Şimdi Ara

NFS: MW en iyi araba ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
35.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • most wanted'ta sizce en iyi araba hangisi? oyunu full bitirinler için söylüyorum. ben de bir ton araba açık. ama ben kendim karar veremedim. Şuan multiplayer takılıyorum. Bazen porshe carrera hızlı gibi geliyor ancak bazen de lamburguni murcielgo hızlı geliyor. (zaten bu araç hız ve diğer şeyleri en fazla olan araba) bu 2 araba arasında kararsız kaldım. aralarında çok az fark var. carrera'nin hızı murcielgo'dan az düşük 1 milim falan ancak murcielgo'nun da ortadaki handling ile top speed arasındaki şeyi carrera'dan bir milim falan düşük. Yani birinin hızı birinin diğer şeyi yüksek anlamadım?

bide bmw gtr3 hızlı değil ancak nedense en iyi kontrol edebildiğim araba o ??? diğer sölediğim 2 araçta hız full ancak kontrol 0 bence...

Fikir size kalmış kısacası... Bakalım ne düşünüyorsunuz...

• wala oyunu full bitirdim bence en iyi araba porshe carrera gt süper ya lambo murcielagoyu sürerken kontrol edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

wala oyunu full bitirdim bence en iyi araba porshe carrera gt süper ya lambo murcielagoyu sürerken kontrol edemiyorum
    BMW bence, kontrolu çok süper. Çok kolay hızlanıyor yavaşlarken de çok kontrollü kaymıyor, hemen de kaymıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

BMW bence, kontrolu çok süper. Çok kolay hızlanıyor yavaşlarken de çok kontrollü kaymıyor, hemen de kaymıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Doğru söze ne denir

Sizce carbonda en iyi musccle araba hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Doğru söze ne denir

Sizce carbonda en iyi musccle araba hangisi ?

Alıntıları Göster
    Muscle dedin mi orda durucan bana sorarsan Shelby Mustang ama klasiklerden Charger

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Muscle dedin mi orda durucan bana sorarsan Shelby Mustang ama klasiklerden Charger

Alıntıları Göster
    m3 gtr diycem çünkü hız konusunda carrera ve murceliago dan geri kalsa da kontrol konusunda ikisindende iyi hızı da diğerlerine göre az ama yine de çok iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

m3 gtr diycem çünkü hız konusunda carrera ve murceliago dan geri kalsa da kontrol konusunda ikisindende iyi hızı da diğerlerine göre az ama yine de çok iyi bence

Alıntıları Göster
    most wanted 2 kere bitirdim bence en iyi araba PUNTO (full+junkman) yarışları çok rahat farkla bitiriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

most wanted 2 kere bitirdim bence en iyi araba PUNTO (full+junkman) yarışları çok rahat farkla bitiriyo

Alıntıları Göster
    ben golf gtı la bıtırdırdım cok guzel arac tavsiye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

ben golf gtı la bıtırdırdım cok guzel arac tavsiye ederım

Alıntıları Göster
    BMW bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

BMW bence.

Alıntıları Göster
    m3 en iyisi bence kontrolü çok güzel.. carrera vb. arabaları kontrol etmek zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

m3 en iyisi bence kontrolü çok güzel.. carrera vb. arabaları kontrol etmek zor

Alıntıları Göster
    Tabiki, M3 GTR

Tek geçerim. Online oynarken o araba ile az kişiyi yenmedim. Millet hile yapma diyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Tabiki, M3 GTR

Tek geçerim. Online oynarken o araba ile az kişiyi yenmedim. Millet hile yapma diyordu.

Alıntıları Göster
    BMW hariç hepsi 500bin$ bi araba ancak handling in yarısı dolu(kutuların) tabi herkesin el ayarı farklı oluyor yanlış anlaşılmak istemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maziman

BMW hariç hepsi 500bin$ bi araba ancak handling in yarısı dolu(kutuların) tabi herkesin el ayarı farklı oluyor yanlış anlaşılmak istemem..

Alıntıları Göster
    TABİKİ M3

EDİT.:ONLİNE BİR KERE DAHİ YENİLMEDİM.ZATEN EN İDAALI OLDUGUM YOUN MW DİR.YENEN BİRİSİDE OLACAGINI SANMIYORUM PEK
    ÖZELLİKLEDE M3 ALIRSAM HADİ DİGER ARABALARLA Bİ ŞANS AMA M3 LE NO PROBLEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 20 Nisan 2009; 10:07:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

TABİKİ M3

EDİT.:ONLİNE BİR KERE DAHİ YENİLMEDİM.ZATEN EN İDAALI OLDUGUM YOUN MW DİR.YENEN BİRİSİDE OLACAGINI SANMIYORUM PEK
    ÖZELLİKLEDE M3 ALIRSAM HADİ DİGER ARABALARLA Bİ ŞANS AMA M3 LE NO PROBLEM

Alıntıları Göster
    Bmw M3 GTR

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bmw M3 GTR

Alıntıları Göster
    benim için en iyi araba: ford mustang idi. (full+junkman)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

benim için en iyi araba: ford mustang idi. (full+junkman)

Alıntıları Göster
    carrera gt iyi her na kadar kontrolü zor olsada
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

carrera gt iyi her na kadar kontrolü zor olsada

Alıntıları Göster
    Bmw M3 GTR bence en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur999

Bmw M3 GTR bence en iyisi

Alıntıları Göster
    Oynadığın yarış göre değişir online oynarken performance ayarı açıksa normal yarışlarda m3 gtr draglarda carrera gt performance ayarı kapalı ise noırmal yarışta lotus dragda yine carrera gt en iyisi ama normal carierde oynarken carrera gt dir en iyisi bunları 3 sene gecelerce ruslarla oynarken çözdüm ama iyi oynamayı beceren için en kötü arabayla geçilmeyecek kişi yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: combata

Oynadığın yarış göre değişir online oynarken performance ayarı açıksa normal yarışlarda m3 gtr draglarda carrera gt performance ayarı kapalı ise noırmal yarışta lotus dragda yine carrera gt en iyisi ama normal carierde oynarken carrera gt dir en iyisi bunları 3 sene gecelerce ruslarla oynarken çözdüm ama iyi oynamayı beceren için en kötü arabayla geçilmeyecek kişi yoktur

Alıntıları Göster
    Oyunu bitirdiğim araç: Porsche Carrera GT [Abim Porsche 911 Turbo ile bitirdi ]

En İyi Viraj Alan: Bmw M3 GTR , Subaru

En İyi Kalkış: Ford Mustang , Subaru

En İyi Kullanılabilir Araç: Bmw M3 GTR

En Güzel Sesli Araç: Galardo , Bmw m3 GTR

En İyi Drag aracı: SLR Mclaren , Galardo , Evo

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkoGame

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BerkoGame

subaruya gelene kadar tonla araba var orda her şeyde en iyisi(polis parçalama hariç) M3 GTR ha konu polis parçalama olunca
    subarunun yanından hiç biri geçemez kaç dakka istiyorsanız o kadar hiç fark yapmaz rekorum 1:35 sıkıldımda bıraktım yoksa
    devam ederdi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.