun.

Kulaklık konusunda razer, fare konusunda logitech klavye için corsair der geçerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaming akseuarlarda asus da iyi

• iade ettim

• asus rog var  

razer noliki  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.