Şimdi Ara

Logitech Momo Racing Direksiyonla oynanan en iyi yarış oyunu hangisi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralar aldıgı momo ile idarenin yoluna baksın derim.Doların tavan yaptıgı ve yapacagı
    ihtimalini göz önünde tutarsak,kıpırdamamalı bence.Sadece arkadaş değil tabi,hepimiz için
    en uygunu doların düşüşünü beklemek.Benim de niyetim ekran kartını değiştirmek mesela.
    G25'in sağlamlıgına toz konduracak bi set tanımıyorum.Özellikle bütün darbeyi alan pedal-
    takımı..:)
  • ben de dün momo ile Race Driver GRID oyununu oynayayım dedim direksiyon kontrolleri seçili gördüm bi deneyeyim dedim yarışa başladım gaz sonuna kadar basılı nereyi denedi isem olmadı.. fren olmadı.. soluğu ilk duvarda aldım kaldım.. ayarları değiştireyim dedim ama direksiyon kontrol ayarları değişmiyor ?
  • Bende de aynı sorun var... gaz basılı olarak açılıyor oyun buna bir çözümü olan varmı?
  • bendede aynı sorun var ve kafayı yemek üzereyim..
  • Gaza basmadığınız halde devamlı basılı gibi işliyorsa veya aynı durum fren için oluyorsa şunu deneyin arkadaşlar usb bağlantısını çıkarın ve tekrar takın daha sonra da direksiyonun kalibre ekranına gidip gaz ve freni kontrol edin. Logitech ürünlerinin çoğunda bu durum var malesef. Usb çıkarma işlemini bir kaç defa yapın daha sonra gaz ve fren doğru düzgün çalışacaktır. Ha bir de kullandığınız direksiyon veya gamepad için uygun olan en son sürücüyü Logitech'in sitesinden indirmeyi unutmayın. @sno dostum sizin msn i de aldım yukarıda söyledikmerimi deneyin mutlaka sorunu halledeceksiniz. Zaten msn den haberleşiriz

Konuyu açan arkadaşa da cevap vereyim bende uzun zaman Momo kullanmış biriyim ve bu direksiyon ile Nfs Undergraund 1-2 ve Nfs Most Wandet oyunlarının çok iyi bir şekilde oynandığını söyelebilirim. Onun dışında Gtr gibi simülasyon oyunları da oldukça verimli bir şekilde oynanabiliyor. Eski oyunlardan tavsiye isterseniz de Midtown Madness 1-2 çok uyumlu çalışıyor direksiyonla diyebilirim. Ben zamanında çok oynamışımdır MM serisini ama şimdi Test Drive Unlimited saolsun başka yarış oyunu oynatmıyor bana

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Gaza basmadığınız halde devamlı basılı gibi işliyorsa veya aynı durum fren için oluyorsa şunu deneyin arkadaşlar usb bağlantısını çıkarın ve tekrar takın daha sonra da direksiyonun kalibre ekranına gidip gaz ve freni kontrol edin. Logitech ürünlerinin çoğunda bu durum var malesef. Usb çıkarma işlemini bir kaç defa yapın daha sonra gaz ve fren doğru düzgün çalışacaktır. Ha bir de kullandığınız direksiyon veya gamepad için uygun olan en son sürücüyü Logitech'in sitesinden indirmeyi unutmayın. @sno dostum sizin msn i de aldım yukarıda söyledikmerimi deneyin mutlaka sorunu halledeceksiniz. Zaten msn den haberleşiriz

Konuyu açan arkadaşa da cevap vereyim bende uzun zaman Momo kullanmış biriyim ve bu direksiyon ile Nfs Undergraund 1-2 ve Nfs Most Wandet oyunlarının çok iyi bir şekilde oynandığını söyelebilirim. Onun dışında Gtr gibi simülasyon oyunları da oldukça verimli bir şekilde oynanabiliyor. Eski oyunlardan tavsiye isterseniz de Midtown Madness 1-2 çok uyumlu çalışıyor direksiyonla diyebilirim. Ben zamanında çok oynamışımdır MM serisini ama şimdi Test Drive Unlimited saolsun başka yarış oyunu oynatmıyor bana

abi denedim 100 kere çıkarıp taktım valla ama yok yani hala aynı durum..

• Bende de MOMO var ayar değişikliği yapınca geçecek. Dediğim ayarları takip et. Denetim Masası- Oyun kumandaları yolunu izle ve momonun özelliklerini aç. Force feedback ayarlarının yüzdesini belirlediğini özellik sayfasını aç. Orada, iki pedalıda aynı eksen de çalıştır (tabi ingilizce) yazan bir yer var oradaki kutucuğun içindeki işareti kaldır o zaman bütün problemin çözülecek. İyi oyunlar...
  • 1 yıldır evde yatıyor momo,2-3 kez kurdum ama direksiyon cok zor dönüyor,nfs yarıslarında döndüremiyorum arabayı,ayarları varmıdır,benim bidliğim bi direksiyon bu kadar zor dönmez,eğer ayar falan yapılıosa söyleyin
  • Arkadaşlar Momo ile Grid oynayan varsa buraya ayarlarının ekran görüntüsünü koyabilir mi? Yada yazı ile yazsada olur. Doğru düzgün oynanabilmesi için en iyi ayarlar nedir?
  • 1,5 senedir Momo kullanan biri olarak tavsiyem NFS, Grid gibi oyunlarlardansa GTR2 gibi simulasyonları tercih etmek olacaktır.
  • momo alıyorum da ben de acaba bütün araba yarışlarında kullanılıyor mu direksiyon
  • Bende driving force gt ile momo arasında kaldım ama dfgt sanırım daha iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Bende driving force gt ile momo arasında kaldım ama dfgt sanırım daha iyi gibi.

Bende bu 2'si arasında kalıyorum ama hangisini alsam daha karar veremedim
  • Bende dün vatan dan world e 5 taksit 159 liraya aldım Nfs: Shift, Tdu, Cmr: Dirt2, Race Driver: Grid gibi oyunlarda denedim özellikle şu oyunda bayıldım diyemem, hepsinde çok güzel diyebilirim sadece drift yapamıyorum onun haricinde bana göre her tip yarışta çok ideal
  • arkadaşlar bende rfactor yükledim forcefeedback dandik çalışıyo ayarlayamadım bi türlü bide ben rfactorde hiç zevk alamadım en çok grand prix 4 oyunundan zevk alıyorum bide richard burns rallyde bide gridin driftlerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: övrenci

arkadaşlar bende rfactor yükledim forcefeedback dandik çalışıyo ayarlayamadım bi türlü bide ben rfactorde hiç zevk alamadım en çok grand prix 4 oyunundan zevk alıyorum bide richard burns rallyde bide gridin driftlerinde

Race 07 kur o zaman.
  • Arkadaşla hafta içinde Logitech driving force gt alıyorum o zaman PC'de sorunsuz kullanabileceğim değilmi
  • rfactor için real feel eklentisini kurun mutlaka, FFB coşuyor
  • Direksiyonla GTR2,RFACTOR,RBR VE LFS2 hariç oynayacağınız her oyun bebe oyunudur ve dost acı söyler
  • yok ya bence nfs grid ve diğer bütün arcade oyunlar momo için biçilmiş kaftandır hatta nfs ile 350 ile viraja girerken momonun verdiği ffb efekleri bence muhteşemdir(her nekadar gerçek hayatta bunu tatma imkanınız olmasada)

işin aslı sadece simülasyon oyunlarından zevk alırsın diğrerlerindede dandun vuran bişey olarak karşına çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.