Şimdi Ara

Logitech Momo Racing Direksiyonla oynanan en iyi yarış oyunu hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech Momo Racing Direksiyon aldım. birkaç oyun denedim ama çok tatmin olmadım. acaba sizin denediğiniz hangi oyun daha iyi oynanıyor. birde oyunda kullandığınız ve memnun olduğunuz ayarların ekran görüntüsünü eklerseniz çok iyi olacak...

• Tdu.
  • V8
  • TDU ve GRID gayet güzeldi bence. Ancak ikisinin arasında oldukça fazla kontrol farkı var. TDU da daha yumuşak bir sürüş var direksiyon titremiyor ama tepkileri oldukça iyi. GRID de titreşim var ama tepkileri TDU kadar hoşuma gitmedi. Ayrıca GRID, TDU ya göre daha sert bir sürüş istiyor
  • Biraz saçma olucak ama Nfsu2 bence
  • arkadaşlar dirt oyunu için (rally yarışlarını çok severim ) en ideal momo racing ayarları nedir?
  • GTR EVO varken diğerlerinin yüzüne bile bakmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    En İyi Arcade Yarış Oyunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

TDU ve GRID gayet güzeldi bence. Ancak ikisinin arasında oldukça fazla kontrol farkı var. TDU da daha yumuşak bir sürüş var direksiyon titremiyor ama tepkileri oldukça iyi. GRID de titreşim var ama tepkileri TDU kadar hoşuma gitmedi. Ayrıca GRID, TDU ya göre daha sert bir sürüş istiyor

ben TDU yu denedim fena değil ancak dediğin gibi titremiyor yol dışına çıkınca.. bir ayarı var mı bilmiyorum. GRID denemedim NFS pro street de titreşim iyi ama kullanımı gerçekçi gelmedi ama onunda ayarlarını tam yapabildim mi emin değilim..
  • Benimde bugun elime ulaştı momo bu force feedbacki nasıl açıyoruz anlayamadım 2 oyunda denedim force feedback çalışmadı
  • GRİD'de oynuyorum. ilk başlarda beceremedim ama şimdi acaip zevk veriyor. titreşim inanılmaz güçlü. doğru ayarları bulduktan sonra kesinlikle vazgeçemeyeceksiniz.

diğer yarış oyunlarında denemedim. Grid bana şu an için fazlasıyla yetiyor. Flatout Carnage'de pek bir denemedim. onuda denemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bergun76

GRİD'de oynuyorum. ilk başlarda beceremedim ama şimdi acaip zevk veriyor. titreşim inanılmaz güçlü. doğru ayarları bulduktan sonra kesinlikle vazgeçemeyeceksiniz.

diğer yarış oyunlarında denemedim. Grid bana şu an için fazlasıyla yetiyor. Flatout Carnage'de pek bir denemedim. onuda denemek lazım.

grıd de kullandığın ayarların ekran görüntüsünü verirmisin bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanak

quote:

Orjinalden alıntı: bergun76

GRİD'de oynuyorum. ilk başlarda beceremedim ama şimdi acaip zevk veriyor. titreşim inanılmaz güçlü. doğru ayarları bulduktan sonra kesinlikle vazgeçemeyeceksiniz.

grıd de kullandığın ayarların ekran görüntüsünü verirmisin bakalım...

lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurk

GTR EVO varken diğerlerinin yüzüne bile bakmam

Evo oynamadım ama GTR2 için aynı şeyi söyleyebilirim.
  • benım ıcın cm 4 du oynarken cok eglenıyorduk momo nun tepkılerıde gercekten tam yollara uygundu kumda asvaltta buzda taslıda gercekten harıka tepkıler aldım
    en cok cm 4 de eglendım
    daha cm 5 ve dırt oynamadım butun serıdede aynı zevkı alırdım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 23 Ekim 2008; 15:45:31 >
  • M3 Challange ve GTR 2 bence.
    TDU'yu çok sevmeme rağmen tam bir simülasyon olmadığı için diğerleri kadar haz vermedi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s!LenTium

quote:

Orjinalden alıntı: onurk

GTR EVO varken diğerlerinin yüzüne bile bakmam

Evo oynamadım ama GTR2 için aynı şeyi söyleyebilirim.

GTR 2 harika bir force feedbacke sahip gerçekten arabayı sürüyormuş hissi veriyor size ancak kolları çok yoruyor
  • Nfs serilerinde hiç sorun çıkarmadı bana G25,gayette uyumlu çalıştı.
    Şu sıralar arkadaşımda bahsettiği gibi GTR 2 de oyalanıyorum.
    İlla ki yarışmı oynuyorsun G25 ile birde ETS'yi dene.Gerçi simulasyondan
    zevk alırmısın bilmem ama hiç olmazsa denemiş olursun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

Nfs serilerinde hiç sorun çıkarmadı bana G25,gayette uyumlu çalıştı.
    Şu sıralar arkadaşımda bahsettiği gibi GTR 2 de oyalanıyorum.
    İlla ki yarışmı oynuyorsun G25 ile birde ETS'yi dene.Gerçi simulasyondan
    zevk alırmısın bilmem ama hiç olmazsa denemiş olursun :)

g25 dememiş momo demiş. Havan kime aslanım?
  • Pardon hocam kafam başka yerdeydi,olur böyle şeyler.Ama momo'dan çok
    çektim bi ara uyum problemleri yapıyordu.Bende üzerine bi miktar ücret ilave
    edip G25'i almıştım.Onada tavsiyem yine G25 olur.Tabi imkan dahilinde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

Pardon hocam kafam başka yerdeydi,olur böyle şeyler.Ama momo'dan çok
    çektim bi ara uyum problemleri yapıyordu.Bende üzerine bi miktar ücret ilave
    edip G25'i almıştım.Onada tavsiyem yine G25 olur.Tabi imkan dahilinde..

g25 alınabilir esasında. Ben Momo' yu 130 liraya almıştım şimdi neredeyse 200 lira. E biraz daha koyup g25 almakta mantıksız değil açıkçası. Birde g25 evladiyelik bir alet. 68 model mustangler gibi...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.