Şimdi Ara

NFS: MW en iyi araba ??? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
35.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Merak edilen bir kaç konuyu söylüyorum , bunlar benim sürüşte gördüklerim bu olmaz dediğiniz bu olur dediğiniz arabayı söyleyi test edeyim.

En hızlı araba: Lamborghini Murcialago (397 km/h)

En ağır araba: Mustang GT ondan sonra Bmw M3 GTR ondan sonrada Lamborhini Murcialago ve Gallardo.

En hızlı hızlanan araba (nitrosuz): Porsche Carrera GT

En iyi kontrolü araba: Virajlarda ani olarak hızlanmamasından Bmw M3 GTR. Daha küçük arabalarda Clio v6

En iyi araba: Carrera GT.(Avantaj olarak virajlarda yavaşlayıp döndüğümüz zaman birden hızlanması)

Benim gibi objektif davranıp, göz ardı ettiğin noktaları düzelttiğin için samimiyetine teşekkür ederim. Böylelikle Lamborghininin 400 e ulaşabilecek potansiyeli olduğunu anlamış oldun sende, bende M3'ün Max hız konusunda Carrera'dan geri olduğunu fark etmiş oldum, Carrera zıplamalarda da atik bir görüntü çizdi zapt olmuyor araç onu da fark ettim. Anlayacağın karşılıklı birbirimizi aydınlatmış olduk, Körü körüne ikimizde birşeyleri savunuyor olsaydık birbirimizin dediklerini karşlıklı teyit etmezdik. Sağolasın.

Bu arada ben senin şikayetinden dolayı 4 gün uzaklaştırma almadım, Crack istediğimi sanmışlar, oyun bölümünde ''pm'' atın dememden ötürü, ben oyunun download linkini kastetmiştim o da yasakmış demekki öğrenmiş olduk, İyi forumlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lions in the Arena

quote:

Merak edilen bir kaç konuyu söylüyorum , bunlar benim sürüşte gördüklerim bu olmaz dediğiniz bu olur dediğiniz arabayı söyleyi test edeyim.

En ağır araba: Mustang GT ondan sonra Bmw M3 GTR ondan sonrada Lamborhini Murcialago ve Gallardo.

En iyi kontrolü araba: Virajlarda ani olarak hızlanmamasından Bmw M3 GTR. Daha küçük arabalarda Clio v6

En iyi araba: Carrera GT.(Avantaj olarak virajlarda yavaşlayıp döndüğümüz zaman birden hızlanması)

Benim gibi objektif davranıp, göz ardı ettiğin noktaları düzelttiğin için samimiyetine teşekkür ederim. Böylelikle Lamborghininin 400 e ulaşabilecek potansiyeli olduğunu anlamış oldun sende, bende M3'ün Max hız konusunda Carrera'dan geri olduğunu fark etmiş oldum, Carrera zıplamalarda da atik bir görüntü çizdi zapt olmuyor araç onu da fark ettim. Anlayacağın karşılıklı birbirimizi aydınlatmış olduk, Körü körüne ikimizde birşeyleri savunuyor olsaydık birbirimizin dediklerini karşlıklı teyit etmezdik. Sağolasın.

Bu arada ben senin şikayetinden dolayı 4 gün uzaklaştırma almadım, Crack istediğimi sanmışlar, oyun bölümünde ''pm'' atın dememden ötürü, ben oyunun download linkini kastetmiştim o da yasakmış demekki öğrenmiş olduk, İyi forumlar...

Lamborghini 400 ulaşmıyo ama neyse max 397.

Bi an benim yüzünden çizlidin sandım suçlu gibi hissettdim kendimi

Konu o değil zaten, bende 400 bastım demedim, 397 bastım , 400 olmadı diye üzülmüştüm diye belirttim, 3 km için olmayınca insan ulan be nasıl basamadık 3 km daha diyor ... Ama devir saatinin diplere vurdugunu hesaba katarsak evet 400 çok ama çok zor...Belki dümdüz yol olsa, sağ sol hızı azaltıyor, o zmn 400 olabilir. Zaten çoğu insan bu bizim ulaştıgımız rakama bile ulaşamıyor, bu hızlarda aracın kontrolü zorlaşıyor kolay değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lamborghini 400 ulaşmıyo ama neyse max 397.

Bi an benim yüzünden çizlidin sandım suçlu gibi hissettdim kendimi

Konu o değil zaten, bende 400 bastım demedim, 397 bastım , 400 olmadı diye üzülmüştüm diye belirttim, 3 km için olmayınca insan ulan be nasıl basamadık 3 km daha diyor ... Ama devir saatinin diplere vurdugunu hesaba katarsak evet 400 çok ama çok zor...Belki dümdüz yol olsa, sağ sol hızı azaltıyor, o zmn 400 olabilir. Zaten çoğu insan bu bizim ulaştıgımız rakama bile ulaşamıyor, bu hızlarda aracın kontrolü zorlaşıyor kolay değil.

ewt kontrol zor fakat nette de baktım şöyle diim 397 olunca ibre 7-8 arasında gidip geliyo yani benim anladığım max seviyesine ulaşıyo

Aynen öyle. Yeni MW için açtığın konuyu gördüm güzelmiş. Dikkate alınır inş., MW'nin hikayesi çok başarılıydı.

• quote:

@mahmutzahitcelik

Bizim üniv rahat, salı ve çarşamba ders var 80-90 kişilik anfi, gruplara ayırdılar bizim grup salı-çarşamba bana tatil rahatım

İngilizcem çeviri düzeyinde değil, yapabilsem tek başıma çevirip yollardım Aslında işin doğrusunu söylemek gerekirse olayın EA tarafı var, Yani bunlar gelen ticketler ile özellikle öneri adı altında yollanan ticketlere önem vermiyolar, bunlar hikaye uydurmak isteseler zaten uydururlar, Bence konseptlerini değiştirdiler artık.

Saygı bizden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lions in the Arena -- 10 Ocak 2013; 15:36:36 >

• quote:

Sen rahatsın tabi..

O zaman senin dediğin gibi konsept değiştirdiler demek ki daha uzun süre nfs mw, carbon ve underground 2 yi oynamaya devam etcez....

Yakında Carbon oynicam sıra ordaki en iyi arabada Yeni arabamız oluyo Audi R8 merak ediyorum onu bakiyim max hızı filan ne

iyi akşamlar

Ordaki arabalar içinde uzun soluklu tartışırız, en büyük yararı tecrübe kazanıyoruz net bir şekilde
  • porshe carrera gt
  • arkadaşlar lancer EVO yu full+junkman denediniz mi? ben nerdeyse tüm arabaları kullandım... yıllardır oynarım... yılan gibi kaçan, handling i bu kadar iyi olan araç görmedim tanımadım... denemeyenler denesinler ... altını çizerim full+junkman
  • En hızlısı değil ama her şeyi eşit ve yeterince hızlı olan BMW oyundaki en iyi araba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diphase

arkadaşlar lancer EVO yu full+junkman denediniz mi? ben nerdeyse tüm arabaları kullandım... yıllardır oynarım... yılan gibi kaçan, handling i bu kadar iyi olan araç görmedim tanımadım... denemeyenler denesinler ... altını çizerim full+junkman

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

En hızlısı değil ama her şeyi eşit ve yeterince hızlı olan BMW oyundaki en iyi araba.

@diphase

denemedim ama bende bütün arabları kullandım. istersen test edebilirsin Carrera GT çok daha iyi.

@Bounty Hunter

Oyundaki en hızlı araba Lamborghini M
    fakat en iyisi Carrera GT , her şeyiyle BMW den üstün bir araba

Carrera GT performans tuning ayarlarını soylermisin ben balance ayarlarında pek alışamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirahur -- 5 Nisan 2013; 16:54:58 >

• Arkadaşlar ben bu oyunu 2 defa falan bitirdim şimdi 3. bitiricem. 4. Patrondayım 790.000 civarında param var. En iyi araba bence bariz bir cevap yok. Bütün mesajları okudum.. Sürücünün kullanış yapısına göre yarış türüne, zemine ve modifiyelere göre değişir. Ben Lamgorghini Gallardo yu çok iyi kullanıyorum. 6. Patron olan Ming den aldım zaten o adam neredeyse en iyi modifiyeleri yapmış. Size bir tek 18.000 verip Ultimate Nitro taktırmak kalıyor Bugün 360 civarı yaptım dönüşlerde çok iyi. Kalkışlarda ise Perfect yaparsanız gerçekten çok çabuk hızlanabiliyor Ben yeni araba almayı düşünüyorum sizce ne alıyım? Bir sorum daha var.. BMW M3 GTR yi çok seviyorum kariyeri bitirince hemen açılıyordu dimi? Birde M3 GTR yi kariyer içinde alabilirmiyim? Arkadaşım Chalange Serries i bitirirsen kariyer içinde alabilirsin dedimişti de doğru mudur bu? Böyle bir şey varmı?

• Kariyer bitirdikten sonra yeni kariyere başlasam yeni kariyer de oyun içerisinde BMW alabilirmiyim? Bir de Ben arabaların ne kadar iyi olmasını sürücüye bağlı olduğunu düşünüyorum. Forumda 1 kişi Gallardo yazmış bence de en iyisi Gallardo normal yarış içerisinde 365 falan gördüm yani çabuk hızlanıyor perfect yaparsanız yine de benim için önemli olan çabuk hızlanma iyi dönüş bunlar önemli yardımcı olurmusunuz? Sizce ne alıyım diye
  • Tamam ben şimdi ps2 de oynayayım 4. patrondayım Carrera Gt daha açık değil 3. yü geçince açılcak dimi :( Ya benim arkadaşım şey dedi Challange Serries bitirince kariyer de 500 bine mi öyle bişeyler e BMW M3 GTR alabiliyosun diyodu doğrumudur? Ve şimdi hangi arabayı alayım bende Gallardo var Mingden almıştım 3 tane Junkman var .d bide webster in Corvette var :D iyi mi
  • doruk822 D kullanıcısına yanıt
    Porsche Carrera GT nin turning ayarlarını söylermisiniz lütfen? Bir de ben Murcilêago kullanmıştım geçen yıl dönüşlerde kötüydü tabi ayar yapmamıştım tuning den .d modifiyesi full du kötü dönüyodu diye hatırlıyorum. bir de Murcilêago nun tuning ayarlarını söylermisiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doruk822

Porsche Carrera GT nin turning ayarlarını söylermisiniz lütfen? Bir de ben Murcilêago kullanmıştım geçen yıl dönüşlerde kötüydü tabi ayar yapmamıştım tuning den .d modifiyesi full du kötü dönüyodu diye hatırlıyorum. bir de Murcilêago nun tuning ayarlarını söylermisiniz?

Ben ayar falan yapmadim direk oynadim ama youtube dan video ile koyuyolar yada baska sitelerden bakabilirsiniz

BENDE ŞİMDİYE KADAR HİÇ YAPMADIM. Ama merak ettim şimdi Murci yi ben mi kullanamıyorum acaba gerçi geçen yıl dı neyse bi bakalım tekrar para bol

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ayar falan yapmadim direk oynadim ama youtube dan video ile koyuyolar yada baska sitelerden bakabilirsiniz

BENDE ŞİMDİYE KADAR HİÇ YAPMADIM. Ama merak ettim şimdi Murci yi ben mi kullanamıyorum acaba gerçi geçen yıl dı neyse bi bakalım tekrar para bol

Yok onun donusleri ve hizlanmasi cidden kotu. Ama 397 filan basiyo fakat o hiza cikana kadar olme esegim olme

EE ne yapayım yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok onun donusleri ve hizlanmasi cidden kotu. Ama 397 filan basiyo fakat o hiza cikana kadar olme esegim olme

EE ne yapayım yani

Carrera GT al

Ben Gallardoyu da çok seviyorum en iyi kullandığım o sanırım. Eğer kalkarken Perfect yaparsan 2 saniye içerisinde 150KM/H ye çıkarabiliyorum :) ^Gallardo çok iyi ama Forumda hiç Gallardoyu öven yok.. Senden bir ricam var Oyundaki en iyi arabaları ilk 10 yaparmısın benim için lütfen yanlarında ne yönleri iyi onu da yazarmısın

• Başlangıçtaki araba favorimdir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

EE ne yapayım yani

Carrera GT al

Ben Gallardoyu da çok seviyorum en iyi kullandığım o sanırım. Eğer kalkarken Perfect yaparsan 2 saniye içerisinde 150KM/H ye çıkarabiliyorum :) ^Gallardo çok iyi ama Forumda hiç Gallardoyu öven yok.. Senden bir ricam var Oyundaki en iyi arabaları ilk 10 yaparmısın benim için lütfen yanlarında ne yönleri iyi onu da yazarmısın

Simdi mobildeyim daha sonra yaparim. Gecmis sayfalarda siralamaya benzer birseyler yapmis olmaliyim.

Sen bide Carrera GT al sonra Dusunursun Gallardo mu diye

Tamam bakalım :) dur ben şu 3. yü bi geçeyim daha 4 deyim :DSAD:a :D

• bugatti yazmayanlar ilginç olduklarını düşünüyorlar herhalde.
  • carrera gt
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.