Şimdi Ara

NFS: MW en iyi araba ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
35.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence golf gti oda cok iyi hızlanıyo son hızı 389 olarak gördüm
  • o araba o kadar yapıyor muydu iyiymiş
  • GOLF GTİ ABARTI İYİ YAPMIŞLAR MOST TAN SONRA Kİ OYUNLARDA BUNU BİRAZ DÜZENLEDİLER ABİCİM ÖYLE SAÇMALIKMI OLUR
    MİAFORİ KOYSAK SLR YE KAFA TUTUYORGOLF GTİ A BİRDE JUNKMAN YÜKLEDİNMİ ÇOK DELİ OLUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

benim için en iyi araba: ford mustang idi. (full+junkman)

bu junkman parcaları nasıl upgrade ediyoruz burger king yarısını gectim fakat performans shop ta cıkmadı ozel parcalar
  • açtıgın topicte anlattım arkadaşım junkman olayını oke
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

açtıgın topicte anlattım arkadaşım junkman olayını oke

senin dediğin olayın benim dediğimle bir alakası yok maalesef senin dedigin zaten oyunun icinde olan bişey , ben challenge yarıslarıda burger king yarısını acıp kazandım ve yazıda cıktı butun ozel parcalar acıldı diye onları takamıyorum bi turlu onu diyorum
  • M3
  • RX7 TANIMAM ÜSTÜNE
  • İşte bu;
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

benim için en iyi araba: ford mustang idi. (full+junkman)

+1 aynen katılıyorum
  • NFSMW'yi 5 defa bitirdim, hâlâ da oynuyorum. Challenge series'i de bitirdim, rap sheet'teki rekorların hepsini de kırdım Şimdi en iyi araca gelecek olursak...
    Bence BMW M3 GTR'ı seven arkadaşlar kolaya kaçıyorlar. Benim favori aracım Lamborghini Murciélago :)
    Yarışlarda hem murci hem de carrera gt iyi iş görüyor. Ama murci 4 çeker olduğu için milenstone events'da tek geçerim.
    Araçların kontrolü zor diyen arkadaşlar aşağıda yazacağım performance tuning ayarlarını yapıp bir de yle deneyin.
    Lamborghini Murciélago için: Steering +2, Hanndling +2 ya da +3, Brakes +5, Ride Height 0, Aerodynamics +5, Nitrous +3, Turbo +2
    Porsche Carrera GT için: Steering +3, Handling +2, Brakes +5, Ride Height 0, Aerodynamics +5, Nitrous +3, Turbo +3
    BMW M3 GTR için bu ayarlar maalesef yapılamıyor, bu yüzden araç viraj alamıyor.

• Nfs mw de en iyi araba Grande punto.Olağan üstü yol tutuşu var.Oyunu punto ile bitirmiştim.
  • Bence oyunda ki en iyi araba Mercedes-Benz SL 500

(Full+Junkman) Dehşet bir makine oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Bence oyunda ki en iyi araba Mercedes-Benz SL 500

(Full+Junkman) Dehşet bir makine oluyor.

454km/h dragda
  • bence en iyi araba porshe carreraçünkü (full+junkman) da manyak hızlanı o
  • Tipinden hoşlandığımdan olabilir ben Renault Clio V6 diyorum.
  • benim en sevdiğim araba bu oyunda Porsche Cayman S sizi bilemem ama çok beğeniyorum bu arabayı zaten oyunu da bu arabayla bitirmiştim , birde bir sorum daha var, oyunu widescreen olarak oynayamadim , widecreen programları vardı da bi işe yaramadı, sizin bir çözümünüz var mıdır ?
  • bu oyunu 2 kez bitirdim ve bence en iyi araba porsche carrera gt dir çünkü en iyi hızlanan araba bu hem kontrolü de kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

BMW bence, kontrolu çok süper. Çok kolay hızlanıyor yavaşlarken de çok kontrollü kaymıyor, hemen de kaymıyor.

• gallardo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.